Güncellemeler
+1 yıl
tabii ki bunun değerini bilyoruz anlıyoruz ama o duygu...
Güncellemeler
+1 yıl
biri de 3 bin dolar etmeyen bu maaş için ziya ziya ziya diye yazıp duruyor. ne hayatlar var
nedir bu duygu? hayalimizdeki şeyleri de alamıyoz, onun da etkisi olabilir. sizde durumlar nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
3 ev 1 yazlık 1 jeep bir ofisim var. Para desen yok. İş yapma hevesim kalmadı. Cidden para kovalamaktan sıkıldım artık
şu an her şey çok pahalı ya. geçim için sorun yok ama mal mülk edinmeye yetmyor. mal mülkün olması iyi ama bu defa da likidite olmuyor ordan da problem yaşarsn ta
enflasyondan kaynaklı sürekli işlerim baltalandı. Sçıcam bu ülkeye. Dediğin gibi oluyor nakit kalmıyor. Birde kısamıyorsun hiçbirşeyi alışınca
bir de uzmanlar daha iyi günler diyor
hıh napcaz biz. bilemiyorum. Sabit bir akarın varmış yine senin istediğini zamanla alırsın bence dert etme
çok pahalı İstanbul'da ortalama sağlıklı daireler 7 /8 milyon.
daire istiyorsan evet orası öyle. valla ben satılığa koydum arayan soran yok fena değil semt bahçelievlerde 6 milyona ama kimse ev falan almıyor Şu an
şu an almazlar. hele içinde kiracı varsa kimse bulaşmaz haklı olarak. bizim de evimiz var ama merkezde boş ve sağlam bir binada almak istiyorız yenisini. onla rda çok pahalı.
sizin meslek nedir sorması ayıp
akademisyenlik ama bu para tek maaş değl. toplam geliri yazdm
en güzeli. Okumaya devam etseydim bende keşke diyorum bazen
yok yan gelir olmasa para bir şey değl. önemli olan pasif gelir
okadar haklısın ki. Var mı Pasif gelir için önerin peki borsa hariç. borsa sevmiyorum
en iyisi borsa maalesef. ama yan gelir olarak çok iş yapıyoruz biz. pasif dedim ama yan gelir demek istedim. kendi alanında ek işler almaya çalış. yan gelir için
Allah başka dert vermesin bacım ne istedin de alamadın
amin. detayda yazdm aslnda
daha lüks bir daire ve araba
Alabildiklerinle mutlu olmayı öpren
Lüksün basamakları sonsuz illa bi yerde durman gerekşr
mutluluk kısmı var tabi. sonuçta iyi tarafndan da bakıyoruz. ama bu parayla da istediğin almak yurtdışına çıkmak etmek o kadar kolay değl
Parayı yönetme konusunda kendini geliştirmen gerekiyor sanırım
ya dert geçim değl ki. kendin hesapla. 90 binle 7 milyonluk ev nasıl alınır.
Parayı büyütmekten bahsetmiyorum yönetebilmek ihtiyacın olan şey.
yönetiyorm diyelim neye yatırırsan yatır bu meblağyla o fiyatlara ulaşamazsn
Anlatamadım kendimi, neyse
kardeş 60 bini bir milyon yapamazsın. muhtemelen böyle şeyler olduğunu snayorsun. yüzde 30 / 40 gelir sağşasan parandan kralsın
Bi mercedes g63, s500 veya bentley alana kadar fakir hissedicem
eşim ve bende asgari ücret alıyoruz evmiz kira değil 350 bin düğün borcumuz var sen aylık 90 binden bahsediyorsun şükret
duruma iyiy yanından da bakıyoruz tabi ki şükür babaında ama hedefler büyük. yani ben evlenmeyecem çoluk çocuk vs istemyorm. şu paralarla aile kurulmaz çpcuk yapılmaz. yani evlenenler de biraz düşünsün
Kanka haline şükret tek diyeçeğim bu biz 2 kişi çalışıp senin 3 te 1 para kazanıcaz
ben 60 bin alıyorum yetiyor birikim yapmadan
yetmesine yetiyor ama ev araba alınmyor
araba aldım evim de var. araba olduğu için yetmiyor bana
90 değildir o 900 dür Ziyaaa 😂
90 binin bile üstüne aslnda
Ziyaaa jsjs
anladık, sen bizden de fakirsin. tanrı akıl fikşr versin. 3 bin dolar bile etmeyen parayı çok görüyorsn
Ziyaaa ksks
iyi bir kelime ezberlemişsin. bu arada mutlu oldum. demek ki bu rakamı çok görenler var.
Zi yaaa
acınası
Ok jsjsk
Okkk
Ne iş yapıyorsunuz
Kötü bir duygu