Sürekli çalışma hayatına başladıktan sonra elinize geçen ilk maaşınız ile neler yaptınız? Nerelerde ezdiniz parayı :D

Sürekli çalışma hayatına başladıktan sonra elinize geçen ilk maaşınız ile neler yaptınız? Nerelerde ezdiniz parayı :D
Kendime taksite bağlayıp bisiklet almıştım 6 yıl kullandım sonra iki taklalıp kaza yapıp veda ettim kendisine ama çok bağlıydım bisikletime 8 bin kilometre yapmıştım ah ah...
Vayyy dibine kadar sömürmüşsün ama bisikleti. Geçmiş olsun. Umarım iz falan kalmamıştır.
İlk maaşım ile aileme hediyeler aldım ve kirayı ödedim. Sonra bir ay aç gezdim 🙂
Puahaha Ehh ilk maaştan alışmalı parasız gezmeye :D
Para bende alerji yapıyor. Cebimde para varsa kendimi tedirgin hissediyorum :D
fak fakir :D Bir ev benim bir ev anamın aşağı yukarı seninkiyle eşit aylık bir kazancı olan çalısanım kanks.
Haklısın. İnsanın başını sokabileceği kendine ait bir ev olunca öyle böyle yaşam kaygısı kalmıyor.
Rica ederim kanks. Kayırmıyorum yazdıkların gerçekten gelen cevaplar arasından daha yakın olduğu için hakkını veriyorum sadece :) Burada senin başarın var :D
Cevap
4Cevap
Bir kısmıyla ev almak için biriktirirken, diğer kısmıyla ehliyete yazılmak için bütçe ayırmıştım.
Vay be ilk maaştan bunları düşündüysen vizyon sahibisin kanks :D
Teşekkür ederim. Maddi inkansızlıklardan dolayı sürücü kursuna başvuramadım. Param olursa ehliyetimi alayım demiştim. Asgari ücretli çalışan olsam bile, o şartlarda ehliyetimi zar zor alacaktım ya da bugüne kadar hiç ehliyetim bile olmayabilirdi. Evlenmeden ev sahibi olmak hayalimdi, 2016'da evimi aldım. Yakın zamanda birini bulmak istiyorum.
Allah gönlüne göre versin kanks.
Aileme ve kendime hediyeler aldım, kalanı da ay içinde yedim.
Afiyet olsun :)
ben çalışmadığım dönemlerden kalan kart borçlarımı kapattım
Kazanamadim henüz kazanırsam ilk yapcagim şey kendi hayrıma olcak
Aileme harcamistim 10 gün çalışıp 180 lira kazanmıştım. Herkese birer hediye almıştım.
Babama vermiştim ilk maaşımı hala da veriyorum
Hatırlamıyorum bayağı oldu. Temel ev ihtiyaçlarını karşılamışımdır herhalde
Kendime ciciler aldımmm , yasasııınnnn💃🏻💃🏻
Ooooh güle güle kullan cicilerini...
Tesekkül edeliimm 🥰
Ailemin borçlarını ödemiştim.
Karıya gittim
:D Hakkatten benim nesilde de vardı böyle bir şey. İlk maaşla garıya gidilir oğlum derlerdi mahallede ki abiler pehehe...
Telefon aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?