Para & Ekonomi Paranın satın alamayacağı ne var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Cici geceler 🌚 Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin Paranın satın alamayacağı ne var? Cevapla Satın Alma Soruları Satış Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. Paranın satın alamayacağı çok az şey kaldı.. biri zaman.. biri de sağlık.. ama sağlığı bile alıyor.. mesela para olmadan ameliyat olamıyorsun 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 384 cevap paylaştı. Karakter, omurga, sevgi, saygı.. Tabi yalaka, iki yüzlü ve ucuz olan insanlar bunun için de rol yapabilir. 1 0 Yorumla
kamelyalıhaham Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl 28 yaşına kadar parayla hiçbi davam olmadı , alabilecekleri de alamayacakları da umrumda değil açıkçası. 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cok sey var.Uzun vadede mutluluk, saglik, huzur. Bunlar icin satin alabilecek sey bir yere kadar olur. 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Sağlık güven ahlak saygı bence bunlar alınamayacak şeyler 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 366 cevap paylaştı. Günümüzde her şeyi alır, şunu alamaz v. s. demek züğür tesellsinden başka bir şey değildir. 0 0 Yorumla
DEVIL111 Takip Et Xper 7 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Bu devirde herseyi satın alabilirsin sadece paradan haber ver 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bi gezegenin uydusunu bile, bir sineğin ruhunu bile... satın alman mümkün değil ki sonsuzluğu, enerjileri, ruhu, bilinci, zekâyı alabil, namümkün! 1 0 Yorumla
Nur0009 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Bence mutluluk yani sevilme hissi seni para için herkes sever sana katlanır ama gerçek sevgiyi hissedememek çok kötü bence 0 0 Yorumla
yoruldumaw Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl para herşeyi satın alır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru yorum Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sağlık. Kanser oldun mu ne yaparsan yap, geçmez. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın geçen yıl bende tecrübe ettim bunu Yorumla BloodyGamer +1 yıl Annemi kaybettim kanserden bende geçen sene. Yorumla
Kendinisevmelisin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para her şeyi satın alır , ölüm dışında 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kaybettiğin yılları. Şerefi 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Sağlığı satın alamayabilir bazı durumlarda. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 397 cevap paylaştı. Huzur , vicdan rahatlığı , aşk 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 877 cevap paylaştı. Manevi duyguları satın alamaz 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 831 cevap paylaştı. İnsan, haysiyet, şeref, zaman ve ölüm. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herşeyi satın alır bu ülkede herşeyi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bi bakımdan haklısınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu dediğinin her bakımdan haklı Yorumla Soran +1 yıl Her bakımdan haklısın gizliciğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende mütevazı gördüğüm kadarıyla çok akıllı birisin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla
kendineMühendis096 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sağlık ve huzur 0 2 Yorumla melisxxnevra +1 yıl @kendineMühendis096 maalesef bu devirde ikisi de satın alınabilenecek şeyler :( Yorumla kendineMühendis096 +1 yıl Her türlüsü mümkün olmuyor ama Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 794 cevap paylaştı. Kedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Paranın satın alamayacağı çok az şey kaldı.. biri zaman.. biri de sağlık.. ama sağlığı bile alıyor.. mesela para olmadan ameliyat olamıyorsun
Karakter, omurga, sevgi, saygı.. Tabi yalaka, iki yüzlü ve ucuz olan insanlar bunun için de rol yapabilir.
28 yaşına kadar parayla hiçbi davam olmadı , alabilecekleri de alamayacakları da umrumda değil açıkçası.
Cok sey var.
Uzun vadede mutluluk, saglik, huzur. Bunlar icin satin alabilecek sey bir yere kadar olur.
Sağlık güven ahlak saygı bence bunlar alınamayacak şeyler
Günümüzde her şeyi alır, şunu alamaz v. s. demek züğür tesellsinden başka bir şey değildir.
Bu devirde herseyi satın alabilirsin sadece paradan haber ver
Bi gezegenin uydusunu bile, bir sineğin ruhunu bile... satın alman mümkün değil ki sonsuzluğu, enerjileri, ruhu, bilinci, zekâyı alabil, namümkün!
Bence mutluluk yani sevilme hissi seni para için herkes sever sana katlanır ama gerçek sevgiyi hissedememek çok kötü bence
para herşeyi satın alır
Doğru yorum
Sağlık. Kanser oldun mu ne yaparsan yap, geçmez.
Haklısın geçen yıl bende tecrübe ettim bunu
Annemi kaybettim kanserden bende geçen sene.
Para her şeyi satın alır , ölüm dışında
Güzel bir uyku mu yoksa shshs
Kaybettiğin yılları.
Şerefi
Sağlığı satın alamayabilir bazı durumlarda.
Huzur , vicdan rahatlığı , aşk
Aşk satın alınmaz babysi 🤭
Manevi duyguları satın alamaz
Namus ve cesaret
İnsan, haysiyet, şeref, zaman ve ölüm.
Uyku
Sağlık
Gençlik
Aşk
Göbekli kocaların yediği armut
Herşeyi satın alır bu ülkede herşeyi
Bi bakımdan haklısınız