Para & Ekonomi Paramı yemek istiyorsan bana vermen gerekiyor dedi ne diyeyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok kötü biri değil mi ama Güncellemeler+1 yıl ... Paramı yemek istiyorsan bana vermen gerekiyor dedi ne diyeyim? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 466 cevap paylaştı. Nasılsa vereceksin, bunu para için değil zevkin için yap. Aman buna verme bu şahıs mal 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ver ver ondan sonra bana ver bendede para var zukerim. seni hergun 1 0 Yorumla
xxonad Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Git ver knk para yemek için hahahhaha utanmadan soruyorsun ya 2 0 Yorumla
joker28 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 87% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 650 cevap paylaştı. asıl sen ne düşünüyorsun önemli olan o 1 0 Yorumla
eist1980 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öncelikle paraya ihtiyacın var mı onu düşün 1 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 607 cevap paylaştı. Bu nasıl bir düşünce sen or. ospu musun? Ayrıl 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 520 cevap paylaştı. Secim senin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Nasılsa vereceksin, bunu para için değil zevkin için yap. Aman buna verme bu şahıs mal
Ver ver ondan sonra bana ver bendede para var zukerim. seni hergun
biz buna alışveriş diyoruz sen ona vericen o da sana
Git ver knk para yemek için hahahhaha utanmadan soruyorsun ya
asıl sen ne düşünüyorsun önemli olan o
Öncelikle paraya ihtiyacın var mı onu düşün
Bu nasıl bir düşünce sen or. ospu musun? Ayrıl
Emeksiz yemek olmaz, doğru söylemiş.
Bişey deme ver gitsin
Secim senin
Al gülüm ver gülüm demiş makul
Ne dersen de
Keyfin bilir