İstanbul'da yaşıyorum anadolu yakasında. otobüs kullanıyorum her gün. ve ilginçtir hava güzel bile olsa klima sürekli en yüksek ayarda sıcak üflüyor. kaç kere boğuldum sıcaktan kapatır mısınız deyip kapattırdım ama her otobüste aynı şey. pencereleri açıyoruz içerde sıcak hava varken. sizin yaşadığınız yerde de aynı durum var mı? neden bu kadar son ayarda sıcak çalıştırıyorlar. seçim öncesi istanbulu batırmak mı istiyolar ekonomik anlamda anlayamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende Anadolu yakası dayım hiç denk gelmedim klima açana
Bende minibüs sürüyorum kapatıyorum soğukları açıyorum hatta sıcak havada hiç mi söyleyen yok kapat diye
yok anca camları açıyor millet, kapatsana sıcak havayı diyen yok
Senin şanssızlığına denk gelmiş bana denk gelsen serin serin püfür püfür giderdin
minibüsler daha konforlu aslında ama işte kalabalık olmasa
Sen Anadolu yakasında nerede yaşıyorsun ki
Kartal tarafı ben
O sıcağı sabahtan açıyorlar kapatmayı unutuyorlar genelde en İstanbul'da otobüs kullanmayı tercih etmiyorum yani en iyisi gene raylı sistem
şoför farkında değil mi o sıcağın? geçen gece 12 gibi bindim otobüse aynı şekilde sıcaktı bide şu orta kısım var ya ayaklarım yandı ordan öyle bi sıcak korktum ayakkabım eriyecek yani. ne saçmalıktır anlamadım
Genelde altta petekler var. Ordan geliyor. Hep otobüs mü kullaniyorsun
evet çoğunlukla
Hiç sevmiyorum İstanbul da otobüs yolculuğunu aşırı trafik var.
Meslek nedir. İş gereğimi kullaniyorsunuz
avrupa yakasında en azından başka alternatifler de var ancak benim yaşadığım yerde tek çare otobüs veya minibüs. minibüsler binilecek gibi değil. aylık akbil de olunca otobüs mecbur. işe gidip geliyorum sosyalleşmeye de gerçi otobüsle gidiyorum araba ile geçen avrupa yakasına geçtikte perişanlık gerçekten
İstanbul da araba kullanmak olum zaten. Ya sabah 5 te ya da gece 2 de arabayla cikacaksin😃😃 Anadolu yakasında neredesinizki
sultanbeyli. burada yine araç kullanılıyor da avrupa bitmiş resmen
Bende pendik ama.
Evet oradan otobüs harici ulaşım pek yok
Rezalet gerçekten bende bıktim
sen hangi ilçedesin
Ben avrupa yakasindayin
orada da aynı demek ki durumlar, garip
Evet, enteresan bi durum sen ses çıkartana kadar kimseden de ses çıkmıyoo eee pardon da ben konusunca nerdeydin dimi Allahim yani millette dengesiz
he ya bazen diyorum acaba ben menapoza mı girdim tek ben mi yanıyorum sıcaktan:D millet halinden gayet memnun gibi. uyarınca da şoförler de ters bazen. hiçbiri normal değil otobüs şoförlerinin hepsi agresif
Bendem ikenopozdayim 😀
Bugün otobüs nasıl dı
bugün normal gibiydi ama kısa mesafe gittim arkadaş arabayla aldı yağmur var diye
Ooo şanslisin, bugün otobüs boştu bende de
evet benim bindiğim otobüste boştu tatile mi gitti millet
Valla anlamdım, onlar tatile gittiyse biz niye işe gittik
Onunla batmaz ülke de yinede saçma bir durum olmuş
yani yine de zarar böyle havalarda ne gerek var ki. her otobüste denk geldiğim için artık tuhafıma gitmeye başladı. tüm İstanbul böyleyse?
Otobüsler erken saatte başlıyorya o zaman da soğuk oluyor bence unutuluyor yolcular söyleyene kadar
eskiden kar kış olsa bile açmazlardı sıcak havayı. donardık otobüste:D şimdi de unutuyolar zenginliğe bak be
Sen nerden nereye gidiyorsun ki her gün 😂
Benim güzergahtaysan bırakayım ben seni 😂
işe gidiyorum ya sultanbeyliden sultanbeyliye 2 vesait yapıyorum:D
O nasıl iş öyle bende Ümraniye tarafinda isen yardımcı olayım diyecektim😂
Puhahhahaha ekonomiyle klima ne alaka
Evet tabiki