2seneden aşkın parcali alim yaptim al sat ile adet attırdım şu an totalde %50 kar sizde kripto borsa yatirimi yapan var mi?

2seneden aşkın parcali alim yaptim al sat ile adet attırdım şu an totalde %50 kar sizde kripto borsa yatirimi yapan var mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir miktar #BTC ve #ETH ile kazıp kenara attığım #RVN mevcut.
umarım ciddi kar alırsın
Tabi durun borsa işlerinden anlayan hocamızın cevabını alalım.
Kanka cake hariç hepsine yapancıyım la. Bende arb - bonk- avax - vet- mina -xlm var. Ama 6 aylık bir süreçte şu an %50 den fazla kardayım.
Binance labs ortagi koinler beklemedeyim 9-12ay kadar piyasadayim acil param degil ya kral ya soytari yapacak
Kanks beklentin 5-6 x ise yapar inşallah. Ben benimkilerden ortalama 10 x bekliyorum. Kral yapmaz sen kadar yatırırmım yok 5 sene sonrası için yatırım benimki. Bu boğa piyasasından ne vurursam 5 sene sonra ayı dan toplayacam.
Cok rahat 10x yapar benim maliyet yuksek risk buyuk gecen dusus 500bin tl mal oldu ama sabırla bekliyorum
2 senede %50 mi kar yaptın yani biraz az sanki
ayı piyasası zarar kapatmak icin parcalı alım yaptım. dolar bazlı alım yaptıgımdan dolayı %50 dolar kazanımı tabiki az ama son düşüşe yakalanmasaydım kar daha iyidi. tl bazlı 500bin sildi maalesef ama bu piyasa böyle. hedef 2025 ilk ceyrek.
ha -den geldin anladım geçmiş olsun çok kişi cortları o ara yıl sonuna %100 kar eden inşş
eksiden geldim bu piyasada direk kara gecen nadir. Şu an alt coin rallisi bekliyorum abd secimiden sonra gibi kasımda secim burdan 5x beklentim var :) sonra topuk
ben ne zaman coine para koysam tüm piyasa çöküyor sizin iyiliğiniz için uzak duruyorum
o zaman gireceğim zaman mesaj atıver çıkayım ters indikatör gibisin :D
bitcoin 64 k$ dolarken girmiştim 2-3 sene önce 13$ a kadar indir :D
reis trene baya yukardan binmişsin evet bende yüksekten girmiştim ortalama düşüre düşüre kar gectim inatcıyım bekliyorum güzel yukselişi bakalımm
ben bakmıyorum bile 200-300$ lık karışık bi coin vardı öyle duruyo binanceye girmeyeli baya oldu
baya baya cöp olmustur o tepelerden alt coin 10-15x asagı düştü yeni zirveleri gelse aldıklarım milyon dolarım olur :D ortalarına gelse kafii
şimdi girdim baktim 426$ olmuş 500$ dı ilk girdiğim zamanlar
cok kayıp yok beklemeye devaö 2.000 dolar olursa tertemiz.
biri hatırlatırsa yine bakarım unuttum gitti onu :D
2025 tekrar bakıver unutmak iyidir :D
bitkoyin falan var o mu? oynuyon böyle
oynamaktan cook yatırım evet btc ve altcoin yatırımı yapıyorum.
hisse alın benden demesi artacak
hisse yatırımı yapıyorum sun bist bana yüksek geliyor düzeltme girerse düşüneceğim.
onu alma gene hisse al artacak artmassa bul beni bak ben bütün paramı yatırdım 3 yıl sonra paran artacak görürsün 3-4 yıl bekle ama
koç holdıng ce zoren var onlardan al
Güvenmiyorum
btc spot etf cıktı artı abd emtai olarak görüyor btc. eski btc değil ama güvenip güvenmem senin taktirin