AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Seni acilarindan kurtarabilir kanks.
TR450004600888000...
Kadinlarimiz uzulmesin. Neysevki ben burdayim sansli seni.
Para harcamak bir sanattır. Para çok yanlış insanlar da.
Harcasaydik zengin olmazdık 🤣🤣🤣
Para istifleyen insanlara köle gözüyle bakıyorum. Çok üzgünüm. Para bir araçtır, amaç değil.
Yatırım amacı
Zengin olmak sıkıcı değil, Varyemez olmak sıkıcı. Orayı düzeltelim.
Bak şimdi eğer ben calimasam yatarsam kazandığım her şey gider emin ol iflas ederim böyle düşün. Çünkü biz kazandığımız da işi büyütmek için harcıyoruz yemiyoruz tatile gidemiyoruz güzel rahat bir tatil yapamıyoruz çünkü akıl hep işte. Orta gelirli insanlar daha mutlu
Tamam şimdi anladım. Ama bir noktada bu yatırımın, bu para hırsının hız kaybedip, biraz da bu kazandığınız paraların keyfinin sürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Keyif sürmek derken de beş yıldızlı otellerde keyif çatmak değil. Ailecek bir hafta mütevazi bir otelde konaklayabilirsiniz. Bizim de orta gelirimiz var, bizim de yatırımlarımız var aynı zamanda, onlarda büyüyecek, ama bir yandan da zamanın geçtiğini farkındayız, annem babam yaşlanıyor, hayatları boyunca sadece para kazanmak için yaşamalarını istemiyorum. Ülkeyi gezip görmelerini istiyorum. o yüzden biraz frene basıp yılların yorgunlugunu atmalısınız. Bu savurganlık değildir asla. Kıtlık bilinciyle yaşamışsınız büyümüşsünüz, bir miktar bizde de var bu, Anadolu insanın genelinde vardır zaten bu. Ama neye para harcanıp neye para harcanmayacağını bilmek gerek. 🙂
Tüm ailem benim zengin kiltik bilinciyle de büyümediki daha Türkiye yeni arabalar geldiğinde benim dedemler aldı iki dedem ticaret le uğraşıyorlardı
Tamam da o zaman siz dededen zenginsiniz zaten. Şu anki temponuzla çalışmasanız bile torunlarınıza yetecek kadar paranız var. O zaman nedir sizin derdiniz? Easy girl just calm down. 😁
Anlamıyorsun insanlar zenginliğini korumak için çalışmalı bizim ailedeki evlikler bile aile içinde. Başkasına gitmesin paralar diye serveti korumak için
Sen bu zihniyetin sağlıklı olduğunu düşünüyor musun? Hiç parası olmamış da parayı bulunca sapıtmış gibi. Bunla ilgili bi söz var da çok küfürlü ama tam bunu anlatıyor. Sonradan görmek gibi bir zihniyet ama dedeler zengin. Bence dedelerin babası sonradan görme ve çocuklarına bunu aşılamış. Bilemiyorum. Hiç sağlıklı değil. Belki benim 5 katım servetin var ama benim kadar iyi bir hayat yaşayamıyorsun. O zaman bu paranın amacı ne? Paranın kölesi olmak deyimi zaten bunun için söyleniyor.
Ben daha 20 yaşındayım tabiki çalışacam sen beni asla anlamiyacaksin
Ben sana 100 satır yazı yazdım belki ama tek bir kere bile neden çalışıyorsun zaten dededen zenginsin cümlesi kurmadım. Çalışmamak yatmak zaten doğru bişey değil ama parayı da harcaman gerek. Benim de arkadşlarım var keşke zengin olsam da yatsam. Asla tasvip etmediğim bişey. İnsan meşgalesiz nasıl yaşayabilir? Akşama kadar tv mi izleyecek? Olmaz. Ben seni çok iyi anladım ama sen beni anlamamışsın 😀
Hmmm tamam
Parayı kullanmayı bilmiyorsundur ya da kendini zengin sanan mitomani hastasısin
Benim de yatırımcı ya ihtiyacım var
Projelerim var
Bana ortak ol
Yoldaş ol o zaman
Konuşup sana anlatayım istersen projeler i
Banka hesabında 5000 liradan fazla varsa 20 bin atcam aq işin gücün yalan uydurma
Her şeye sahip olup, hedef kalmamasıyla ilgili olabilir
Sıkıcı değil paranla bi tarafında kalkmasın herkesde var para tek sende yok
Zengin olmak cok zor ama bende olcam inshallah
Hayal ürünün olduğu içindir kanka 🤭
🤣🤣🤣🖐️🖐️🖐️
Boş bir şey para yaa
Boş tabi ki. Ama sistemin kölesi olmuşuz bir kere, ne yapacan 🤭
hiç olmadım bilmiyom
Ver bize biraz biz eğlenelim
Dağıt paranı heyecan gelsin
Benimle paylaşabilirsin.
Vay aıkıldın mı