+1 yılKaç paran var ki huzurun olmadığını düşünüyorsun? İnsanların sabah erkenden kalkıp koşarak belediye otobüslerine binerek bilmem kaç kilometre yolda giderek akşam 6 ya kadar hızlı hızlı çalışma şeklindeki insana göre para güzeldir. O insan ay sonunda aldığı maaş ile evi zar zor çevirdiği için para huzur verir. Sende olan aylık kazanç ne kadar ki böyle düşündün? Mesela arabası olmayan insana murat131 bile lüks gelir. Zenginlik tanımı herkese farklıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPara huzur getirmiyor.
Bunu ben 2 yıl önce öğrendim. Parası olmayan huzuru parayla bulacağını zannediyor. Biz insanoğluyuz. Aç gözlüyüz, istemeden durmayız, duramayız.
Hedefimiz ve isteğimiz erişemediğimiz her şeydir.
Parası olan mutluluğa erişemediği için yanıyor
Mutlu olan parası olmadığı için.
Hep hayatımızda bir sıkıntı çıkartmasını iyi biliyoruz ama. O yüzden ne olursak olalım her şey mükemmel vile olsa ufak tefek şeyleri kafamıza takarız00 Yorumla
Para gibi maddeler sadece hazzı bealer, yeni bir şeye sahip olduğunda kısa süreli bir haz yaşarsın o da belli bir süreye kadar devam edip yok olmaya başlar. Mut olmak ruhsaldır, öyle parayla veya başka şeylerle bulamazsın
00 Yorumla
+1 yılParası olmayan olsun ister, olansa daha fazlasına açtır. O yüzden para huzurdaki denklemin değil, sorun denkleminin bir parçasıdır aslında.
Değer verdiğin, sana aynı değeri veren ve konuşabildiğin insanlar olması, seni mutlu eden canlılar ve bu mutluluğu paylaşabildiklerinin olması, kusurlarını bilip düzeltme gücüne sahip olmak gibi şeyler huzur denkleminin ögeleridir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yıldemek ki sana huzur veren şey para değil başka bir şey
00 Yorumla Eğer huzur istiyorsanız bu ayete yönelin:
Ra’d Suresi 28. Ayet/13. Cüz
اَلَّذ۪ينَ اٰمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللّٰهِۜ اَلَا بِذِكْرِ اللّٰهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُۜ
"Bunlar, iman edenler ve gönülleri Allah'ın zikriyle sükûnete erenlerdir. Bilesiniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur."50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParanın huzurla hiç bağlantısı yok.
Parasızlığın getirdiği zorluklar huzursuzluğa yol açması ne kadar yatkın ise bir o kadar paranın getirdiği yükümlülükler sorumluluklar yükler huzursuzluk getirir.
şöhret afettir, para imtihan, aşk hastalık, itibar kibir
bu işler biraz böyle
50 YorumlaPara huzur verir diyen halt etmiş 😁 para severlerin uydurulmuş yalanı o. Huzur; insani değerler, inançlar, gönlün merhameti, iyi uslup, iyi davranışın yansımasıdır... ve elbette tercihlerin sonucudur. Para' da ruh yoktur, huzur da beklemek yanlış. Para araçtır, giyinme, barınma, beslenme için. Başka da bir özelliği yoktur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher şey aynı anda olmazki zaten sanmıyorum böyle birşeyin olduğunu. Para lazım tabiki ama mutluluk parayla olmaz. Parayla huzur da olmaz. Parayla birçok şeyi alabilirsın felan ama bağzı şeyler parayla oluyor gibi görünür. Paranın bile fazlası bnce güzel değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla yok zaten fjxjd
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan dolan. Zaten hali hazir hayatinda mutsuz, olumsuz, hep memnuniyetsiz olan adami para duzeltmez hatta daha beter eder. O adam hayattan mutlu olmayi zaten hiç oğrenememistir. Daha fazla para daha fazla sorumluluk demek ve daha mutsuz eder. Ama zaten eglenceli keyifli kucuk seylerden huzuru bulan ama parasal sorunlari da olan birini ancak para rahatlatir. Ama huzura erdirmez gine.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCok normal para huzur getirmiyor en fazla dirumun yokken almak istediklerini alir kisa bir sureligine mutlu olursun ondan sonra yine ayni devam edersin. Para ne huzur ne mutluluk getirir bu cok buyuk bir yanilgi
20 Yorumla
+1 yılpara mutluluğu satın alamaz ama bunu alabilir
17 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil gjdjd
- +1 yıl
zaten mutsuzsan yeterince paran yok demektir
Soran+1 yılCokkkk zengin ama mutlu olmayan bir sürü insan var
- +1 yıl
olum odamda agalayacağıma en azindan yalı da aglarim
Soran+1 yılJgjsksj öteki taraf boşuna mı var sanıyosun dünya malı en büyük imtihan
- +1 yıl
allah fakirleri teselli etmis ancak cennette pek garanti görünmüyor
Soran+1 yılOrası öyle tabi herkes kendi yanaştisina göre yargılanır
Merhabalar Bu hayatta en önemlisi sagliklı olmak mutlu olabilmek karşılıklı sevmek sevilmek 🙋♂️
10 Yorumla
+1 yılparayla alamayacağın tek şey huzurdur zaten. bir kızı alabilirsin parayla, sağlığını parayla korursun mesela ameliyat olman gerekir parayla.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle iç huzur lazım
+1 yılRuhun gıdası namazdır. Allahu Teâlâ ya ne kadar yakın olursan okadar mutlu ve huzurlu olursun. Huzur İslam'da. En tatlı sabahlar sabah namazı ile başlar, yaşasın İslam.
00 YorumlaBazıları parayla saadet olucagını sanır ama para sana sadece yalnızlık getiriyor kim nederse desin
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim dediyse yalan söylemiş huzur insanın kenci içinde başka türlüsü mümkün değil istediğini dene
10 Yorumla
+1 yılPara yokken de huzur yok. Genel olarak bir süredir kimsede huzur yok. Herkeste yoksa sorunu kendinizde aramaya gerekte yok.
11 Yorumla- +1 yıl
İyi dedin
Para konfordur, kafa rahatlığı ama bir noktaya kadar doyurur. Hayatinda güveneceğin, sevecegin insan yoksa paraya sarılıp uyuyamassın sonuçta:)
10 Yorumla
+1 yılBende parada yok😅 sana acisini tarif bile edemem
20 Yorumla
+1 yılBir söz vardır. Eğer hala mutluluğu satın alamıyorsan o zaman yeterince paran yoktur.😂
04 Yorumla
Soran+1 yılSözün sahibi Recep Tayyip Kılıçdaroğlu mu
- +1 yıl
Yok Ekrem Kurum😂
Soran+1 yılHvjxjsjd
Soran+1 yılGüzel espriydi IBAN at
- Para & Ekonomi konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılSadece zeka geriliği olanlar parası olduğu halde mutlu olamaz, kendini üzme. Bu zeka seviyesine sahip olmak senin suçun değil
00 Yorumla Ahh o paralar bende olsaydi huzurun annecigi olurdum
15 Yorumla
Soran+1 yılNapcaktin
Soran+1 yılHcjxjd sonraa
Soran+1 yılHindistana gitme
Gizli Üye(25-29)+1 yılGrl tatile cıkalım komik bir kızım 😂😅en azından birş olur yanında
33 Yorumla
Soran+1 yılNereye gidelimm
Cevap sahibi+1 yılKuşadası sakin yerler veya tarihi yer İzmir efes vs
Soran+1 yılTamam hadi gidek
+1 yılPara huzur getirseydi birçok insan ise soverek gitmezdi
10 Yorumla
+1 yılPara huzur sağlamaz sadece rahat yaşam sunar
10 Yorumlapara mutluluk değil özgüven ve geçici haz verir
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl
00 Yorumla
+1 yılPara sadece maddesel istekleri karsilar bir ihtiyacdir onun disinda ne mutlu eder nede huzur getirir
00 YorumlaBelkide parayı mutlu olacağın şey için degerlendirmiyor olabilirsin 🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılPara huzursuzluğu ve mutsuzluğu giderir ama mutlu veya huzurlu yapmaz
00 Yorumla
+1 yılHuzurun tanımı ne senın ıcın..
belki yüklediğin anlam farklidir00 Yorumla
+1 yılPara her zaman huzursuz eder bunu ne zaman anlicaksiniz gerçek değer sevgidir
00 YorumlaTürkiyenin genelinde huzur yok sanırım. Herkes birbirine bagiriyor
00 YorumlaGüncelleme yapmışsın paran var mi yok mu anlamadim
02 Yorumla
+1 yılPara sadece ihtiyaclarini karsilar mutlu etmez huzur vermez maneviyatsiz insan curur
00 Yorumla
+1 yılHuzursuzluğun neyden kaynaklandığını bul sorunu çöz çözemiyorsan umursama
00 YorumlaKim demiş para huzuru satın alır diye.. para sadece maddiyati sağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan o ya tecrübe ile sabit huzur istiyorsan sevileceksin
129 Yorumla
Soran+1 yılİşte o da yok
Cevap sahibi+1 yılNapayim ben mi seveyim bul birini
Soran+1 yılBul diyince bulunsaydii
Cevap sahibi+1 yılParan varsa aslında kolay cadde de ikondur at para kokusunu alan gelir artık yola getirmek senin elinde.
Soran+1 yılÖyle bir amacım yok para için kimseyle sevgimi paylaşmak istemem zaten öyle zengin değilim ekonomik olarak rahatım sadece
Cevap sahibi+1 yılHmmm yani bu konuda sana hak veriyorum kimin neden yanında olduğunu bilemiyorsun netice de hele bu devirde ama gerçekten huzur sevilmek de bak sevmekte de demiyorum sevilmek de çünkü sevildiğini hissettiğin o an şey gibi oluyorsun sanki başına ne gelirse gelsin hepsini bir çırpıda halledecek gibi oluyorsun güç kuvvet geliyor sanki o yüzden yakın zamanda başına gelmesi dileğiyle 😌
Soran+1 yılSevilmekte olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılSence ne?
Soran+1 yılSevdiğin kişinin seni sevmesinde ya da mantık evliliği
Cevap sahibi+1 yılE benim dediğime çıktı gene ne anladım ben bundan
Soran+1 yılHayır sen sevilmek dedin bende dedim ki sadece sevilmek yetmez sende seveceksin
Cevap sahibi+1 yılE seni öyle seven birini zaten seversin seni gerçekten seven birini sevmek güzel ve tam güvenlidir ama sevdiğin birinin seni gerçekten sevdiğinden emin olman zaman alır ölü yatırım bence
Soran+1 yılE ölü yatırımsa ne yapcaz evlenmicez mi hiç
Cevap sahibi+1 yılSen eminsen evlen şahsen ben öyle birini henüz bulamadım bulayım basacağım nikahı ondan sonra da hayatını lunapark yapacağım cennete de birlikte gireceğiz cehenneme de ahiretten sonra bile bırakmam yakasını 😅
Soran+1 yılÖyle biri yok işte gencim daha ama ya bulamazsam 20yim
Cevap sahibi+1 yılDaha yolun uzun senin ya 😅
Soran+1 yılOf of
Cevap sahibi+1 yılE öyle 20 ne ben 25
Soran+1 yılOlsun benim ilgi alanimdaki kızlar 22 üstü hep 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😅
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşına gel hala bekarsan olur 👍😂
Soran+1 yılO zamana kadar hâlâ bekar kalirsam bilki hiç evlenmem bdjsj
Cevap sahibi+1 yılHahahah yalnızlık canına geçince ararsın 🤣
Soran+1 yılKnk sen olayı yanlış anlamissinn
Soran+1 yılBen üniden mezun olana kadar birini bulup mezun olduktan sonra da evlenmek istiyorum eğer bu olmazsa zaten çok eşlilik ile devam fjxj
Cevap sahibi+1 yılDostum ben bisey anlamadım ki sadece sana 20 yaş çok küçük bir yaş bırak daha yolun çok 30 yaşına gel evliliğe öyle git dedim gerisi sende az önce 32 yaşında biri evlenecek kız yok diye yazıyordu bende ona istisnaiden dolayı canına yalnızlık geçer dedim yoksa ne yaparsan yap banane 😂
Soran+1 yılBen o yaşta temiz kız bulamam amaç temiz kız bulmak
Cevap sahibi+1 yıl🤷♀️
Para avcısı kadınları besle anlık huzur bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen parayı kullanmayı bilmiyorsun. Bilsen sıkılmaya vaktin kalmazdı.
014 Yorumla
Soran+1 yılMesela sende olsa ne yaparsın
Cevap sahibi+1 yılSpora giderim, sinemaya, tatile çıkarım, spa, masaja giderim, kaliteli hobi kurslarına, plaja giderim. Premium kulüplere katılırım, dünya turuna çıkarım. Çok seçenek var
Soran+1 yılO kadar param yok dhsjs
Cevap sahibi+1 yılE o zaman normal ya 😂 ben zenginsin sandım djjdjd
Soran+1 yılYok hani artık durumum uyi çok şükür dersin ya öyle işte babam sağolsun ben bir şey yapmadım dhdh
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarımdan hangileri butcene uyuyorsa yap örneğin spora en düşük bütçeli bile gider spor zaten 1 2 saat sürer sinemaya gidersin bulunduğun şehrin ilçelerini gezebilirsin çok tutmaz bunlar normal vatandaş rahat yapıyor bunları. Adaları gez mesela Yunanistan'da ucuz diyorlar
Soran+1 yılÖyle şeyler aklımda var ztaen ama üni salmiyor pek
Cevap sahibi+1 yılBaba parası ha skjzjsjd e sen çalışıyorsun sanırım okul yok mu normalde üni okuyan biri huzur yok demez başını kasimaya zaman yok
Cevap sahibi+1 yılUniden sonra çık sinemaya mağazalara git cafeye git bende tek başımayım ama keyif alıyorum ya
Soran+1 yılBen tek sıkılıyorum maalesef
Soran+1 yılMağaza ve sinema sarmiyor cafeye gidiyom zaten
Cevap sahibi+1 yılSen hayatının aşkını arıyorsun sanırım dmdjdj
Cevap sahibi+1 yılOndan bu huzursuzluk
Soran+1 yılO da olabilir bak fjsjs
Para hep huzur vermez sadece paranın bize sağladığı alım imkanları veya yaptırmak istediğimiz veya yapmak istediğimiz şeyleri sağladığı şeylerle mutlu oluruz çoğu zaman parada yetmez ama işte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde gelirim var cok şükür az da olsa ama arkdasim yok edinemiyorum huzurum yok surekli evdeyim is den eve evden ise istedim gisyileri alabilsemde giyinip gezmiyorum hic huzurlu olamiyorum yanlizim cok
07 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş olalım
Soran+1 yılKızı salın
Cevap sahibi+1 yılburada kimseyel arkdas olunmaz cigu abaza farkli nieyeteler ve ben tr yasamiyorum zaten ben gittim is yerinde kursta yaslilar var ne sacmaysa artik
Gizli Üye(30-35)+1 yılParam ve sağlığım yerinde olsa her şekilde mutlu olurum sen olmayı bilmiyomussun demekki
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParayı nereden kazanıyorsun helalden mi geliyor haramdan mı geliyor Bunu bilmek lazım evvela
00 YorumlaPara olupta huzur arayan insanlar enayidir bulsunlar beni imkanı versim elime huzuru ayağına getiririm para var huzur yok ne be biz genelde para var huzur var deriz millete
00 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayim gerci sadece bugunluk bakalım mesaj atıcak mı acaba yoksa eski hayatıma devam
00 Yorumla
+1 yılValla para varsa huzur da var kimse yalan söylemesin
16 Yorumla- +1 yıl
Yo ne alaka
- +1 yıl
Paran var mı
- +1 yıl
Evet ama huzur yok sağlık sorunları var maalesef:(
- +1 yıl
Parayla satın alınacak bişey değil
- +1 yıl
Valla param olsa ne hastalık kalır ne bişey😂😂
- +1 yıl
Aynen kardeşim dediğin gibi olsun
+1 yılPara huzur vermez belki ama parasızlık kesinlikle huzursuzluk sebebi
00 YorumlaAbi paran varsa huzurun mutluluğun vardır Boş versene
00 Yorumla
+1 yılHuzur paranın olmasında değil ki
01 Yorumla
Soran+1 yılTabii
Gizli Üye(18-24)+1 yılParanın yanlış insanlarda olduğunun bir örneği daha
01 Yorumla
Soran+1 yılJdjdj tamam
+1 yılDağıt o zaman 🥱
02 Yorumla- +1 yıl
Cebinde kalan 200tl ise nasıl para var diyebiliyorsun 🤣
Soran+1 yılBabuşta var fjdj
Huzuru yanlış yerde arıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş
Helal kazanmiyoesun demek ki
04 Yorumla
Soran+1 yıl%100 helal
Soran+1 yılSkbcmskskd sadaka zekat veriyoruz sen niye bu triplere giriyon sanki gördün de konuşuyosun
Demek ki huzur maddesel bir şey değil.
10 Yorumla
+1 yıldaha çok para bul
10 Yorumla
+1 yılbende aynı durumdayım
00 YorumlaKeske benim biraz olsaydi da varsin huzur olmasin
00 YorumlaYoo kim dedi onu
00 Yorumlaİste para hersey degiillll
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılDemeki para her şey değilmiş
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHuzur çok başka kavram be bro 🥹
00 Yorumla
+1 yılParası olmayana para huzur verir
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım