Gizli Üye(30-35)+1 yılPara tabi ki. Zira para olmadan aşk olmuyor. Hat da aşkın maliyetini şöyle hesapladım;
Lüks olmayan ilçelerde bakımlı Kiralar= 14.000-15.000 TL ama ev ailemin. Yılın çoğunluğunda tek oturuyorum. Ben de bu gider yok , çok şükür.
Tek kişi gida harcaması+ faturalar+spor alkol hariç= 8000-9000 TL. Alkol ve sigara, bende olmadığından katamam. Bu yüzden, minimum hesap çıkarıyorum.
110.000 TL borcunuz olsa aylık taksit ödemesi= 12.000 TL şu an borç ödüyorum ki; evin ve kendimin ihtiyaçları vardı. Umarım bir daha olmaz. Bu da Asgari ücretin %70 i yapar. Ekim 2024 de 4000 küsür düşüyor ve 2025 de 2000 -3000 tl olacak şekilde devam eder. Zira başka bir , ufak borca daha girmek durumundayım
Haftada bir manitayla geniş kapsamlı görüşsen ; apart, yeme içme , doğum kontrol hapı vs aylık masrafı= 12.000 TL
Asgari ücretin %70 i kadar. Benim Apartman dinci olduğundan, apart masraflarım oluyordu ama borçlar nedeniyle ara verdim. 2025 de tekrar devam ederim
Yani Borç ödediğimden manitalara ara verdim, kiram yok ve giderim 22.000 TL. Manita olsa ve borç olmasa yine bu kadar olur + kira ödesem; 40.000 yeter ama kenara atamam. Yine de 40.000 TL hepsine yetmiyor. Ya aşk hayatın olmayacak ya da borç ödemeyecen.
İstanbul ve turistik mekanları haricinde yaşayan erkeğin, ne kadar maaşı olmalı?
1) Kira ödeyen ve seks yapan manitası olan bekar erkeğin,40.000 tl geliri olmalı.
2) Kira ödemiyor, borcu var ve seks yapan manitası da var. Yine de 40.000 olmalı.
3) Erkek düşünün ; borç ödüyor, kira ödüyor , seks yapan manitası var = 50-52.000 tl geliri olmalı.
Not : Erkek eve kız alabiliyorsa ve aylık 4000 apart maliyeti , düşünmeli. Alman usulü de varsa,3000 tl daha düşülmeli. Zira haftada bir görüşmenin aylık yemek maliyetleri kişi başı ortalama 3000 ve apart da 4000 olmakta.
Kadınlar da ise,12.000 tl flört masrafları düşülmeli.. Bunun yerine, güzellik bakım masrafı eklenilir.. Çünkü hiç bir erkek kolay kolay, kadına masraf ödetmez. Ama kadın , çok çekici erkekle çıkıyorsa ; böyle erkeğin seçenekleri çok olduğundan ödettirir. Kadın da öder. Yoksa erkek ödetecek bir erkek olamadıkça, seks yapan kadınlar masraf ödemez. Ödeyeni de duymadım
Haftada bir manitayla geniş kapsamlı görüşsen ; apart, yeme içme , doğum kontrol hapı vs aylık masrafı= 12.000 TL
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 23,1b cevap paylaştı.
u +1 yılParayı bulursam aşkı da zaten bulurum çünkü bu zaman da herkesin de kabul edeceği gibi para yoksa kimse aşkı bulamaz hatta evlenemezler.. onu geçtim parası olmayan biri kolayca arkadaş çevresi bile bulamıyor.. paran olmayınca dostum dediğin kişiler bile seni terk ediyor ya da yanında durmuyorlar.. bu yüzden de önce güzel bir iş ve para olmasını isterdim.. sonra da aşk denilen şey kendi kendine gelir bir gün gelmezse de bir şey kaybetmem aşka inancım yok nasıl olsa.
32 Yorumla- +1 yıl
Bulunca beni de gör
- +1 yıl
@bynarcos Seni unutmam abim
+1 yılAşkı bulmayı isterdim... Gerçek aşkı bulan mutluluğu bulur mutluluğu bulan da dünyanın en zengin insanı olur diğer taraftansa para bir yere kadar mutluluk verir insana şu an çoğu insan ellerinde büyük bir miktarda para olmadığı için parayı bulunca mutlu olacağını düşünür ama hayır sıkılır insan 🤷🏻♀️ biz cennete gidince bile dert yok tasa yok sıkılmaz mı insan diye soran bir milletiz para bizi mutlu edemez.. bence yani 🙂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılBu konuda samimi ve gerçekçi bir yorum yapmam gerekirse, artık paranın olmadığı hiçbir şey de huzur kalmıyor, yani erkeği güzel kadın istiyor güzel kadın paralı adam istiyor. O yüzden eğer birisiyle birlikte olacaksan veya evlilik yapacaksam sağlıklı bir hayat dünyaya gelecek çocuklarıma güzel bir ortam hazırlamak için ne yazık ki paraya ihtiyaç var.
Para olmadan herhangi bir sevgi herhangi bir mutluluk söz konusu olmuyor, evet karakter anlaşmak birbirine saygı duymak da önemli huzur olması için sadece para yeterli olmuyor. Ama önce gelir olmadan da hiçbir şey olmuyor.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yıl@bynarcos ben parayı biriktirdim sayıyorum bile 😂 ama aşkı bulamadım gitti 😂
28 Yorumla- +1 yıl
@bynarcos benim sfatül eşgal 😂😂
https://youtu.be/1yhSdk1bBdc?feature=shared - +1 yıl
@bynarcos 8343 , 8344, 8345, 8346 , 😂😂 para beni bozsun istiyorum 😂
- +1 yıl
@bynarcos olur olur bencede sor 👍 çok para sizi bozar mı de 😂
- +1 yıl
tamam bakıyorum şimdi 👍👍😂
+1 yılParayı bulmak için bu ülkede yazılım ve bilgisayar öğrenmek şart.. diğer ülkelerde Mcdonalds’ta bile çalışsan evine yorulmadan gidiyorsun çünkü sistemleri düzgün.. Türkiye fast food zincirlerindeki satış sistemini oturtamadı ve bunun en güzel örneği Popeyes şubesi olan Marmara forum’un kalabalık popeyes müşterisi inan bana sıra bana geldiğinde açlıktan ölüyordum.🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılAşkı bulmak en büyük zenginliktir bana göre, para zaten bulunmaz hakedilir ve kazanılır.
21 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 856 cevap paylaştı. parayı bulmayı. parayı bulursam aşkıde bulurum ama aşkı bulursam parayı bulamam zor çünkü. zengin biri yok henüz TwT
21 Yorumla
u +1 yılIkiside var ne çok şanslıyım yahuuuuu😂😂😂 para parayı çeker 🎊
22 Yorumla- +1 yıl
Amin 😂
Aşkı demek isterdim ama insanlar güven vermiyor
31 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılParası olanla aşk diyeyim de bir taşla iki kuş vurayım ex enişteee
21 Yorumla
+1 yılÖnceden belki aşk derdimde aşkıma karşılık alamadığım için para diyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Parada önemli değilde ihtiyaç
+1 yılOnlar beni bulsa olmuyor mu öyle 😃 İkisine de hayır demem
11 YorumlaSonsuz bir huzur daim olacaksa gerçek sevgiyi olmayacaksa money money money 😎
22 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAşk tabiki para kazanılır bi şekilde önemli olan yol arkadaşını bulabilmek bekliyoruz bakalım 😄
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah 😄
+1 yılParayı bulmak.. Paramla aşkı satın alırım. Artık erkekler de paragöz neticede. 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Sanki kadınlar değil :D
- +1 yıl
De bağlacından ne anlıyorsan 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılParaya aşık olan aşkı tercih ederse hem aşkına kavuşmuş olur hem de ortada para olur , yani bir taşla 2 kuş vurulmuş olur 😂
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılPara aşktır diyenlere inat ben yine ahmakk kafamın dikine gidip kalbimdeki o küllenen aşktan yana olucam teşekkürler
20 Yorumla
+1 yılAşk canımı çok yaktı ama paranın yakacağını zannetmiyorum. Aşkta lazım tabi ama artık önceliğim değil.
20 YorumlaPara sadece insan hayatında bir araç olabilir. Mutluluğun asıl kaynağı sevgide, koşulsuz çıkarsız bir sevgide.
20 Yorumla
+1 yılHerkes sallamış valla😁dürüst olun para varsa aşk herzaman var. para yoksa aşk olmaz😁😁
30 YorumlaPara sıkıntım yok o yüzden onu eliyorum. Aşkı bulmak olabilir ama bulmasam da sorun değil ya. Halimden rahatsız değilim çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParayı bulunca otomatikman bir sürü aşkın olur 😂😂😂
11 Yorumla
+1 yılAşkı bulmayı, istenince para her şekilde kazanılır diye düşünüyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılAşkı bulduk bulmaz olsaydik artik para diyelim
20 Yorumla
+1 yılParayı bulmam lâzım önce para. Bu devirde aşk son sıralarda bile olamaz sanırım.
22 Yorumla- +1 yıl
Ruhun bitmiş
- +1 yıl
Evet doğrudur.
Aşktan ümidi kestim. Parayı da kovalamıyprum artık. Yoruldum daa
10 Yorumla
m +1 yılTabi ki para. Aşkı bulsam 3 gün sonra daha güzeline gidecek 😂
10 Yorumla
+1 yılParayı bulayım be aşkın ömrü var boş beleş duygu yaşayacağıma zengin zengin takılırım jsjs
10 Yorumla
+1 yılAşk paha biçilemez olabilir ama yüklü bir banka hesabı özgürlük satın alıyor.
10 YorumlaParam var da aşkım yok desek daha doğru aşkı bulmak isterdim
10 Yorumla
+1 yılPara kalıcı, aşk geçici. Mantıklı olan para oluyor bu durumda.
10 Yorumla
+1 yılPara tabi ki. Artık parasız aşkta meşkte olmuyor realist olmak lazım. 🌝
10 Yorumla
+1 yılParalı bir aşk bulsam da düşünmeye gerek kalması sksjsjsjsj
10 Yorumla
+1 yılKovalayınca kaçıyorlar en iyisi onlar beni bulsunlar. 😎
10 Yorumla
+1 yılBence para bir şekilde kazanılır, karşılıklı aşk çok zor.
10 YorumlaZengin koca sugar daddy isterdim😂💖
Gerçi zaten istesem saniyesinde alırım da neysee😘😘😘15 Yorumla- +1 yıl
Zenginim ama kuruş vermezdim sana
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Ben de vermem zaten isabet olmuş
+1 yılParayı. Para gelirse aşkta gelir.
21 YorumlaAşkı bulalım para bulunur😂
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPara=bakim bakim =ask
Yani her sey paradir
10 YorumlaAşk beni üzer o yüzden para para para fkjfjfjdj
22 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 367 cevap paylaştı. Parayı bulmayı hedefliyorum şu an da, aşk parasız olmuyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılParayı bulmak istiyorum diğerine inanmıyorum gerekte duymuyorum
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 722 cevap paylaştı.
u +1 yılParayı ya jsjs
11 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılİlkiyle hiç ilgim olmadi.
Yeteri kadar mevcut.12 Yorumla- +1 yıl
Herkes eller havaya yaparken biz komi garson olduk sonra bellboy olduk sonra resepsiyon sonra yürüdük gittik o kadarına hakkım olduğunu düşünüyorum
+1 yılaşkı bulmak isterdim, para bi şekilde kazanılır zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara kesinlike sen?
22 Yorumla- +1 yıl
Para
Cevap sahibi+1 yılArtik maalesef öyle cevabin icin tesekkür ederim
Para & Ekonomi konusunda 850 cevap paylaştı. Aşkı bulayım isterim
221 Yorumla- +1 yıl
profilin gerçekk mi
- +1 yıl
yapay zeka tasarımı galiba ndbd bulursun aşkı umarım
- +1 yıl
tamam att bsbdh
- +1 yıl
@bynarcos bu hayatta aradığı aşkı bulamayan bir ben bir @Semih6934 @Barış_LonelyForever birde devlet bahçeli kaldı 😂😂
- +1 yıl
@Semih6934 ağlanacak halimize gülme Semih 😂 aşktan yana hiç şansımız yok denizde balık 🐟 olsak kesin vapur çarpar , 😂 o derece yani 😂
- +1 yıl
Ben kendimden ümidi kestim size kolay gelsin 😂🙏
- +1 yıl
bende kestim siz bulursunuz umarım ndnf
- +1 yıl
@aliceahrass oda bir şey mi evren bile benden umudu kesti 😂 😂 umutsuz vaka gibiyiz 😂
- +1 yıl
@Barış_LonelyForever böyle duygusal konuşma benide ağlatacaksın şimdi 🤣
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ikisi de😄
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ama bende şans yok 😭
+1 yılParayı bulmak, hayatımı yaşamak istiyorum.
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 386 cevap paylaştı. Parayı bulmak için çabalıyorum.
20 Yorumla
+1 yılParayı bulduk aşkı arıyorum
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılParayı aşk karnımı doyurmicak
20 Yorumla Aşkı bulduk sıra para da. d
20 Yorumla
+1 yılHer ikisini bulamiyor muyuz
10 YorumlaBana aşk demeyin lütfen 🥺
10 Yorumla
+1 yılÖnce kendimi bulmak istiyorum
10 YorumlaNiyeyse canım ikisini de istemiyor
10 YorumlaAşklı para veya paralı aşk...😂
10 Yorumla
+1 yılİkisini de istemiyorum kendimi bulayım kafi.
10 Yorumla
+1 yılParayı bulduktan sonra aşk maraton koşarak gelir
10 YorumlaAşkı istemiyorum o yüzden para
10 Yorumla
+1 yılAman ölümlü dünya ikisine de önem vermiyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt