Bu devirde kiracı olmak, akla ziyan bir durum mu?

Çığlık atmak istiyorum artık. Çok öfkeliyim. Öğretmenim, eşimden ayrıyım bir çocuk büyütüyorum. Aynı şehirde 6 senede bu 3. kiracı olduğum ev. Daha önceki evlerde yok kızı kanser hastasıymış, yok kendi oturacakmış çıkarıldım. Bu eve girerken şart koştum çocuk lgs ye girecek, il dışına gideceğim 4 senelik sözleşme yaparsanız tutacağım. Kabul ettiler 4 senelik sözleşmem var, sözleşmeye göre %10 artış olmasına rağmen her sene %100 yaptı kabul ettim, çık dedi, çıkamam dedim koşullar gereği daha 2 senem var. Çıkmazsan gelir odanın birine de ben yerleşirim dedi ev sahibi çıkmıyorum dedim, şikayetçi oldum. Evi satacağım dedi, evi satacağı kişiye yükümlülük gereği evi gösterdim. Evi satmış, yeni ev sahibi de eski ev sahibi seni çıkaramamış ben çıkarırım dedi. Sözleşmem var dedim ama il dışı atama isteyeceğim yeter yoruldum gidebilirsem gideceğim dedim. Ama gidip elektriğimi kestirmişler bana söylemeden bugün mesai bitimi. Bana hemen çıkacağına dair tahliye sözleşmesi imzalarsan açtırırız yoksa elektrik yok dediler. Aydem de dask vb. evrak istiyormuş, nasıl yapacağım bilmiyorum, bıktım artık.
Bu devirde kiracı olmak, akla ziyan bir durum mu?