Para & Ekonomi BEN BU KREDİYİ NASIL ÖDEYECEĞİM? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yok mu yardım eden... Bir kısmını bugün yatıracağım ancak ötesi beni aşıyor. Devlet geri ödemeli burs vermişti üniversitede. Geri ödemesi çıkmış... Güncellemeler+1 yıl Resim ekleyemedim BEN BU KREDİYİ NASIL ÖDEYECEĞİM? Cevapla Üniversite Soruları Ödeme Soruları Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Valla 36 yaşındayım halen ödemedim af çıksın diye bekliyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Af geleceğini sanmıyorum ona. İcra dosyalarıma af gelmişti krediye bakayım dedim hala duruyor 🤣 Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Kyk kredisine icra gelmez ek olarak her 3 5 senede 1 af geliyor. Ben 2009 da okudum 2 senelikti okul 2011 den bu yana belki 5 kere af geldi. Yorumla Soran +1 yıl Yok benim ayrı icra dosyam vardı Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Anladım kolay gelsin Yorumla
halaycıbaşı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Ne demişler ayağını yorgana göre uzatÇekmeseydin kredi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ailenden yardım iste. Bir yere girip çalış. Akrabadan kuzenden yardım iste. 1 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Pazar günü diil pztesi canımm 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla erner353535 +1 yıl Pazar günü kredi ödemesi olmaz.. pztesi senin ödeme, 2 günün var Yorumla Soran +1 yıl Yok 2019 da okudum çok önceden gelmiş hepsi. Yorumla erner353535 +1 yıl tamam işte.. hafta sonunu takip eden ilk pztesi yapılır ödeme.. 2 günün var mutlu ol neden kasıyon şu an Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Eğitim mi yok sa banka mı? 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Eğitim Yorumla shadow1905 +1 yıl Eğitim kredisi yüksek mebla mı? Yorumla Soran +1 yıl Bana göre yüksek 12bin tlcik 🤣🤣 bugün altın bozup bir kısmını öderim de sonrasını bilmiyorum Yorumla shadow1905 +1 yıl Çılgın kız 12k iyi para ödemeden ne oluyor yurttan mı atıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Yok be mezun olalı çok oldu Yorumla shadow1905 +1 yıl Takma kafana ödersin.Çalışmıyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Maalesef çalışmıyorum Yorumla shadow1905 +1 yıl Hımmm bu kötü işte borç kapıya dayadı desene mezuniyet nedir? Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla shadow1905 +1 yıl Yaş demedim ki ☺️☺️Uçuyorsun bu alemde hfkgkgjfjj Yorumla shadow1905 +1 yıl Mezuniyet bölüm Yorumla Soran +1 yıl Yok mezuniyet yılı zaten 2021 21 yani muhasebe Yorumla shadow1905 +1 yıl Muhasebe çoo rahat bulabilirsin aslında çok iş kolu var yoksa sen yan gel yat meselesinin içindemisin 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Eşim izin vermiyor Yorumla shadow1905 +1 yıl Hımmm neden ki sebep nedir? Yorumla Soran +1 yıl Some kurdish problems Yorumla shadow1905 +1 yıl Ama bu şekilde olması ki sende sıkılırsın hep evde vs çan sıkıntısı Yorumla Soran +1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla shadow1905 +1 yıl Aynen evde artık gerdin geliştirebildiğin kadar geliştir. Dediğin gibi yapacak bişey yok Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çalışarak harcarken düşünmek lazım bunları 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Çalışmıyorum maalesef. Yorumla OsmanErol +1 yıl Evlen ozaman genelde eşler ödüyor😅 Yorumla Soran +1 yıl Evliyim zaten eşim de ödeyecek tipte değil. 😊😊 (yeni evlendim) Yorumla OsmanErol +1 yıl Geçmiş olsun ozaman hoş geldin haciz Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla OsmanErol +1 yıl Birinden döviz borçlanın taksiler kadar başka yolu yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sponsor yardımcı olur 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani birisi öder sende onun gönlünü hoş tutarsın Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum 😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😘😘😘 Yorumla
moneyMadaFaka Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Odeyin 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Hepsini ödeyecek durumum yok maalesef. Yorumla moneyMadaFaka +1 yıl Ne kadar ki Yorumla Soran +1 yıl 12bin Yorumla moneyMadaFaka +1 yıl Benim asgari on iki bin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha ya işte Yorumla moneyMadaFaka +1 yıl Ne iş ypysn Yorumla Soran +1 yıl Ev hanımı Yorumla moneyMadaFaka +1 yıl Evli misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla moneyMadaFaka +1 yıl Eşine odet Yorumla
ayisigi__00 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kaç tl borcunuz 0 16 Yorumla Soran +1 yıl 12 Yorumla ayisigi__00 +1 yıl Yardımcı olabilirim Yorumla Soran +1 yıl Takipledim Yorumla ayisigi__00 +1 yıl Yazamıyorum size Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla ayisigi__00 +1 yıl Xp yetersizmiş… instagram hesabınız var mı Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla ayisigi__00 +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamadım Yorumla ayisigi__00 +1 yıl İnstagram hesabı sormuştum Yorumla Soran +1 yıl Varda buradan paylaşamam Yorumla ayisigi__00 +1 yıl Anladım mesaj kutum açık Yorumla Soran +1 yıl Xperim yetmiyor senin yazman lazım Yorumla ayisigi__00 +1 yıl Gizlisiniz ama Yorumla Soran +1 yıl İsimsiz üyecan Yorumla ayisigi__00 +1 yıl Takip isteği yollayabilirsiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Valla 36 yaşındayım halen ödemedim af çıksın diye bekliyorum
Af geleceğini sanmıyorum ona. İcra dosyalarıma af gelmişti krediye bakayım dedim hala duruyor 🤣
Kyk kredisine icra gelmez ek olarak her 3 5 senede 1 af geliyor. Ben 2009 da okudum 2 senelikti okul 2011 den bu yana belki 5 kere af geldi.
Yok benim ayrı icra dosyam vardı
Anladım kolay gelsin
Ne demişler ayağını yorgana göre uzat
Çekmeseydin kredi
Ailenden yardım iste.
Bir yere girip çalış.
Akrabadan kuzenden yardım iste.
Pazar günü diil pztesi canımm
Anlamadım
Pazar günü kredi ödemesi olmaz.. pztesi senin ödeme, 2 günün var
Yok 2019 da okudum çok önceden gelmiş hepsi.
tamam işte.. hafta sonunu takip eden ilk pztesi yapılır ödeme.. 2 günün var mutlu ol neden kasıyon şu an
Eğitim mi yok sa banka mı?
Eğitim
Eğitim kredisi yüksek mebla mı?
Bana göre yüksek 12bin tlcik 🤣🤣 bugün altın bozup bir kısmını öderim de sonrasını bilmiyorum
Çılgın kız 12k iyi para ödemeden ne oluyor yurttan mı atıyorlar
Yok be mezun olalı çok oldu
Takma kafana ödersin.
Çalışmıyor musun?
Maalesef çalışmıyorum
Hımmm bu kötü işte borç kapıya dayadı desene mezuniyet nedir?
21
Yaş demedim ki ☺️☺️
Uçuyorsun bu alemde hfkgkgjfjj
Mezuniyet bölüm
Yok mezuniyet yılı zaten 2021 21 yani muhasebe
Muhasebe çoo rahat bulabilirsin aslında çok iş kolu var yoksa sen yan gel yat meselesinin içindemisin 🤣🤣
Eşim izin vermiyor
Hımmm neden ki sebep nedir?
Some kurdish problems
Ama bu şekilde olması ki sende sıkılırsın hep evde vs çan sıkıntısı
Yapacak bir şey yok
Aynen evde artık gerdin geliştirebildiğin kadar geliştir. Dediğin gibi yapacak bişey yok
Çalışarak harcarken düşünmek lazım bunları
Çalışmıyorum maalesef.
Evlen ozaman genelde eşler ödüyor😅
Evliyim zaten eşim de ödeyecek tipte değil. 😊😊 (yeni evlendim)
Geçmiş olsun ozaman hoş geldin haciz
Hahaha
Birinden döviz borçlanın taksiler kadar başka yolu yok
Sponsor yardımcı olur
Nasıl yani
Yani birisi öder sende onun gönlünü hoş tutarsın
Sanmıyorum 😃😃
😘😘😘
Universitede napiyon ki
Odeyin
Hepsini ödeyecek durumum yok maalesef.
Ne kadar ki