HALVİNG ÖNCESİ DÜŞÜŞ
80.000$ ve üstü YÜKSELİŞ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mayıs sonu ETH etf onaylanırsa altcoinlerde hareket başlayabilir. Bugün amerikadaki enflasyon verileri kötü geldi. Faiz artırımı olacağının işareti olarak, dolar endeksinin yükselişe geçmesi dolara bağlı bütün yatırım araçlarında satış baskısı oluşturacaktır. Halving fiyatlamasının yapıldığını, 73k üstü haftalık kapanış gelmediği her an 61 ve 58'lere geri çekilmeler btc ve altcoinlerde kademeli alım fırsatı olarak ışık yakar. Amerikadaki faiz indirimiyle beraber bitcoin 1 yıl içerisinde 150k üstünde fiyatlanıp altcoinlerin 10-20 kat yapacağını öngörüyorum. Sonrasında da ayı sezonu. Nerede girip nerede çıkacağını bilirsen kazançlı bir yıl seni bekliyor
Cevap
3Cevap
Her döngü de aynı tatavayı yapıyorlar. Bana göre sık işlem yapmamak hele ki ucuz maliyetlenilmiş ise hiç sıkıntı etmemek en doğrusu gibi geliyor.
Döngüler aynı, ama insan psikolojisi farklı. Al ve bekle stratejisini yapabilmek için çok çok kuvvetli sabır ve irade gerekiyor. 😀 Bu yüzdendir ki piyasanın %10 kazanıp, %90'ı kaybediyor.
Bunda biraz da karda beklemenin zorluğu etkili oluyor. Zararda bir şekilde beklenebiliyor ama karda beklemek çekmekle çekmemek arasında gidip gelmek büyük oranda kaybettiriyor. Körü körüne bağlanmak da doğru değil ama hedefsiz olmak da doğru değil. Hiç değilse orta seviye makul bir hedef belirlemek gerek
👍👍
Usdt dominance önemli
Çok ortada. Usdt. d günlükte yukarı kırılım yapmaya çalışıyor, Bitcoin tutunmaya çalışıyor. Gerilim dolu günler, ben ETH kaldım filan.
Hayırlısı bakalım görücez nolcak
Düşer bence
Yükseliş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?