Erkek arkadaşımın durumu yok. Her şeyi benim kartımla ödüyoruz, ileride düzelir mi?

Selam. Yanlış anlamamanız için açıklıyorum öncelikle. 25 yaşında özel sektörde öğretmenim. 22 yaşımdan beri çalışıyorum ailemden destek almıyorum. Kendim için belli bir birikimim var. Beğendiğim kıyafeti, eşyayı alırım. Gezerim tozarım. Bunları ben tek başıma yapabiliyorum.

1 yıldır erkek arkadaşımla ilişkimiz devam ediyor. Okulu uzatmış ilişkimizden önce 2 sene daha okuyacak. Bunu da aştım artık doktora sınavlarına hazırlanıyorum benim için iyi oldu öbür türlü evlilik falan isterdi bence. Hesapları hep erkek ödesin tarafında değilim tam tersi o hep öderse rahatsız olurum ben vereyim derim zorlarım. Maaş aldığı zaman Allah var her hesabı o öder ben zorlarım ama dinlemez. Parayı tut elinde az falan derim. Ama şunu fark ettim erkek arkadaşım parayı tutmayı bilmiyor ya. Yani açıkça söylüyorum gelecekte bize kimse yardım etmez birikim lazım diye ama yok. Bazen düşünüyorum gizli mi yapıyor diye ama o da yok yani. Ben maaşı alıyorum harcıyorum yalan yok ama kalıyor yine geriye bir şeyler. Bu devirde evet çok zor biliyorum ama ne yapabilirim. Gözüm lüks yerlerde değil ben piknik yapsak daha mutlu olurum mesela. İlla altın kolye almasına gerek yok ben küçük şeylerle de mutlu olurum. Bir sinemaya bile gitmek istemiyorum artık 2 kişi yemek+bilet parası vereceğim diye. Yanlış anlamayın feda olsun seviyorum ama ben de kolay kazanmıyorum parayı. 2 aydır ben çalışmıyorum para kaynağım yok hala her şeyi benim kartımdan geçiriyoruz.

Bu günler geçer mi? İleride düzelir mi? Bugün biraz konuştuk bu konuyu kendimden çok seni düşünüyorum seni mutlu edebilir miyim diye dedi..

Erkek arkadaşımın durumu yok. Her şeyi benim kartımla ödüyoruz, ileride düzelir mi?