Bu devirde bu borç miktarı fazlamı sizce bu enfalasyonda bu kadar borçlanmak doğrumu sizce
borçların çoğu kredi kartı birazı elden borç
Bu devirde bu borç miktarı fazlamı sizce bu enfalasyonda bu kadar borçlanmak doğrumu sizce
borçların çoğu kredi kartı birazı elden borç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gayet nırmal. Benim de 350 küsur var. Yeni evlendim işten çıkarıldım geçen hafta. Napcam bilmiyorum
Kanka nasıl yapıyorsun nasıl ödemeyi düşünüyorsun
Hiç bilmiyorum ama takla yöntemi işliyor. Tazminat alma durumu var ama kesin değil ve hepsini alsam da yarısını ödemiyor
Kanka nabıcaz eşim çalışıyormu evin kiramı
Eşim çalışmıyor
Evin kira
Maaş kesildi
Aylık ödeme 45k kira, faturalar ve masraflar hariç
Kanka allah kolaylık versin sana benden zor durumun altın vs. yokmu hiç düğünden kalan
Allah razı olsun. Sıkma canını borç ödeniyor. Altın vs Var da satınca alınmıyor. En iyisi borç ödemek.
şu an borcum 300 olsa zil takıp oynarım lan.
Aslında borcunun büyüklüğü gelirine göre değerlendirilir. mesela aylık kazancın 50 ise 300 borç bişey değil ama kazancın ya da ödeme gücün yoksa o zaman biraz korkmalısın. Ne bu banka borcu falan mı?
180 bin kredi kartı
55 bin elden
50 bin kredi
Eşim ve bende asgari ücretle ile çalışıyoruz
nerde yaşıyorsunuz? eğer küçük şehirse masrafınız az ise çok değil borcunuz.
Bursanın bir ilçesi
küçük yer
Endişeye gerek yok bi süre evinize kapanacaksınız masrafları kısacaksınız ve iş yerinde ne kadar mesai ek gelir falan varsa hepsine yardırın. faize düşmeden kurtulun bu durumdan. yoksa şu an gecikme faizleri falan çok yüksek.
Kime göre
Türkiye şartlarında
Evin gelir giderine bağlı bu durum abi
Elektrik su doğalgaz yemek giderimiz var sadece
Eşinizle beraber çalışıyormuşsunuz Allah güç versin bu arada. Bir kaç yıla probleminiz hallolur gibi düşünüyorum. İçinizi lütfen karartmayın, bu zamanda v geçindirmekte yaşamakta zor. Mevcut durumunu herkes biliyor. Cok dikkat edin kendinize 🌸
Teşekkür ederim
Gelirine bağlı büyük borç değil
Eşim ve bende asgari ücret ev kira değil
Tekrar borç yapmazsanız 2 yıla rahat şekilde biter
Kanka düğün için borçladım bu kadar evime tadilat yaptırdım vs. derken bu şşekilde oldu 2 sene kira öder gibi ödemeyi düşünüyoruz işte
Seneye daha hafifler yukunuz
Asgari ücrete zam gelirle yaklaşık 10 aylık bir borç sadece ama can sıkıyor bu durum
bu devirde normal
Kanka düğün yapıcam ve bu kadar borcum var eşim ve bende asgari ücret evimiz kira değil sence durumumuz nasıl bir akıl ver lütfen bana
Bence 2 işte birden calis daha iyi olur
@Cemrecalk çalışacak imkanım yok eşimde çalışıyor ama
O zaman borcunuzu zor kapatırsıniz bence
Biriniz borca biriniz eve çalışacaksınız dayı
@Cemrecalk Bitmezmi mesela bir yılda filan
Bizde öyle düşünüyoruz işte kredi yetmediği yerde ödediğim kredi kartından tekrar kullanıcaz artık
Fazla