40 dakikada neredeyse 50 bin tl kaybettim. Hayyy ben bu işinnn!
Aniden yükselttiler rekora gidiyordu, ben alım yaptım sonra aniden düşürdüler.
1 saatte bir coini 65 çıkarıp geri aynı dip seviyeye çektiler.
40 dakikada neredeyse 50 bin tl kaybettim. Hayyy ben bu işinnn!
Aniden yükselttiler rekora gidiyordu, ben alım yaptım sonra aniden düşürdüler.
1 saatte bir coini 65 çıkarıp geri aynı dip seviyeye çektiler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hangi coin? Bitcoin ath (all time high) sınırlarında dolandığı müddetçe sert düşüşler olabilir. Hele bitcoin %15 çekilsin altcoinler %50 düzeltmeye girer. Likid olan çok oluyor, vadeli piyasada mısın spot mu?
Bitcoin dominance yükseldiği anlarda altcoinlere girmeyin
Proper denen bir illete düşme gafletinde bulundum aniden. Lanet nerden karşıma cikti. Baktim hizla yükseliyor aniden bu coin, nedir ne değildir bilmiyorum. Dedim heralde bu birkac kat artacak buna gireyim. Girdim 40 sinra düştü dip oldu. Ben şok
Coinmarketcap'te bulamadım. Piyasa kodu yok mu bitcoin (btc) render (rndr) gibi
Prosper
Sana gel gel yapmışlar. Tuzağa düşmüşsün. Stopsuz işlem yapmayın
%2 düşmüş bir saatte. Kaldıraç mı yaptın?
Dün gece oldu
O sivri kazığı görmedin galiba grafikte
Evet doğru şimdi gördüm. Teknik analizine bakıp döneyim sana, işlemi kapattın mı?
Yok duruyor
Dönücem bekle
Tamam 😊🙏
Maliyetin kaç?
Tepeden almişim 0,73 mu ne
1700 dolar zararim var
Valatil bir coin zaten. Son 2 ayda 3 kere %25 iğne atmış. Sonuncuda da sen kapmışsın. 0,65 artıkcdirenç noktası gözün orada olsun. 0,55 aşağısında kaldığı her an 0,45 yolculuğu başlar
Yani bekliycem, kaç gelince sarayim?
0,45 bu arada gideceği en dip nokta. Zararın biraz toparlar bence, ama maliyet seviyelerine ne zaman döner tahtacısı belirler onu. Keşke tüm parayla gömülmeseydin
Bitcoin dominance ı takip et, dominance azalınca senin coin de tepki verir yukarılara
Dominance derken, bitcoin rekor kirinca mi cikar? Türkçe konuşun kardeşim plaza dilinden anlamiyorum😂
Bitcoin dominance bitcoin piyasa hakimiyeti demek. Btc dominance yükselirse btc ye para giriyor demek. Beklemen gereken şey btc ye para akışının azalması
Benim en az 20x yapmam lazim.
Bu coinden kâr elde etmen için 0,66 seviyesine gelip 1-2 gün burada tutunması gerek
Neden 20x borç batağında mısın ablacım
Kriptoda 2021 de kaybettiğim parayı yerine koymam lazim , para benimdi ama kimsenin haberi yok. Bankada saniyorlar
Bu şekilde 20x yapamazsın. Bütün bakiye tek coine ve stop koymadan antin kuntin coinlerde çok riskli
Kumar mentalitesinden çıkman gerekiyor alınma. Yoksa daha fazla kaybedersin
Tek coinde değildim bide stop koymadim yükselir diye
Bir şey aniden fırlıyorsa orası büyük adamların mal kitleme yeridir, bunu, aklında bulundur. Telegram varsa beklerim
Adresin ne?
Duckduck91
Bu işlerden anliyor musun
Anlıyorum da, %100 kriptoda değilim. Max %20. Teknik analizden yola çıkabiliyorum. Hisse senedi de olsa kripto da olsa grafik aynı
Sasa da da 40 bin zarar var
Grafiğimi arz tarihinden çizdim. Mesela şu an 0,57 üstüne çıkması demek 18 şubattan bu yana düşüş trendini kırması anlamına gelir
Sasa'ya girmek de ne bileyim:')
Inşallah
Zararını kurtarmana yardımcı olurum, ama bedava bekleme. Bu arada kimseye böyle bir teklifim olmadı. Kendi yoğunluğum bana yetiyor
Ücret mi istiyorsun
Kârdan %15 alırım. Zaman ve bilgi harciyacaksam bir bedeli olmalı
Neyse vazgeçtim sağol
Para senin. Bol kazançlar
Sağol
başarılı gidiyorum kısa süreli dalgalanmalara takılma uzun vadeci ol
düşmesine sevindim çünkü yarın ekleme yapıcam
Başka yerden kazanıyorum ben kripto para anlatabilirim
Hiç anlamıyorum, geçmiş olsun 🌸
Kaldirac mi girdin
Geçmiş olsun