Değiştirir
Değiştirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hem de nasıl değistirir eger degistirmiyorsa TÜRK insanlarının hali niye böyle o zaman niye paraya tapan bir millet bu TÜRK milleti aile icinde bile paralar dönüyor annene babana kardeslerine bunu nasıl yapabiliyorsun arkadasini kardesim dedigin dostuna bunu nasil yapabiliyorsun şu anda TÜRK milletinde sadece para var para yoksa niye ortalıkta aldığımız parayla geçinemiyoruz tartışması var TÜRK KIZLARI niye erkeklerden para istiyor parayı gördüğünde 360 derece dönüyor para kimdeyse onun altına yatıyor erkek de para yoksa o adam insan degildir muamelesi oluyor niye ADAM İNSANLIK parayla oluyor niye PARAN varsa herkes yanında oluyor herkes dostun oluyor da PARAN yoksa kimse yanında olmuyor bu TÜRK MİLLETİ ADAM İNSAN değilken niye ADAM İNSANLIK gösterisi yapıyor bu TÜRK MİLLETİ bu kadar pislikken niye kendilerini TEMİZ OLARAK gösteriyor niye her PİSLİGİ kendisi yerken bu kadar PİSLİK iken bir sey yok ama başkaları yaptığı zaman sorun oluyor niye bu TÜRK miletinin KARAKTERİ KİŞİLİGİ ADAM İNSANLIĞI BOZULDU BU kardeşim. ŞEREFSİZLİK KANI BOZUKLUK nereden geliyor bu TÜRK MİLLETİ böyleyken BAŞKA IRKLARI NASIL KÜÇÜK GÖREBİLİYOR ADAM İNSAN YERİNE KOYMUYOR AYRIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR BUNU YAPANA ADAM İNSAN DENMİYOR O.. C... GUU DENİLİYOR HER PİSLİGİ YİYİP YİYİP KENDİNİ ADAM İNSAN ZANNEDENE O.. C.. GUU DENİYOR
BU MİLLET BU SAATTEN SONRA ADAM İNSAN OLMAZZZZZ
Değiştirir daha iyi veya daha kötü ama mutlaka değişir.
Teşekkür ederim
Değişmek değil bu, özün ortaya çıkışı. Herhangi bir sorumluluk kalmadan özgürce dilediği her şeyi yapabilecek moda gelen bir insanın istek ve dileklerinin ortaya saçılışı işte. Çok para insanı değiştirmez olduğu kişiyi ortaya çıkarır sadece.
Değiştirir ama iyi mi, kötü mü değiştirir olarak sormamışsın. Karakteri oturmuş biriyse kötü yönde değişeceğini düşünmüyorum ama tabi dış etkenler önemli. Eğer karakter olarak iyi biri değilse tabi kötü bir değişim olur.
Cevap
15Cevap
Diğer insanları bilmem beni değiştirmez
çok para var olan karakteri ortaya çıkarır
para insanı değiştirmez
çok para ve makam insanı değiştirmez insanın gerçek karakterini ortaya çıkarır/Fatih BİLEN
Değiştirip değiştirmeyeceğini anlamam için bir şans istiyorum Allahım
Çok para kendi bütünlüğünü tamamlayamamış olanı değiştirir.
Beni değiştirmez, iddiaya giriyorum, o da benle iddiaya girsin de denesin hele. 😂
Sonradan görmeleri değiştirir karakterinde mütevazilik yok ise..
Her şeyin çokluğu insanı değiştirir, tıpkı azlığı gibi.
Bk. nu çıkarır. Sapıtır. Yoldan çıkar. Arada bir hacca gider sonra dubai kızlar falan. her haltı yer. yine gider hemen arkasında vegasa kumara.. Sonra venezualeya kızlar partiler sonunda bir yerde ölür.
Değiştirmez. Gerçek kişiliğini ortaya çıkarır
Beni değiştirir acımasız allah sız kitapsız olurum
Olsunda varsin degiseyim be 😂😂😂
Karakteri olmayanı değiştirir
Değiştirsin
Kibir hastalığı doğar.
Değiştirir
Kimini evet
Değiştirir
Galiba
Evet
Hem de nasıl