Güncellemeler
+1 yıl
Çok fazla bir para değil evet ama sonuç olarak kiradaykm ve iki çocuk var bekar anneyim 😠
Güncellemeler
+1 yıl
Kandirilma duygusu beni mavediyor para değil para beni bozmaz çalışıyorum kazanırım sonicta canıma bişi olmadı ama ağrıma gidiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sizin adınıza üzüldüm. ama lütfen gördüğün tanıdıgın ya da yolda rastlayıp az bır sohbet edıp emın olduktan spnra ver ınan hıc bısey yapamıyorsun ınan buna
bılıyorum senın gbı cok yardım yapıp aynı seylerı yasadım. senın nıyetın bellı gerısını boş ver allah bıryerden cıkarır onlardan canını sıkma. allah kabul etsın yardımını guzel ınsan hayırlı kandıler dılerm
Sağolasın
sen saol. gönlünğğ moralını lütfen bozma. allah için yaptık allah bilsin kul bilmesede olur
Bende kullanıyorum tik tok uzun zamandır belki tanır benim arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışırım tam konuyu bilir sem
O kişinin kullanıcı adını biliyor musun
Dur simdj onla uğraşıyorum yayında ekran almam lazjm dur ifsalicam
Ekran almak bir işe yaramaz ki senj misafire çıkarıp attığın hediyeyi sana geri atması gerekiyor. Atarken SS alsaydın keşke. Köprü falan mı attın
Tiktok ta kime ne hediye attım gözükür bence bakicam incelicem bide ban yedim yayın açamıyorum mk
Kötü olmuş inşallah bi kaç gün kısıtlama almışsın dır. Adını bilmiyorum yoksa kesin tanırdım seni. Attığın hediye zaten görünür ödeme kısmından ben kime ne attım sa göre biliyorum yani
Yöneticin varsa ona yaz ban meselesini bi faydası olabilir, bizde destek oluruz size inşallah
Ekran görüntüsünü alın , vidyolu da olabilir siber suçlar birimine yönlendirin
Ben anlamadım sen parayı verdin dahasın ı mı yapmak istiyorsun?
Hayır beee
Ya zaten her türlü o para elinden çıkacaktı boş ver sadece bu ders olsun ki bir daha direkt bilmediğin hiç kimseye yardımda bulunma insanlar böyle çünkü
Soğuk su içme zamanı afiyet olsun