Güncellemeler
+1 yıl
Geçen 22 bin araba masrafı çıktı mesela 11 binini ben gönderip yardım ettim o da var. Dayanmıyor yaniçi çok.
Güncellemeler
+1 yıl
pars değil para*
yani*
yani*
Maaşı bekletiyorum ben sürekli. Annene yardım ediyorum mesela ev yaptıracağız 80 bin masraf çıktı. 40 bini ben ödeyip destek çıkmayı düşünüyorum. Onun dışında yeme içme gezme gibi şeylere de gidiyor pars. Kira ve faturaların yarısını ben ödüyorum yine ama taşınacağız yaz ayında kendi evimize. Bir altının 1 altın kolyem 1 gümüş kolyem var onlar mesela yatırım sayılır mı?
Borsadan hisseden hiç anlamam bankada vadeli hesap veya altın hesabı mı açsam? Dolar mı alsam? Bilemedim işte ben de. Kafam basmıyor böyle şeylere. Kaybederim siye korkuyorum elimdekini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Altın güzel yatırım dövize yöneltebilirsin borsa için çok vaktin olması lazım
Borsayı okuldaki hocalar yapıyor galiba ekranda yeşil bir şeyler akıyor ama bulaşmak istemiyorum ben pek. Riskli sanırım.
Risk değil ama zaman gerektiren bir şey tabi öğrenmen de gerekiyor ama boş ver hiç bulaşma
şu an altın hesabım var yarım kilodan fazla onun dışında düğünden altın ve paralar var öyle
Bankada bir şey var adını tam hatırlayamıyorum ama belli bir miktarda para eksiltiyor makas farkı da deniliyor sanırım. O yüzden fizikiyi tavsiye ediyorlar.
evet öyle ama fizikide ne yapıcam nasıl saklıcam bilmiyorum birde çok anlamam öyle şeylerden onunla eşim ilgileniyor genelde bu artık hastalık doğum için falan
Onun için, belirli bir yere koymak lazım. Gerekirse not edin şuray koydum diye bence.
olabilir tamamdır düşüneyim onu aslında yerim olsa kasa alıcam
Vadelide 790000 var günlük 830 lira veriyor öyle
Onu da anlamiyorum aylık olmuyor mu normalde faiz? Bir aylığına denemiştim ben de ama adam bir ay sonra evin parasını artırdı hiçbir anlamı kalmadı.
Benim günlük N KOLAY'da duruyor
Bir sürü bankada hesabım olsun istemiyorum ya 3 tane var zaten bir de N kolay mı eklensin :D biraz daha detay verirseniz düşüneceğim. Nasıl oluyor?
N lokay A bankın bir ürünü. Hesap açıyorsun anında günlük yüzde 52 ile kazanmaya başlıyorsun
Tamamdır aklımda bulunsun.
Bol kazançlar
Sağ olun size de
Seni söğüş lü yor lar😀
Cidden öyle mi düşünüyorsunuz? Yani aynı evi paylaşıyoruz masraflar da ortak olmalı bence. Geçen benzin parasını ödemeyemedi annem bakiye yetmedi ben yardıma koştum. Çok kavga ederiz ama anne işte sonuçta. Atsan atılmaz satsan satılmaz. :D
Ben evde erkek var sandım kusura bakma. Anne ile yaşıyorsan bunlar olur. Ama senin evlenmeni iştemezler
Yok o kadar sanmıyorum. Evlenince de annesine yardım edebilir insan gücü yeterse. Yaşım 23, mayısta,24 olacağım. Daha erken evlilik için.
Kazancın iyi ise birikim yapmaya başla derim. Para değerli yerinde durmuyor. Bende bekarken senin gibiydim. Ama şimdi sorumluluğum daha fazla
34 bin. Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik için yolum var mesela. Onlar daha çok alıyor.
Ne güzel küçük bir yerde yaşiyorsanız. Birikim yapılır. Tabi hayallerin varsa
Ankara'da yaşıyoruz. Küçük değil. :D
Kendi evine çıkınca daha rahat birikim yaparsın. Anne çalışıyor mu?
Çalışıyor ama daha yeni ev tuttuk beraber taşınacağız. Hayat ne gösterir bilmiyorum.
Senin enerjin ile güzel şeyler olur
İnşallah. Teşekkür ederim.
💐💐💐
Fizik altın yap veya döviz
Kaybederim diye korkuyorum hele taşınacağız yazın diye. Taşınırken çok eşya kaybolur. Temmuz gibi başlasam yatırım işlerine olmaz mı acaba? :D
Biran önce başla bankadan alma makas aralığı çok oluyor
Gidip kuyumcudan alayım o zaman. Valla bilemedim 2-3 ay daha beklememeyeyim tçde kaybolursa çok üzülürüm.
Yazarken bazen hats yapabiliyorum görmezden gelin kusura bakmayın.
Kaybetmeezsin
Sorun yok
Faize yatır, faiz yüksek
bu devirde yatırım yapmak zor
Altın al olmazsa maaş bekletme
Gram altın al
Çok kâr ettiriyor mu o? Kaybederim falan diye de korkuyorum annem 2 tanesini kaybetmiş mesela.
Çok kar ettirmiyor ama diğerlerinde (borsa, kripto) zarar etme ihtimalin yüksek bunda az az kazanıyorsun ve bozmadığın için elinde kalıyor. Evde bi gizli bölme yap kaybolmaması için. Örneğin eski bir çaydanlık vb
Şunu da eklemek isterim bir kedi oğlumuz var onun veteriner masrafı aşısı maması oyuncakları taşıma aparatları maltı ödül maması ysş maması kuru maması cartı curtu derken yine para gidiyor. :D
😁 Hayat pahalı, ama yinede şartları zorlayıp altın al zor günler için
Tamamdır teşekkür ederim. Hemen almaya da cesaret edemiyorum amann niyeyse
Bir gram al başta kuyumcuya git sonra alışırsın. Rica ederim
Peki. 👍
Anlatirim detayli istersen
Dolar alıyorum
borsa ve altın
Altın al koy