Para & Ekonomi Aldığınız maaş yeterli geliyor mu? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Türkiye nin böylesine Rezalet ekonomi de Geçinmek çok zor Maalesef Aldığınız maaş yeterli geliyor mu? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirazAgresif Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendi işimi yaptığım için maaşlı çalışmıyorum. Kazancım yetiyor mu, yetiyor çok şükür. Kimseye muhtaç değilim, dilediğim bir çok şeye sahibim 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Ailemle yaşıyorum o yüzden şimdilik iyi ama herkes anında aldıklarını ben nedense alamıyorum büyük eşya için 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kazandığın para ne kadar artarsa masrafın da en az o kadar artar. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. İdareli harcamalar yapıyorum ve maaşım yetiyor. 0 0 Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tabii ki istediğim her şeyi yapamıyorum ama yeterli geliyor. 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değişken bir gelirim var belli olmuyor ama kazancım gayet iyi çok şükür ticaret yapiyorum 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 473 cevap paylaştı. Evet, bana yetiyor. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bankadan geliyor faiz falan öyle. İdare ediyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendi işimi yaptığım için maaşlı çalışmıyorum. Kazancım yetiyor mu, yetiyor çok şükür. Kimseye muhtaç değilim, dilediğim bir çok şeye sahibim
Ailemle yaşıyorum o yüzden şimdilik iyi ama herkes anında aldıklarını ben nedense alamıyorum büyük eşya için
Kazandığın para ne kadar artarsa masrafın da en az o kadar artar.
İdareli harcamalar yapıyorum ve maaşım yetiyor.
Tabii ki istediğim her şeyi yapamıyorum ama yeterli geliyor.
Değişken bir gelirim var belli olmuyor ama kazancım gayet iyi çok şükür ticaret yapiyorum
Evet, bana yetiyor.
Bankadan geliyor faiz falan öyle. İdare ediyorum.
Maaş ve iş yook beaa
Hayır
Gekiyor