İçerde misin, dışarıda mı? Bu bir alım fırsatı mı?
Hafta başından beri endex sürünüyor. Sanırım küçük yatırımcı her zamanki gibi panik atak hâlinde. 650'den fazla şirketin 502'si negatif seyrederken, sadece 56 hisse yükseliş gösterdi.

İçerde misin, dışarıda mı? Bu bir alım fırsatı mı?
Hafta başından beri endex sürünüyor. Sanırım küçük yatırımcı her zamanki gibi panik atak hâlinde. 650'den fazla şirketin 502'si negatif seyrederken, sadece 56 hisse yükseliş gösterdi.

Merhabalar, bu düşüşü alım fırsatı olarak görmüyorum. Yabancılar 10 bin olduğunda borsa hâlâ satıcı taraftaydı. 10 binden satıp bugün 10.600'den topladılar. Aldıkları hisselere bakarsanız, yüklü aldıkları genelde düşük kalmış hisseler. Bunun yanında, banka ve holdingler genel olarak borsaya para geliyor. Bir yükseliş trendine girdik demek için çok erken. Borsanın bir hikayeye ihtiyacı var; bu alımların genele yayılması gerek, yabancı girişinin artması gerek. En az 1 hafta boyunca yabancı yatırımcıların alıcı tarafta olması lazım, en azından kademeli alıma geçmek için. Yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Cevap
7Cevap
bence fırsat olabilir.
Borsa ilgi alanım değil maddi anlamda imkân bulsam bile borsaya girmem.
Bence insanı sinir hastası yapar 😄
Daha bugün ek alım yaptım ne kadar düşerse benim için o kadar iyi. Alttan ekliyorum elbet yükselir benim şirketler sağlam.
Bundan haftalar önce bütün hisselerimi satmıştım zaten
İvet alım fırsatı 🌸🦄
Uzun vadeciler için kesinlikle alım fırsatı
Borsaya mı yatirim yapiyorsun?
yok değil bende kaçarım
Öyle oldu diyebiliriz
Icerdeyiz 😊
yedek akçe varsa içerde olmak en güzeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar