Bu tip şeyler sizi çeker mi?
Yoksa önemli olan sevgi saygı anlayış mıdır?

@Joker
Bu tip şeyler sizi çeker mi?
Yoksa önemli olan sevgi saygı anlayış mıdır?

@Joker
Var çok var.
O tür insanlardan uzak dururum genellikle.
Çünkü kendini mevki ve makamı için ön planda gören insanın karakteri de bir o kadar geridir bana göre.
Bir insanı yapan parası malı mülkünden ziyade duruşudur o duruşta geçici bir dünya hevesi ile oluşmuşsa vay haline onun 😄.
Kalıcı seylerimiz ile ön planda olalım ki bitince bizde bitmeyelim.
Aslında şöyle bir şey var. Pencereyi değiştirelim bakış açısı olarak.
Hani diyorsun ya duruşu olsun.
Sence durusu olan, akli başında, kendisini bile bir kişi, hem işini iyi yapar hem hayatı iyi yönlendirir ve sonuç olarak zengin veya makam sahibi olur. İlla bu mu olur hiç mi normal bir işçi duruşu olamaz diyebilirsin. Onun da olur. Hatta çokta güzel olur. Ama genelde donanımlı insanlar one çıkıyor ve yükseliyor. Bu nedenle donanım duruş karakter akıllılık ile para ve makamın mesleğin daha doğrusu paralel olduğunu düşünüyorum.
Görüşte belirttiğim gibi, kendini makamı ve mevkisi ile ön planda tutan diye başlamışım söze.
Demem o ki, kişi karakteri ile ön planda olunca ardına makamı da mevkisi de gelir lakin ilk başka şeyleri ön planda tutunca bunlarla diğer insanlara rest çekiyor gibi anlaşılıyor.
Yoksa dedikleriniz doğru ama benim demek istediğim apayrı bir durum.
Ama benim sorum zaten karşıdaki on planda tutarsa şeklinde değildi. Ön planda tutma olayı yok benim sorumda. Normal zengin veya makam sahibi bir insan olarak diyorum.
Bende benim gözümde ön planda tutarsa diye söyledim :))
Önemli olan anlamak, ben buna görüş yazdım.
Gerisi sizin düşünceleriniz.
Cevap
2Cevap
Benim için en önemli şey elde ettikleri küçük ya da büyük ne varsa bunları adil elde etmiş olması etkileyicidir.
Adamsın
Eyvallah
Yoktur diyen samimi değildir bence, maalesef 😏
Demek öyle 😏 Peki zenginlik ve makamın hangi türü daha iyidir. Yani iste fabrikası olsun veya doktor olsun gibisinden
Girişimci olsun lütfen 😏
Uuv. Demek öyle. Vizyon sahibi bir kızın fikirleri de etkileyici oluyor
Evet, aynı yoldan gidelim istiyorumm
Girişimciyim diyorsun. Süper. Ne üzerine olduğunu merak ettim 🤣 ama anlatmak sıkıcı gelebilir o yüzden sormayauim
Daha yeni başlıyorum anlatırım bir ara 🤫
Hadi bakalım o zaman başarıların daim olsun
Teşekkür ederim 🙏
😇
İnsan olsun mevki sahibi olmasının bana ne faydası var sanki
Sana yakisan cevap 😏
Yalnız mevkiye söverken zenginliğe değinmedin🤣 aynı şey onun için de geçerli değil mi ahah. Kasıtlı değil bu yazmama
İyi bari 😂
Evet biraz etkiler
Maddi durumu değil ama statüsü etkili benim için
Tabii ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?