Merhaba KScanlar nasılsınız?
Elbette token ve site adı vermeyeceğim yatırım tavsiyesi değildir.
Öncelikle sitenin tarihi 2006 yıllarına dayanıyor PayPalın revaçta olduğu henüz kripto paraların esamesi bile olunmazdı.
Klasik ptc gibi şeyleri vardı. Kendi site içi puan sistemi vardı.
2021 yılında aktif olarak kendi kripto paralarını Bsc ağında çıkardılar.
kayıtlı kullanıcı sayıları şu an Dünya genelinde 1107000 bu sayı Aralık ayında 1m civarıydı. Üç ayda giderek artmış günlük aktif kullanıcı 400 bin.
Site içi kazanç sistemleri offer, survey, ptc, game, ikili hem kendi tokenleri hem oylama sonucu çıkan 79 popüler kripto yarım saatlik roll kazanımları.
Günlük site içi yarışma dağıtım Ödülleri 500 dolar
haftalık 1900 dolar.
Bir sürü mikro makro görevler
Level 300 e kadar her 10 levelde ödüller.
Madencilik sistemleri
Kendi kriptolarını pasif olarak trust wallet metamask gibi popüler cüzdanlarda tutanlara site içi yüksek levele bağlı %50 civarı airdroplar. Bu airdroplar btc ve eth hariç istediğinz 80 civarı kripto olarak faucet sistemli %100 getirili örneğin 1 dolara 1.5 dolar gibi.
Ödemeler anında ve 1-3 dk arası her borsa ve cüzdana.
İstenirse yine tutulan kriptoya bağlı Türkiye'de failiyet gösteren A101, koton, hepsiburada, getir, altınyıldız gibi 80 tane firma için %20 altlimitsiz indirimli çek alma imkanı.
Dünya geneli dijital olarak firma sayıları psx, steam gibi bilinen firmalar daha fazla.
Yol haritalarına göre ne vaat ettilerse tuttular
Geçen yıl son çeyreğinde
Şu an için tüm bilinen güvenilir Bsc, fantom, awax, polygon ağlarında çıktılar
pancakeswap gibi kendi en sağlam dexlerde alınıp satılıyorken bağımsız bir çok skating imkanı veren b2b c wallet cüzdandalarda varlar.
Bu yılın ilk üç ayında kendi dexlerini kurdular ve her ağda olmaları zor olduğu için aklınıza gelen osmo gibi tüm ağlar için köprüleme sistemini getirdiler.
2024 bu yıl son iki çeyrekte yakım
Dao
Eth lansmanı olacak
toplam arz 350 M ne düşünüyorsunuz?
Elbette token ve site adı vermeyeceğim yatırım tavsiyesi değildir.
Öncelikle sitenin tarihi 2006 yıllarına dayanıyor PayPalın revaçta olduğu henüz kripto paraların esamesi bile olunmazdı.
Klasik ptc gibi şeyleri vardı. Kendi site içi puan sistemi vardı.
2021 yılında aktif olarak kendi kripto paralarını Bsc ağında çıkardılar.
kayıtlı kullanıcı sayıları şu an Dünya genelinde 1107000 bu sayı Aralık ayında 1m civarıydı. Üç ayda giderek artmış günlük aktif kullanıcı 400 bin.
Site içi kazanç sistemleri offer, survey, ptc, game, ikili hem kendi tokenleri hem oylama sonucu çıkan 79 popüler kripto yarım saatlik roll kazanımları.
Günlük site içi yarışma dağıtım Ödülleri 500 dolar
haftalık 1900 dolar.
Bir sürü mikro makro görevler
Level 300 e kadar her 10 levelde ödüller.
Madencilik sistemleri
Kendi kriptolarını pasif olarak trust wallet metamask gibi popüler cüzdanlarda tutanlara site içi yüksek levele bağlı %50 civarı airdroplar. Bu airdroplar btc ve eth hariç istediğinz 80 civarı kripto olarak faucet sistemli %100 getirili örneğin 1 dolara 1.5 dolar gibi.
Ödemeler anında ve 1-3 dk arası her borsa ve cüzdana.
İstenirse yine tutulan kriptoya bağlı Türkiye'de failiyet gösteren A101, koton, hepsiburada, getir, altınyıldız gibi 80 tane firma için %20 altlimitsiz indirimli çek alma imkanı.
Dünya geneli dijital olarak firma sayıları psx, steam gibi bilinen firmalar daha fazla.
Yol haritalarına göre ne vaat ettilerse tuttular
Geçen yıl son çeyreğinde
Şu an için tüm bilinen güvenilir Bsc, fantom, awax, polygon ağlarında çıktılar
pancakeswap gibi kendi en sağlam dexlerde alınıp satılıyorken bağımsız bir çok skating imkanı veren b2b c wallet cüzdandalarda varlar.
Bu yılın ilk üç ayında kendi dexlerini kurdular ve her ağda olmaları zor olduğu için aklınıza gelen osmo gibi tüm ağlar için köprüleme sistemini getirdiler.
2024 bu yıl son iki çeyrekte yakım
Dao
Eth lansmanı olacak
toplam arz 350 M ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hocam çok uzun detaylar yazmışsın.. 8 yıldır bu piyasada olan biri, hatta madencilik vb çalışmalar yapmış ve şuandada tahmin ve trader ekibinin içinde olmama ragmen hiçbir zaman bir coine bağımlılık yapılmaması gerektiğini öğrendim.. Birde gözden kaçmaması gereken bir durum var.. Tüm coin ler btc hareketlerine göre davranış sergiliyorlar... Ayrıca balina işlemleri borsaların alım satımları gibi etkenler söz konusuyken hiçbir coin tek başına (ne kadar projeside olsa) hiçbir şey değildir...
Kesin ve net fikir...
Hocam farkındayım teşekkür ederim cevabınız için.
Amacım övmek değil sadece tarihsel bir süreci ve tüm ağlar da ve geçmişten beri olmalarına rağmen en ufak dandik borsada veya bugün çıkıp yarın rug pull yapanlardan bile olmayıp sağlam ağların sağlam dexlerinde istikrarlı şekilde ilerleyip
Eth ağınada çıkış ve yavaş yavaş kendi dao çalışmalarına dönüşecek olmaları düşündürüyor neden bu kadar yavaş ve istikrarla ilerliyorlar borsalara açılmadan stabilleşme ve kendi ağlarına kavuşup sağlam bir şekilde borsalara girip ondan sonra mı voleyi vuracaklar anlamıyor insan
Kaldı ki bu ağlarda kolay değildir token çıkarmak ha deyince olmuyor bir sürü denetleme atlatıyorlar bakalım hayırlısı
sana luna, pat vb tokenleri hatırlatırım :) hepside benzer senoryaları anlatıyorlar.. Hele ripple (sözde bankaların ağlarında kullanılma hedefi vardı)
Kasanın tamamını asla tek 1 işlemde kullanma 🤚
Farkındayım hocam özellikle eth lansmanı olunca daha değerleneceğini düşünüyorum.
Biliyorsunuz projeler ne kadar eskiyse onca ekonomik krizlere rağmen yıllarca üstüne koyarak ayakta kalmışsa değerlenir.
Bu adamlar en dandik borsada bile yoklar isteseler olurlardı ama Bsc gibi ağda çıkıp en popüler ağların dexlerinde olmaları yavaş ve istikrarla ilerlediklerini gösteriyor
Tron gibi zibilyon tane çöp token ağlarında yoklar dünya geneli ziyaretçi sayısı ilk 24 binde
özellikle dao çalışmaları failiyete geçerse kendi ağlarına kavuşunca binance de görmemiz çok uzun sürmeyecektir diye düşünüyorum.
Aklıma gelen bir çok lansmana girerim genelde başarılı olmazlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum hazır halving yakınken sorayım dedim biliyorum burası kripto ve ekonomi açısından yeterli değil ama doğru yerlere sorup gereksiz pump yesin istemiyorum.
Dm den bilgi paylaşırsan akşam araştırma sonucumu paylaşırım seninle
O yüzden 10 bini likit olma riskine atarak direkt almak yerine binanceden kredi çekerek girmeyi düşünüyorum.
Buradan gelen airdroplarla binance kapatırım.
Ama aldığım kredi kriptosu gereksiz yere yükselirse geçmiş olsun bana o yüzden bnb karşısında çok yükselmeyecek bir token bulmam lazım.
Para senin sonuçta ben fikrimi söyledim madem almak istiyorsun meblayı küçült
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!