Bitmeyen borçlarımız?

Merhabalar.. Kısmetimde buraya yazmakta varmış. Siz değerli insanların fikirlerine ihtiyacım var arkadaşlar.

Öncelikle 4 yillik evliyiz. Ilk anlatacağım olay şu Nişanlı dönemimizde yazlık olarak hem eşim hem ben yanyana dairelerden birer ev sahibi olduk. Düğünümüze çok az bir zaman kala eşim kendi dairesini borçları sebebi ile sattı. Benim dairemide yazları gelir tatil yapar kaliriz diye kız tarafı olarak a'dan Z'ye kurduk:). Düğünümüz oldu bir miktar takılan paraları yine borcu sebebi ile aldı ona yatirdi. Takılan takılarla istanbuldan bir daire aldik. Sonrasinda eşim yazlık evimide satmaya ikna etti araba alalım lazim oluyor diye. Evi sattik yine bi miktari borcuna gitti. Araba aldık üstüne kredi cekti yine borçlandı. Şimdi ben dayanamiyorum cok borcum var diyor kaç tl borcu oldugunu sordugumda 300bin diyor yedik ictik gezdik hep bunlardan gidiyor diyor. Hadi eyv. Arabayi satacak simdi. Borcunu ödeyecekmis kalaniyla uyguna bir araba alacak. Arkadaşlar şu an İstanbul'da aldigimiz evide satisa koydu baska yerden almak istiyormuş. Bu arada borclari hep eve yaptigi masraflardan falan oldugunu soyluyor oturup adam akilli konusmaz bagirip cagirir sesiyle beni bastirir. Ben bu süreçde nasil bir yol izlemeliyim ben artik bıktım boşasam ailemin evine cocugumla gotmek istemiyorum benim bunlari satarsa bir hakkım olur mu yoksa dimdizlak ortada kalirmiyim?

Bitmeyen borçlarımız?