Merhaba arkadaşlar denizbankta kredi kartından borcum vardı gecikmeli ödedigim icin beni arayıp yapılandırma yapalım mı dediler olur dedim yaptık ama şu an borcu ödemek istiyorum fakat borç gözükmüyor hesapta 2. hesap açılacak falan demişlerdi açılmamış daha önce böyle bir olay yaşayan var mı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
60 70 gün felan ödemediğine göre aramışlar. Puaninda baya cakilmistir
Hayır 34 gün gecikmedeydi
Vay vicdansiz denizbank
52 günlük gecikmem var garanti bankasında sence ihtarname gelir mi evime
Özelden yaz daha net bilgi vereyim
Ya burdan yazsan olmaz mı lütfen
Etiket oluruz burada
Yazdım özelden
Müşteri hizmetlerini arayıp öğrensene
Yarın arayacam bir anda borcu görmeyince şaşırdım
Puanın kırılır ilerde kredi çekmek istersin hiç bir banka vermez düzgün kullan kartı borcunu zamanında öde
Maalesef yeterince puanlarım düştü garanti bankasından 52 günlük gecikmem var ve kesinlikle 15 mayısta ödeyeceğim sizce ihtarneme gelir mi evime ama kesin ödeyecem bankayla konuşsam yaparlar mı
İhtarname gelmez banka seni arar 3/6 ay içinde avukata verilir avukat seni arar bankanın avukatları var.
Ama ne kadar borc yaptın küçükse aramazlar
Ha birde asgarisini ödemeye calış kalanı ödeyemiyorsan o zaman sorun olmaz
Borcum fazla 52 bin ya okul paramı ödedim onunla ailem burslu sanıyor şu an 32 kaldı borcum sadece ihtarneme gelmesin başka bişey istemiyorum
Şu an ayın 15 kesin ödeyeceğim kesin asgarisini ama banka 60 günden sonra ihtarneme gönderiyormuş öyle dediler
İhtar gelmez avukatlık olursun sana ulaşmaya çalışır banka telefonlara bakmazsan ailene ulaşır asgarisi ne kadar?
Asgarisi şu an 17 bin olmuş ya dayansa az daha banka kesin ödeyeceğim kesin valla bunu düşünmekten derslerime odaklanamadım her gün bu korkuyu yaşıyorum
Sen ara bankayı ihtarname göndermeyin de ödeme sözü ver onlar sisteme kayıt düşer ama o gün gelincede öde borcunu
Aradım ödeme sözü için 15 Mayıs cok geç bi tarih dediler kabul etmediler
Çalışıyor musun sen parayı nerden alıcan?
Evet işe girdim bu ay normalde ailem borcu bilmediği için çalışamıyordum cok zor durumda kalınca işe girdim ödemeler 15 de olacak
Hmm sen bankayı ara veya tanıdıklarından rica et 5-10 bin al asgariyi yatırmayada gerek yok maksat banka senin yatırdığın parayı görsün
Cok kişiyi aradım çevremdeki herkes öğrenci kimseden almak istemiyorum yarın bankayı arayıp son kez şansımı denerim bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim ☺️
Önemli değil rica ederim ama korkma derslerine çalış.. ihtarname falan göndermezler avukatlık olduysan avukat arar seni ama telefonları açmamazlık etme aç cvp ver 15 mayısa kadarda beklerler korkma.. iyi geceler
Tekrardan teşekkür ederim iyi gecelerr
👋🏻