Arkadaşım yurtdışından 2500 dolar gönderdi
Gmailime dünya bankasından mail geldi steamdan doğrulamak için 20 dolarlık Steam kartı almam isteniyor bu süreci bilmiyorum bilen yardımcı olabilir mi?
Gmailime dünya bankasından mail geldi steamdan doğrulamak için 20 dolarlık Steam kartı almam isteniyor bu süreci bilmiyorum bilen yardımcı olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Keşke banada bir arkadaşım 50 Bin verse değerini bil arkadaşlarının
Tamam da ülke değişikliği ve para birimi degisikligiyle 20 dolara steam kart almak nedir onu çözemedim
Sadece bir defaya mahsus alma değil mi
Keşke Western Union ile gönderseydi. PTT den kolayca çekerdin.
Bank Of America size 2.500,00 Dolarlık Makbuz gönderdi
Ödemenizi başarıyla aldık ve makbuzunuz buraya eklenmiştir.
Lütfen aşağıdaki ödeme ayrıntılarına bakın ve listelenen talimatları izleyin:
İsim. Xxxxx
BANKA ADI: Yapıkredi Bankası
Miktar. 2.500,00$
Ödeme şekli. Banka transferi
Ödeme REF :TR63000670100000007713*****
ÖNEMLİ BİLDİRİM_
Merhaba xxxxx (kendi adım var)
Ülke ve farklı para birimi değişikliği nedeniyle 2.500,00 ABD doları tutarındaki ödeme beklemede. Ülke ve farklı para birimlerindeki değişiklikler nedeniyle, parayı alabilmeniz için hesabınızın doğrulanması için {20$} tutarında bir Steam kartı satın almanız talimatı verildi. hemen
kolaylık sağladığım için kusura bakmayın gerekli steam cüzdan kartını satın almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın…
Bağlantı:
AMERİKA BANKASI
Tarih:26 Mart Salı ABD FLORIDA
Bu Makbuzla ilgili sorularınız için lütfen iletişime geçin
Böyle bir mail geldi
Senden 20 dolar dolandırmak ta istiyor olabilirler. Parayı çekmek için 20 doları sakın ödeme. Para geri gitsin. Sonra Western Union ile göndersin.
Valla ben olsam ödemem 20 doları. Para geri gitsin sonra sana western union ile göndersinlr. Karar senin artık
Bunu gönderen sugar dadym nasıl yapicam bilmiyorum
İstiyorsan 20 doları öde o zaman. Parayı gönderen kaç yaşında sen kaç yaşındasın
O yurtdisinda zengin bir doktor hesap numarami istedi zaten hatta bana söyle yardımcı olayım bilmiyosan doğrulamayi dedi dolandırılmam mümkün değil çünkü 20 doları harcasam bile steamde kalicak o para oyun falan alabilirim kendi adıma kullanabilirim ona bir yararı yok bunun başkasına transfer yapmicam o parayı kendi adima yapicam
Anladım. O zaman istenilen ödemeyi yap.
20 doları ödediniz mi acaba?
Ne yaptın çözdünmü benimde bi arkadaşım 2500 dolar gönderdi ama şüpheleniyorum ne yapmalıyım
şu an aynı olay başıma geldi, dolandırıcılık diye çok yanaşmıyorum ama siz ne yaptınız?
Steam ne alaka
Bank Of America size 2.500,00 Dolarlık Makbuz gönderdi
Ödemenizi başarıyla aldık ve makbuzunuz buraya eklenmiştir.
Lütfen aşağıdaki ödeme ayrıntılarına bakın ve listelenen talimatları izleyin:
İsim. Xxxxx
BANKA ADI: Yapıkredi Bankası
Miktar. 2.500,00$
Ödeme şekli. Banka transferi
Ödeme REF :TR63000670100000007713*****
ÖNEMLİ BİLDİRİM_
Merhaba xxxxx (kendi adım var)
Ülke ve farklı para birimi değişikliği nedeniyle 2.500,00 ABD doları tutarındaki ödeme beklemede. Ülke ve farklı para birimlerindeki değişiklikler nedeniyle, parayı alabilmeniz için hesabınızın doğrulanması için {20$} tutarında bir Steam kartı satın almanız talimatı verildi. hemen
kolaylık sağladığım için kusura bakmayın gerekli steam cüzdan kartını satın almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın…
Bağlantı:
AMERİKA BANKASI
Tarih:26 Mart Salı ABD FLORIDA
Bu Makbuzla ilgili sorularınız için lütfen iletişime geçin
aynı şekilde bana da bu mesaj geldi ve bana bir stem cüzdan alınması için link göndermişler. Dolandırıcı olsa arkadaşın seni niye dolandırsın bende de durum aynı
Dolandırıcılık?
Mesaj atabilirmisin sana fotoğraflarını gonderiyim