Kripto projelerinden anlayanlar bir projeye 70 bin yatırmak istiyorum borsaya girme olasılığı nedir sizce?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Elbette token ve site adı vermeyeceğim yatırım tavsiyesi değildir.

Öncelikle sitenin tarihi 2006 yıllarına dayanıyor PayPalın revaçta olduğu henüz kripto paraların esamesi bile olunmazdı.
Klasik ptc gibi şeyleri vardı. Kendi site içi puan sistemi vardı.
2021 yılında aktif olarak kendi kripto paralarını Bsc ağında çıkardılar.

kayıtlı kullanıcı sayıları şu an Dünya genelinde 1107000 bu sayı Aralık ayında 1m civarıydı. Üç ayda giderek artmış günlük aktif kullanıcı 400 bin.

Site içi kazanç sistemleri offer, survey, ptc, game, ikili hem kendi tokenleri hem oylama sonucu çıkan 79 popüler kripto yarım saatlik roll kazanımları.
Günlük site içi yarışma dağıtım Ödülleri 500 dolar
haftalık 1900 dolar.
Bir sürü mikro makro görevler
Level 300 e kadar her 10 levelde ödüller.
Madencilik sistemleri

Kendi kriptolarını pasif olarak trust wallet metamask gibi popüler cüzdanlarda tutanlara site içi yüksek levele bağlı %50 civarı airdroplar. Bu airdroplar btc ve eth hariç istediğinz 80 civarı kripto olarak faucet sistemli %100 getirili örneğin 1 dolara 1.5 dolar gibi.

Ödemeler anında ve 1-3 dk arası her borsa ve cüzdana.
İstenirse yine tutulan kriptoya bağlı Türkiye'de failiyet gösteren A101, koton, hepsiburada, getir, altınyıldız gibi 80 tane firma için %20 altlimitsiz indirimli çek alma imkanı.
Dünya geneli dijital olarak firma sayıları psx, steam gibi bilinen firmalar daha fazla.

Yol haritalarına göre ne vaat ettilerse tuttular
Geçen yıl son çeyreğinde
Şu an için tüm bilinen güvenilir Bsc, fantom, awax, polygon ağlarında çıktılar

pancakeswap gibi kendi en sağlam dexlerde alınıp satılıyorken bağımsız bir çok skating imkanı veren b2b c wallet cüzdandalarda varlar.
Bu yılın ilk üç ayında kendi dexlerini kurdular ve her ağda olmaları zor olduğu için aklınıza gelen osmo gibi tüm ağlar için köprüleme sistemini getirdiler.

2024 bu yıl son iki çeyrekte yakım
Dao
Eth lansmanı olacak
toplam arz 350 M ne düşünüyorsunuz?
Kripto projelerinden anlayanlar bir projeye 70 bin yatırmak istiyorum borsaya girme olasılığı nedir sizce?