arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin herkesin başına gelebilir 16.000 tl param vardı panik satışı ve yanlış coin seçimi vs vs derken param 4000 e kadar düştü ve sinirlendim çıktım tamamen 12 bin zararım var borç veya kredi falan değildi o sinirle gidip kaldıraçlı işleme falan girmedim tek istediğim attığım parayı geri almaktı ama cidden moralim alt üst ne tavsiye verirsiniz sizce zararım çokmu büyük tekrar atsam 4 bini 16 bin olur mu ilerde kafam çok karışık lütfen empati yaparak cevap verin😞?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Spot işlemde satmayacaktin proje sağlamsa geri çıkardı bro
ne dersiniz yani tekrar gireyim mi bir umut varmıdır siz anlıyor musunuz bu işlerden?
bilmiyorsan neden girdin dostum borsaya ilk baş bunu sor kendine hiç bilgin yoksa hele coin borsasında riskin aşırı yüksek ben önceden trader yapıyordum stres yüksek diye bıraktım.
elindeki parayla esi paramı kazanırım umuduyla bu psikolojide hele risk yüksek düzgün coine yatırıp unutursan belki bir ihitimal geçmiş olsun grafik okuma ve analiz, formasyonlar ve haberleri takip edeceğin platformlara bakmak zorundasın eğer al sat yapcaksan
evet ben anlamıyorum pek ve haklısınız bilmeden girersen mutlaka kaybedersin bu bana ders oldu beni yerle bir edecek bir miktar değil allahtan kabettiğim paraya büyük bi hayat dersi almış oldum bildiğim işlerden devam edeyim böylesi en doğrusu olacak galiba, zaman ayırıp bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimm 🙏
rica ederim kardeşim ne demek allah beterinden saklasın biraz krpto analiz öğren yt da bir sürü video var satmasaydın çok problem değildi ama satış yaparsan durumu realize edersin future yani kaldıraçlı işlem olmadığı için likit problemin olmaz bugün düşer yarın çıkar misal btc uçuyordu ani savaş haberi ile düşüyor şu an bildiğim yani hisse kağıtları gibi değil bu 7/24 açık bir piyasdan söz ediyoruz sıkma canını şu an on lira büyük bir para değil eğer yatırım yapcam diyorsan teknik öğrenip projesi sağlam coinlere atıp ara ara kontrol ederek bakabilirsin şunun gibi düşün dolar alıyorsun düşükten satar mısın zorda olmadıkça hayır bu da aynı mantık yükselişi beklicen
Ne mal adamsın millet milyon kaybediyor 10 k nın derdine düşmüşsün
derdine düşmedim öğrenciyim 2 bin tl bursum var ufak ufak biriktirmiştim onun için üzülüyorum sizler için küçük paradır evet ama benim için değil
Elinde kalan 4 bin 16 olmaz panik satışı yapmasaydın zararın bu kadar olmazdı at biyere beklesin
at biyere derken tekrar kriptoya mı atayım yoksa hisse falanmı tavsiye edersiniz?
Şu an hepsi çok riskli hisse alacaksan uzun vadeli alman lazım kısa vadede paramı toplayayim diyorsan iyice araştır kriptoya at
anladım teşekkür ederim
Piyasayı bilmiyorsan oynasma oğlum bir bok bilmeden alıyorsunuz işte sizi böyle mal paranı sliyorlar
konuşmana bir dikkat et önce senden oğlan çıkaracak yaştayım benimle böyle konuşamazsın ayrıca herkesin vardır bilmeden girdiği bir iş bu tür kayıplar olabilir düzgün bir dille vereceğin bir cevap varsa ver yoksa yorum yapmak zorunda değilsin
Ben terbiyeni bozmadım ve başlarım seni oglanina sen doğru konus
gelmişsin bilmiyosan oğlama oğlum falan diyorsun sen hayırdır asıl nereden oğlun oluyorum ben senin? nasıl yaklaşırsan öyle cevap alırsınn!!
Ben oğlum molun dermedim uydurma
git oku , kendi yazdığın yazıdanda mı haberin yok?
Oğlum kes sesini paranı kaybetmişsin gelip burada agliyirsun
bak bana birdaha oğlum dersen seni pişman ederim karşınds kimin olduğunu bilmeden yorum yapma sonra adliyenin duvarlarını ezberler sin
Oğlum dedim diye mahkeme dava mi açacak yani
eğer ben istersem çok güzel uğraşırım seninle "mal" ibaresini kullanmak bile hakaret davası için yeteri
tamam allahlik artık sussak
bencede
Bir daha yoluma çıkma
sen kaşınıyosun ama tek kelime daha yazarsan çok kötü olacak bak defol şurdan...
tamam sus bavalik
Çok paran var demek ki
hee aynen çok var 😒