AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oranın asgarî ücret ekonomi alım gücü vs. Öğrenip ona göre hesap yapılmalı
Türk sitesine İtalyayı sormak absürt
Senin de bunu yazman absurt çünki orayı bir tek italyan halkı görmüyor diğer ülkenin vatandaşları da görüyor
Görmekle orada yaşamanın arasındaki farkı biliyorsundur umarım.
He yani sen diyosun ki orada türkler yaşamıyor. Yeri get sən canın əsəblərimi pozma mənim gicin biri gic harda parabeyin adam var məni tapır
Özün gic gic danıwma petuxun qızı, get özün Azerbaycanında sual soruw burada ne iwin var gicdilla bled.
Aə ağzımı açdırma mənim gijdıllağ da varsan xiyar da varsan səni tapıb nəslivə od qoyaram pedaraz dalbayov s*kdir ə burdan cındır şərəfsiz boynu yoğun qəhbənin doğduğu
Kudurma la Azerbaycanlı karı, işiniz gücünüz Türk erkeklerinin peşinden koşmak. Git kendi memleketinin sitesinde dolan gicin şlüha qızı.
Türk oğlanları qoysun sənin ağzıva üstünə də Azərbaycanlı oğlanlar qoysun sənin ağzıva s*kdir dedim mənim yorumumdan yoxsa mən səni burada s*kə s*kə rədd edəcəm sürüş ə burdan
Sənə dəxlisi yoxdu mən harda sual verirəm bildin? Pox boyda boyuvu yerin dibinə soxaram özüvə hörmət elə pedaraz
Neye kudurdun la, Türk oğlanları qoysun diye mi sitede geziyorsun Allahın abazan karısı.
Yox amma bizim Azərbaycanlı oğlanlar sənin ağzıva qoysa xirtdəyivə kimi girəcək sənin opşi nəslivi sikərlər bir dənəsi buna görə özünüzlə Azərbaycan oğlanlarını bir tutmayın Azərbaycan oğlanlarının poxu da ola bilmərsən
Ay eweq sipenen qızı, pedaraz pedaraz danıwma get özün milletinle danıw burada petux gibi gezme.
Azerbaycan oğlanlarına ölürsende burada ne Türk oğlanlarının peşindesin ay gicdilla bled
Bir dənə gijdıllağ sözün öyrənmisən bir də bləd? Daş oğul başıva arada başqa söyüşlər də öyrən mən səndən fərqli olaraq mən səni yaxşı söydüm nəslivi s*kdim burada 😂😂😂😂 indi özün s*kdir. Ciddiyə belə almıram səni tpoy
Klavyenin tuşlarına basarak s*ktiğini iddia ediyorsun da senin s*kilecek neslin bile yok. Türklerin g*tünden dolana dolana gelirsiniz, ağzına qoymaq ucun 5 manata Türk oğlanlarına ölürsüz.
Elə şey yoxdu ay gijdıllağ heç bir Azərbaycan qızı Türk oğlanlarından ötrü ölmür. Özünüzü bir pox hesab etməyin😂😂😂 Nə gündəsiz ala? Gedib qız kimi salonda qaşlarınızı alırsız küpə zad taxırsız nəyinizə baxaq sizin? Nəyinizə aşiq olaq? Nə gündəsiz ala siz😂😂😂😂
Neyse gоtün gоtün gülüyon yine tipik qara gоtsun.
😂😂😂😂😂😂 Sana türkçe izah edeyim hiç bir Azerbaycan kadını Türk erkeği sevmiyorrrr!!! Hiç biri!!! Çünki sizin erkeklerin çoğu kaşlarını kadın gibi alıyor küpe kullanıyor neyinize aşık olalım? Kadınlardan ne farkınız var? Biz sizler gibi erkekler sevmeyiz kendi erkeklerimiz size bin basar be! Ne haldesiniz siz!
Buna kendin bile inanmıyorsun ulan Türk erkeği diye ölüp ölüp diriliyorsunuz, Allahın orman maymunlarından kurtulup medeniyete atılmak için her türlü yolu deniyorsunuz. Azeri kızları Türk erkeklerini sevmiyormuş, site Azeri karıları kaynıyor fazla söze gerek yok.
Biz sizler için burada değiliz g*rizekalı. Kendinizi bir b*k bilmeyin
Lan ikile kendi çöplüğüne hadi. Ahırdan çıkıp medeniyete gelmiş, siteyi kullanıyor bir de laf yapıyor gandon.
Senin bu lafların için g*tüne ağaç sokar Azerbaycan ama neyse sen türk müsün? Senin damarlarında türk kanı bile akmıyor Ermenisin sen s*ktir
Konu Ermeniye nasıl geldi lan suchka
8-10bin EUR
Paraya ihtiyacın var mı
şu an için evet var
Gizliden ciktim
Niye?
Yaz diye
Azeriyim ben türk değilim)
Olsun
Eee? Yardım mı etmek istiyon?
Evet
Yok teşekkür ederim