Çok paranız olsa bir anda sizi bozar mı
Beni bozmaz sanmam karakterim değişmez tabi yaşantım biraz değişebilir ama karakter konuşma tavırlar asla değişmez bende peki ya sizde?
Çok paranız olsa bir anda sizi bozar mı
Beni bozmaz sanmam karakterim değişmez tabi yaşantım biraz değişebilir ama karakter konuşma tavırlar asla değişmez bende peki ya sizde?
Bunun farkındalığını 22 yaşında yaşadım. O gün bugündür nefsimin esaretinde değilim çok şükür. Şöyle ki; ofisimi vs kurdum, işlerim iyiydi şükür, ama 21-22 yaşında bir başarıydı tabii bu gözümde 😀 insanlara karşı kibir, hava atma vs gibi huylarım hiç olmadı. Ama o dönem kendi içimde kendime karşı şımarıklık, kibir yaptığımı sezdim. Evet insanlara yansıtmıyordum ama küçüm dağları ben yatattım şımarıklığını kendimde seziyordum. Sonra oturdum özeleştiri yaptım. nefsimi öldürdüm desem başım ağrımaz bu konularda. Çok şükür 15-16 senedir karakter sapa sağlam :)
Yani para beni zerre değiştirmez. Artık olgunluk dönemine de girdim. Bundan sonra daha da özeleştirel'im kendime. Ki yoldan sapmış olmayayım.
Peki bu başarıya nasıl ulaştın
Hayır bozmaz yaşantım da değişmez yine alacaklarımı alırım o kadar fazlası köşede durur sadece paraya kul köle köpek olacak birisi değilim parayı amaç degil araç olarak kullanırım fazla kullanmam bir sey alacak olursam gidip fazla para vermem asla özentilik yapmam başkalarına bakarak yaşamam aa şu onu almış ben de alacam aa bu onu almış onu da alacam demem tabi benim de istedigim seyler var yine herkes gibi onları alırım o kadar geri kalan para ancak boğazıma gider yerine göre ihtiyaclarima gider ayakkabi tişört vs olursa o da
Cevap
2Cevap
Hayır para beni bozmaz..
Para bozuk adamı bozar. Aslında kişi bozuktur. Parası olmadığı için fırsatı yoktur. Bulunca bozulur.
Para beni deli bozamaz bana hersey yasak ne yemek ne alkol ne seks bi bok yapamiyom
Neden?
Hastayim
Ne hastası?
Bozar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?