Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ortaklaşa ödenmeli. Kadın ve erkek aynı amaç doğrultusunda görüşmeye gidiyorsa ortaklaşa ödenmelidir. Erkek hoşluk yapıp ben öderim diyebilir fakat bazı erkeklerde şu oluyor. Ben bu kıza yedirdim içirdim diyerek bir beklentiye giriyor, akşamına bir şeyler yaşarız durumuna giriyor.
Peki kadın yanına ne kadar para almalı 3 - 5 gün
boyunca buluşucaklarsa
Ben nereden bileyim booolum ne yiyeceksiniz
Bi keresinde üzerime para almayı unutmuştum kızla buluşup kahve içmiştik hesabı ödemek için kasaya gittim cüzdan boş aman Allahım kıza fena şekilde rezil olmuştum utanarak borç istedim aksilik oda yanına cüzdanını almamış. O an yer yarılsaydı kesin yerin dibine girerdim
Abii 🚬 ben seni anlarım da kızın nasıl cüzdanı yanında olmaz.. Herşeyi erkek öder kafasındaymış
Ya halam bulmuş Fransa'dan izine gelmiş bu kız halam bu kızla evlenmem için zorla buluşma ayarladı bende pek umursamadım kız çok itici bir tipti halamı kırmamak için aceleyle çıktım kasaya bırakmıştım paraları aklımdan gitti birden. Yani anlayacagin kıza fena rezil olmuştum
Amannn en azından gerçek yüzünü görmüşsün boş ver reis 😁
Zaten istemiyordum o kızı annesiyle kızı çok itici geldiler sonradan iyi ki olmamış dedim de yani
Davet eden öder yok davet yok sohbet oraya doğru doğal akışta gitti Alman hesabı olur.
Cevap
6Cevap
Bizim oralarda buna bir çare bulundu Alman usulü derler
nedir peki o 😆
Herkes kendi hesabını öder yediğinin içtiğinin
Samimiyet çok ilerledikten sonra belki koz 1;2 kere öder
Erkek öder hemde her buluşma da
Erkeğe ayp olmaz mı 🙂
Yok olmaz bu işin raconu böyle 😎
herkes kendi hesabını ödese olmuyo mu?
o daha iyi 😆
kimsenin gönlü kalmamış olurr