Para & Ekonomi 50 bin lirayı nasıl kısa sürede 2ye katlayabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl en kötü mevduat hesabına mı atsam napsam üç beş bile artsa iyidir 50 bin lirayı nasıl kısa sürede 2ye katlayabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ksproff Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaybetme riskini goze aliyorsan kumar oynayarak 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kumar oynayarak yani kaldircla ya borsa ya btc 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 897 cevap paylaştı. Öyle bir dünya yok , katlayacağım derken elindekinden de olma 0 0 Yorumla
Pansy65 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bence hiç o topa girme elindekini de kaybedebilirsin 0 0 Yorumla
buzzz_adam Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Parayı tut elimde tam ortayı işaretle ve ortadan bük. Paran ikiye katlandı 🤣🤣🤣 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bu esprinin geleceğini biliyordum:D Yorumla buzzz_adam +1 yıl Geleceği görebilen birisin. Bak bu iyi bişey 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl geleceği görebilsem herhalde böyle bi soru sormazdım ya:D Yorumla
jackhans90 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl acelen nedir100 olsa ne olur 0 3 Yorumla jackhans90 +1 yıl ölsem faiz yiyemem Yorumla Soran +1 yıl valla ben de ömrümce faiz yemedim de bu hayat şartları artık gerçekten çok zorluyor. günahı devletin boynuna artık napayım Yorumla jackhans90 +1 yıl senin boynunadır Yorumla
Burak073436 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bir kıyak yapsammı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ben bide başka dolandırıcılara bakayım:D Yorumla Burak073436 +1 yıl Ben taktik vericektim sadece Yorumla Soran +1 yıl alayım o zaman Yorumla Burak073436 +1 yıl Yazmam burdan borsa Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Altına yatır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yükselir mi diyosun Yorumla Canselllqx +1 yıl Elbette Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kaybetme riskini goze aliyorsan kumar oynayarak
Kumar oynayarak yani kaldircla ya borsa ya btc
Öyle bir dünya yok , katlayacağım derken elindekinden de olma
Bence hiç o topa girme elindekini de kaybedebilirsin
Parayı tut elimde tam ortayı işaretle ve ortadan bük. Paran ikiye katlandı 🤣🤣🤣
bu esprinin geleceğini biliyordum:D
Geleceği görebilen birisin. Bak bu iyi bişey 🤣🤣
geleceği görebilsem herhalde böyle bi soru sormazdım ya:D
acelen nedir
100 olsa ne olur
ölsem faiz yiyemem
valla ben de ömrümce faiz yemedim de bu hayat şartları artık gerçekten çok zorluyor. günahı devletin boynuna artık napayım
senin boynunadır
Altın tam alma zamanı yükseliyor altın al.
öyle bir dünya yok aman elindekinden olma
Bir kıyak yapsammı?
ben bide başka dolandırıcılara bakayım:D
Ben taktik vericektim sadece
alayım o zaman
Yazmam burdan borsa
Altına yatır
yükselir mi diyosun
Elbette
İddaa oynayarak
Güldürdün
Kumar oynamak..