Evet bir yerden başlamak istiyorum. Ama neyi nasıl satabilirim nerden nasıl videolar hazırlayabilirim vs. Hiçbirini bilmiyorum. Mümkün olduğunca yüzümü göstermeden seslendirdiğim bir instagram hesabı açıp genişletmek istiyorum ama nasıl büyütebilirim bilmiyorum.
Bilgisi tecrübesi olan varsa kafam karışmadan yol gösterirse sevinirim :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ticaret benden sorulur: d daha ne satacağın, hakkında fikrin yok, buradan başla. Ne satabilirsin?
Aslında elbise, etek, pantolon, gömlek , çanta vs çok mantıklı geliyor zevkim de fena değildir. Buna karar verdim diyelim sırada ne var ¿
Reklam, pazarlama, ambalaj.. Sanal mağazalarda başlarsıb. Sermaye nedir
Ne olmalı diye sorsam :))
X miktar desem yaratıcakmışsın gibi, sende iş var: d
İyi anlamda mı kötü anlamda mı😂 batırır mıyım çıkarır mıyım belli değil çok bir şey yatırmak mantıklı mı bilemedim 🤦🏼♀️ zaten öğrenmek için araştırıyorum ya hani :)) ne olmalı bilmiyorum sen söyliceksin artık 😅 ²
Şimdi, sen hem para harcamiyalım diyorsun hem de para kazanalım:') el işi ürünler mi yapıp satmayı düşünüyorsun?
Yoo para harcamaya varım çoğunu harcamaya yokum :D ürünler için 5-10 k ya kadar okeyim
belirli bir kitleye hitap edene kadar en azından.
Lütuf gösterip elini cebine attığın için teşekkür ederim: d. Bence süreci yanlış yönetiyorsun. Üretim aşamasını hiç düşünmeden, direkt satış gelirleri ve sıçrama peşindesin. Böyle düşünüldüğünde kısa zaman sonra işten soğur gidersin. Sünya öyle bir yer ki, kirli donu dahi satabilirsin bir şekilde-nezih örnekler vermekte üstüme yoktur-
Şahsi görüşüm önce ne satmak istediğine karar ver. Elbette kadınlara hitap etsin. Erkek işi olursa batarsın: d
Biraz düşün, kadın olarak neleri satın alır neleri almazsın, ne daha çok rağbet görür
Ben olsam kozmetik ürünleri satardım. Tek kaidemiz var malı ucuza alabilmek
Ticaretteki birinci kural malı alırken kazanırsın satarken değil. Şirketimizin girişine asalım bunu
Kozmetik alanında ya da diğer sık tüketilen ürünlerde rekabet geniştir, bu da kâr marjını azaltabiliyor. Neticede bir ürünü amazondan vs uyguna satman zor olabilir. Yine de kendine özgü çevreni yaratırsan akar sağlanır ya da nadide bir pazarın olacak. Lokanta açarsın rekabet geniştir, ama vejeteryan lokanta veya xxxll giyime özel dükkan açarsan farklılık kısmından yürürsün
Aslında sıçrama derdinde vs değilim ki sen sermayeyi sordun diye söyledim :))
Var olan malı ucuza alabilmekten kastın nedir?
Az daha sorup bırakacağım başına bela olmayacağım :D
Şimdiden sıkıldın değil mi? Üç beş yorum daha okusan kökünden kesip atarsın: d
Misal x marka şapkayı satacaksın. Kendin üretmiyorsan bir tedarikçi, toptancı vs alman gerekiyor ki satabilesin
Yooo sıkılmadım iyice mantığıma yatıyor aksine :D
Öğrenci misin, şehir neresi
Haa buluruz onu o kolay
İstanbuldayım. Öğrenciyim evet
Ortak mı olsak, gözlerimde dolar işareti belirmeye başladı
Tecrüben iyi ben senin için fazla toyum :D
Parasında değilim, kafam dağılsın yeter
Hangi bölümü okuyorsun
kime ne satmak istediğini bulmadan başlama
İstersen yardımcı olabilirim
Olur isterim
Orada mısın