Ev sahibi olmak?

Biliyorsunuz bu devirde ev sahibi olmak çok zor. Heleki evli çiftlerin kirada sürünmeleri daha zor. Ama bide elinizde varken kiralarda sürünmek sizi bu duruma itmeleri dahada zor. Kayınvalidem 3 katlı villada yayılarak oturuyor. Birlikte oturmayı denedik ama beni göndermeyi istediği için anlaşma taraftarı değil olmadı yani. Kirada bir evi var. Biz geçelim oraya neyse kira parası biz sana veririz en azından yarın bir gün ev sahibi evden bizi çıkarıcak derdi olmaz dedik. Vermedi evi. Neymiş efendim kocam kirayı vermezmiş. Evlenmeden önce kocamın arabası vardı çok masraf para gidiyor diye beni kandırıp sattırdı. Şimdi küçük bebeğimiz var hastahanelere gitmek için milletten araba dileniyoruz. Velhasıl kaynanam hiç çalışmamış hep hazır yemiş. Ama kendisi bu kadar lüks yaşarken bizi böyle süründürmeleri beni kahrediyor. Villayı satalım dedik satılsın herkes kendi evini alsın dedik ağlamalara başladı ben binada oturamam bilmem ne. Emlakçı bile illallah etti ilanı sürekli yenilemekten. çünkü alan çıkıyor sürekli kıvırıyor. Şimdide araba almak için köşeye para atıyoruz ama görseniz bizim halimizi birde bebeğimiz var 4 aylık. Ben mi çok düz bakıyorum olaya yoksa sizde bana hak veriyormusunuz

Ev sahibi olmak?