Kadınları etkilemenin tek yolu para değildir, iletişim, anlayış ve saygı gibi faktörler de önemlidir.

16.53
Evet paradır
Hayır (saygı sevgi anlayış, iletişim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınları etkilemenin tek yolu para değildir, iletişim, anlayış ve saygı gibi faktörler de önemlidir.

16.53
Sadece para ile kadınlara ancak sponsorluk yaparsınız, etkileyemezsiniz. Erkekler orasını burasını teşhir eden kadınları görünce duygusal anlamda mi etkileniyorlar? Hayır... Sadece hormonları geçici bir süreliğine aktiflesiyor o kadar. Kadını kullanıp atınca hevesiniz de geçiyor. Bu da öyle bir şey.
Kadın kadına değişiyor, tek başına paranın varlığı kadını etkilemeye yetiyorsa o kadının ruhu satılıktır. Gülüşünü, duygularını satar öyle bir kadın. İnce ruhlu bir adam etkiler beni, pamuk şeker ne güzel görünüyor öyle diye bir an sesli düşündüğüm vakit, anında bir çırpıda bana pamuk şeker alan bir adam yüreğimi gülümsetir, inceliklerle dolu adamlara bayılıyorum. Hiç unutmam, başımdan şöyle bir havadis geçmişti, öksürüyordum lakin nasıl öksürüyorum, mütemadiyen, önümüze iki çay geldi, yanımdaki Beyefendi de öksürüyordu, buna rağmen kendi çayını da bana verdi, beni kendisine tercih etti, benim şifalanmamı kendi şifalanmasının önünde tuttu, mübalağa yapmadan söylüyorum; bana dünyaları vermiş olsa, evler vermiş olsa bu denli bahtiyar olmazdım. Paranın varlığı mühim lakin tek başına insanı bahtiyar etmeye yetmez ki para, öyle olsaydı şayet tüm zenginler bahtiyar olurdu. Duygularını beslemeyen, zengin kişiyle birlikte olup mutsuz olan kişilerde var. Saygının, sevginin varlığı daha mühim, çalışkan ve ahlaklı olmak paradan daha değerli cevherler. Bugün dolmuşa binerken, harika bir dolmuş şoförüyle karşılaştım, herkes memnun kaldı o şoförden, herkesin duasını aldı, nasıl kibar ve tatlı dilli bir adamdı. Böyle bir adamın varlığı paradan daha kıymetlidir, çalışkanlığı, yardımseverliği, özgüveni ve iyi niyeti, aldığı dualar sayesinde hayatta düşüş yaşamaz bu adam. İçimi ısıttı o dolmuş şoförü, dolmuştan inen teyzeler "bizi aydınlattın"dedi dolmuş şoförü, işini aşkla yapan kişiler hayatta gerilemez. Parayı kazanması bilen, çalışkan, parayi harcamayı ve tutmayı bilen kişiler, kendini kullandırmayan ve kimseyi de kullanmayan kişiler elbette ki sevilir, nerde ne konuşması gerektiğini, oturmasını kalkmasını bilen adamlar, özgüvenli ve vizyon sahibi adamlar elbette etkileyici, eski ve tertemiz giyinen bir adam da etkileyici olabilir özgüvenli ve dik bir duruşu varsa.
Teşekkür ederim🌺
her şey para değildir
Cevap
4Cevap
Karşı cinsle iletişim kurmasını bilmeyen beyler bu soruya, "Evet, para" der. ( ੭ ・ᴗ・ )੭
Haklısın
Ilyo canlı örneksin ncjxjff
Aslında değil ama Tr'de kadınlar paraya taptıkları için para diyelim
Beni değil beni etkilemek çok zor
Ama eminim seni etkileyen insanlar bulutlarda Uçar
niye :D
Çünkü vize alınca insanlar uçuyor 😃
Para yalnız k*hpeleri etkiler, ama gerçekten kadın dediğimiz varlık herşeyi hakediyor sevgiyi, saygıyı ama şimdiki devirde öyle birinide bulmak çok zor
Abim hani benim bayram harçlığım? 🤣
Kurban Bayramı'nda 😃
Yo ben beklemem o kadar bana her gün bayram. 🤣
Bana da öyle 😃
Sapıklık yapmayacaksın kadınları etkilemek için bilmem anlatabildim mi gerçi zor anlaman
Kime göre evet kimine göre hayır
bu ülkede gibi evet dişarıda hayır
Para ile beni satin alamaz kimse.
Çoğunu evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?