WhatsApp tan telegrama geçiyorsunuz görev veriliyorlar ekran görüntüsü attiyorsunuz böyle dolandiriliyorsunuz dikkat edin benim düştügüm hataya düşmeyin
İnteneten dolandirildim bugün param gitti sizde yaşadınız mı nasıl atlattiniz?
Bende 3 bin tlye 15 bin parçalık lego alıcam diye seviniyordum meğelsem dolandırılmışım. Şikayet falan düşündüm fakat Savcı polis falan değilsen uğraşmaya değmez dedim.
Polise gitmedim savcılığa da ailemle yaşıyorum şimdi gidemezdim de zaten benim yaptığım akılsızlık dolandirilmam poliste arasa bulamaz bir tek cimere şikayet ettim
eylül senden rica ediyorum bak anonimsim xper 1 sin burada senden genç yaşıtların da vardır kendini toparla ve sorunu güncellerek açıkla ki herkes anlamaya çalışsın yoksa sanaldan tuzaklara düşen senin gibi çok mağdur olur en azından bu iyiliği herkese yap
İnan benim kadar canım olamaz kimse benim yaptığımı var ya 5 yaşındaki çocuk inanmaz çok uzun ve karışık bide anlatmak istemiyorum tek diyicegim şey inanmasinlar kimseye ben düştüm bu tuzağa kimse düşmesin
Gidemem ailem duyar daha da rezil olurum millete çok safim kandiriliyorum hemen poliste ulaşamaz ki sahte numara whapp telegram para attığım IBAN hesaplari da baksalar bir şey bulamazlar gitti benim param
Sözde işe aldılar beni para istediler ilk başta 100 TL attım sonradan soydular beni 10 bin 500 TL gitti daha da istiyorlar 14 bin TL at diyor polise giderim diyorum git diyor
Elazığliyim. ben şu an boşanma aşamasındayim ben zaten hep kandiriliyorum evlendigim adam istabulda eş cinsel çıktı engelleri olan sorunlu biri çıktı ben onu adam olarak aldim kadın cikti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende 3 bin tlye 15 bin parçalık lego alıcam diye seviniyordum meğelsem dolandırılmışım. Şikayet falan düşündüm fakat Savcı polis falan değilsen uğraşmaya değmez dedim.
Bende gitmedim polise bir tek cimere şikayet ettim yalnız korktuğum bir şey var benim tcm bilgilerim onlarda telefon numaram bir şey yapabilirler mi
Yok o kadar kolay değil. Parayı atmışsın yeter onlara diye düşünüyorum.
Bencede
Nasıl oldu. Kaç TL ni dolandırdılar. Anlat da millet öğrensin.
10 Bin 500 TL falan
Benimki komple canım kimse inanmaz ben inandım mal gibi numaralarına
Geçmiş olsun. Nasıl oldu.
Sağolun tamamen benim canım orasni anlatmak istemiyorum
Ekran görüntüsü ile mi oluyor
Onla başlıyor
Bana dm den yazar mısın DHA fazla bilgi almak istiyorum bire bir senden 🤔
Yok bu durumu anlatmak istemiyorum
Hmm anlatınca ne oluyor ki ya lütfen bekliyorum seni...
Hyr bekleme üzgünüm zaten
Ğinede beklerim merak ettim yani..
N3dne bukads rkilay verjyorsun ki parayi
Çok karışık mesele
Anlatirsan dineleyebilirim
Karışık ya anlatmak istemiyorum moralim bozuk ya
boş ver ozamn çikacagi varmis gitmiş.. buda bir ders olsun tekrar ay i tongaya düsme
Giden para olsun ama giden çok şey oldu bugün
Konuyu anlamadim ama size tabsiyem dikkat edin guven duymadam adim. atmayin icinizde ufacik kusku varsa adim atarken iyi dusunu
İçimde vardı kuşku şüphe hissetim ama keşke guveseymişim hislerime doğru hisstmisim
Olan olmus ben geçmise bakmsyi sevmiyorum hayatima yedigim kaziklardan tecrube alarak kendimi daha dikkatli olmays calisiyorum tavsiye ederim
Olur dinlerim tavsiyeni bilgilerim TC numaram hersey onlarda bir şey yapabilirler mi
Olayin detayini bilmiyorum.
Bilemiyorum daha bende parayı aldılar daha fazla almaya çalıştılar vermedim bilgilerimi kullanıp bir şey yapmazlar inşallah
Neye bulastin boyl3 ya. Savciliga gitseydin
Polise gitmedim savcılığa da ailemle yaşıyorum şimdi gidemezdim de zaten benim yaptığım akılsızlık dolandirilmam poliste arasa bulamaz bir tek cimere şikayet ettim
Bisey olmaz mersk etme edevletini sureklinkontrol et mali hespalarini kapat kendinle alakli herseyi sil yeniden hayat başla...
Boşaniyim bir başlıyacam inşallah
Evlendigim adam da da kandirildim eş cinsel kadın çıktı engelleri olan sorunları olan biri cikti
Valla ne diyeyim hakkinda hayirlisi olsun dikkat edin guven az duyun hayatinizd akimse onemlinolmasin
Önemli olan kişiler sattı beni kullandı artık önemli kimse yok
Ne diyeyim size... bende birsey dieyemedim umarim hayatiniz duzelir biran once
İnşallah
Zaman la geçer
İnşallah
Ne kadar kaybettin
10 bin 500 TL ama sadece paramı değil herşeyimi kaybettim bugün
Gine Olur
Bilmiyorum daha
İstek atar mısın
Hyr ya kusura bakma
tamam
ne oldu anlatta herkes bilsin
Benimki komple canım kimse düşmez bu numaralara ben malım anlatmasam daha iyi
ya anonimsin anlat iki dakika
Çete bence bunlar arkaları güçlü polise gidiyorum diyorum git diyor usfune para gönder diyor 14 bin TL
ya araştırıyorum böyle şeyleri anlat belki yardımcı bile olabilirim detaylı yaz
Bana daha kimse yardımcı olamaz gitti benim param polis bile bulamaz onlari
yöntemi anlatsan yeterli aslında herkes bilsin
Yöntem karışık ya ben bile çözemedim hala
İş vaadiyle kandırıyorlar işte
eylül senden rica ediyorum bak anonimsim xper 1 sin burada senden genç yaşıtların da vardır kendini toparla ve sorunu güncellerek açıkla ki herkes anlamaya çalışsın yoksa sanaldan tuzaklara düşen senin gibi çok mağdur olur en azından bu iyiliği herkese yap
İnan benim kadar canım olamaz kimse benim yaptığımı var ya 5 yaşındaki çocuk inanmaz çok uzun ve karışık bide anlatmak istemiyorum tek diyicegim şey inanmasinlar kimseye ben düştüm bu tuzağa kimse düşmesin
profesörleri bile tuzağa düşüyor adı üstünde tuzak sen değil burada ki herkes o tuzağa düşebilirdi
Bunlar nasıl insanlar ya hiç mi duygulari yok kandiriyorlSr insani
Hayır
Ne kadar gitti
10 bin 500 TL
Hadi ya geçmiş olsun şikayet et
Cimere şikayet etim ne olur bilmiyorum
Savcılığa et ya da karakola git
Gidemem ailem duyar daha da rezil olurum millete çok safim kandiriliyorum hemen poliste ulaşamaz ki sahte numara whapp telegram para attığım IBAN hesaplari da baksalar bir şey bulamazlar gitti benim param
Zaten IBAN sahibini bulurlar ordan yürürler. Cimer de savcılığa gönderecek dosyayı aynı yere varacak
Cimere yazdım IBAN hesaplarini bir işe yarar mı bilmiyorum
Cimer savcılığa gönderir
Savcılık ne yapar peki bana ulasir mı yoksa kendisi mi halleder
Ulaşır ifadeni alırlar
İnşallah savcılığa çabuk ulaşır da bulur bunları ama yurt disindalarsa ne olucak
Hesap sahibi yurt içindedir konuşmaları sakla isterler
Saklıyim o zaman
Aynen ne diye dolandırdılar
Sözde işe aldılar beni para istediler ilk başta 100 TL attım sonradan soydular beni 10 bin 500 TL gitti daha da istiyorlar 14 bin TL at diyor polise giderim diyorum git diyor
Geçmiş olsun hangi şehir
Elazığliyim. ben şu an boşanma aşamasındayim ben zaten hep kandiriliyorum evlendigim adam istabulda eş cinsel çıktı engelleri olan sorunlu biri çıktı ben onu adam olarak aldim kadın cikti
Her biz senle konuştuk sanırım
Olabilir
Nasıl oldu
Kandirildim ya iş vaadiyle
Ne işi
Evden iş dediler falan
Param gitti istiyorum vermiyorlar üstüne diyorlar 14 bin TL gönder vericez paranı
Gönerme sakın nerden konuşuyorsunuz o kişilerle
WhatsApp tan konuştuk beni telegrama yollatirdilar üç kişiyle toplam konuştum
Karakola git yurt içinden yapılmış bir işse bulunur
yurt dışı bence çünkü fotoğraflar Türkiye'ye benzemiyor
O zaman bir soğuk su iç üstüne
Evet rahat olmaları bu yüzden demek
boş ver beterin beteri de olabilirdi tecrübe oldu sana da her zaman dolu tarafına bak takılmanın bir anlamı yok
Bakarım da hala korkuyorum bütün bilgilerim TC numaram onlarda bir şey yapabilirler mi
Yok bir şey olmaz ondan bir daha kimseye vermezsin artık
Evet