Uluslararası gayrimenkul uzmanı Şerif Nadi Varlı, Dubai'de 2023 yılında en pahalı konutun 130 milyon dolara bir Türk'e satıldığınıı açıkladı. Evin fiyatı 4 milyar 172 milyon 220 bin TL'ye karşılık geliyor.

Uluslararası gayrimenkul uzmanı Şerif Nadi Varlı, Dubai'de 2023 yılında en pahalı konutun 130 milyon dolara bir Türk'e satıldığınıı açıkladı. Evin fiyatı 4 milyar 172 milyon 220 bin TL'ye karşılık geliyor.

bunu alanın sığ beyinli bir budala olduğu konusunda hepimiz hem fikiriz, hep kapasite kapasite diyor olmam bu yüzden işte, ben bu paranın çeyreğiyle otomotiv işine girer, bugattiye, porscheye kafa tutacak araçlar üretmeye çalışırım, bakın dikkat edin çalışırım diyorum, kafa tutarım tutamam orası tartışmaya kapalı, ama bu yönde çalışmalar icra ederdim orası kesin, şimdi bu arkadaşın kapasitesi parayı beton yığınına yatırmaktan öteye geçememiş, ne diyelim, klasik sürü insanı zihniyeti işte, bu zihniyet her zaman hemen her şeyi dümdüz düşünme eğilimindedir, sığdır ve körelmiştir çünkü.
Cevap
7Cevap
kötü düşünüyorum
Türklerden, çok zengin insan varda, bu adamın ülkesine faydasından çok, dubaiye faydası olmuş. Gidip Türkiye'de yatırım yapsa, işyeri açsa, fabrika çalıştırsa ya.. Bir sürü insana ekmek kapısı olur. Ülke ekonomisine faydası olur. Ama işte napsın adam, araplara yatırım yapmış. Allah bilir cehepelidir
canım arkadaşım araplarla içli dışlı olan arapları ülkeye alan chp zihniyeti değil malum zihniyettir ayrıca sade makarna yemekten beyin hücrelerinde sıkıntı oluştuysa sana makarnaya koyman için salça yağ falan gönderebilirim biraz kendine gelirsin aklında başına gelir
Araplara yatırım yapmış kesin cehapelidir demiş ma*ın biri. Araplarla içli dışlı olan chp değil akepeliler. Makarna yemekten o kadar beyinleri erimiş ki bunların. Onu bile karıştırıyorlar artık. Yakında ülkeye alınan Arapları da chp aldı derler.
bir insan 4 milyarlık evi napabilir en fazla diye düşünüyorum. tamam en zengin sensin kral
O kadar Dubai milyarderi var ve en pahalı ev bir Türk'e mi satılmış? Pek inandırıcı gelmedi.
Bizim insanımızda para kaynıyor maşallah
Millet çıldırmış
Paraya bak mk
Petrol bitince görecem ben bunları
o türk mal herhalde
Tr de leş oldu iyice
Pahalı
Sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?