15 daire 150 bin ₺ aylık kira geliri olan zengin midir?
Zengindir
Zengin değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
15 daire 150 bin ₺ aylık kira geliri olan zengin midir?
Yani işten anlayan biri olsa 0 15 daireyi tanesi 4 milyondan satıp 60 milyon liraya iş kursa ya da sadece kara ortak olsa bundan çok daha fazlasını kazanır. Ticarette inanılmaz bir para var. Zarar gösteren mi ararsın vergi kaçıran mi ararsın stokculuk yapan mi ararsın vs vs tabi ben bunları savunmuyorum ama maalesef böyle yapanlar var. Yine de 15 dairesi varmış günümüzde gayrimenkul akmaz kokmaz değerini korur kimseye muhtaç etmeden güzel bir hayat yaşatır.
Bunu beğenmeyenler çıkacaktır boş ver onları elbette zengindir. Benimde 6 dairem var toplam 120 bin civarı kira gelirim var. Ben şahsen kendimi gayette zengin hissediyorum. İstediğim saatte yatar istediğim saatte kalkarım. Kimsenin emir eri değilim. Canım ne isterse onu alırım ve yaparım. Çalıştığım hiçbir işyerinde kimse bana mobbing yapamaz patron tacizi yapamaz yaparsa işten çıkarım bu kadar basit.
Cevap
4Cevap
15 dairesi de kümes herhalde ortalama 10 bin TL kira alabildiğine göre.
10 bin liraya oturuyorsa şukretsin ev sahibi. 2 yaşında dairem var site içinde 22. Katta kiracı yuzde 25 zamdan yararlanıp 7 bin liraya oturuyor. Vakti zamanında 2022 senesinin değerine göre aslında normaldi lakin kiraci kanunu kendi lehine kullandı. Uyanıklık yaptı şu an bu fiyata oturuyor. Bende arkadaşıma uzaktan da akrabam olur satış gösterdim tapu devri yaptım. Dava açıldı ilk duruşma görüldü bakalım 2 seneye falan çıkartırız herhalde.
Hayir degildir. Bu meblağlari bende kazanıyorum anasini satim
Kira da 5 tane dairesi olmayani dövüyorlar 15 daire nedir ki
15 dairenin gelirimi 150 bin
Zenginlik para değildir
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?