10 milyon dolar nakit para
Ölümsüz olmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben nakit parayi alayıp gideyim, ülümsüzlük nimet değil külfet ya. Bunun yaşlılığı, elden ayaktan düşmesi de var, belki de ölüm kurtarıyor insanı bu akıbetlerden. Bazen yaşamak ölmekten beter olabiliyor, onun için para iyidir, para mutluluk getirir, yaşarım yaşayacağım kadar 10 milyon dolarımla misler gibi, şıklara baktım da büyük bir çoğunluk para demiş, ölümsüzlük diyenleri de anlamış değilim, zenginlik içinde ne kadar ömrün olduğunu bilmeden krallar gibi yaşamak varken niye sadcee sonsuz bir hayatı yeğlerler ki. Sonsuz hayat zaten öte tarafta mevcut.
Ölümsüz olmak tabi ki. Sonsuz bir hayatım olsaydı paraya da aşka da nasıl ulaşabileceğimi öğrenir ve başarırdım.
İnsanın fıtratında sonsuzluk var. Ölümden sonra kabir hayatımız var. Sonrası ya cennet ya cehennem. Ümidimiz cennet, korkumuz da cehennem. O yüzden her şeye rağmen mutlu olabiliyoruz. Ateistler, sonsuzluğa inanmadığı, tüm zaman dilimini dünya hayatından ibaret gördüğü için mutsuz...
Ölümsüz olmanın nasıl olacağına göre değişir. eğer yaşlanmayacaksam ama fizik olarak kaza sonucu ölebiliyorsam o zaman 10 milyon dolar isterdim. çünkü bir gün ölebilme ihtimalim yine de var. ama eğer fiziken de ölümsüz olacaksam tabi ki de ölümsüzlük.
Parada kalsın, ölümsüzlükte, yaşlanıp elden ayaktan düşüp tek başıma kalmaktansa, ölmeyi tercih ederim. param olup düşmanım çoğalacağına, huzursuz olacağıma orta halde yaşamayı ve elden ayaktan düşmeden ölmeyi tercih ederim.
Cevap
33Cevap
10 milyon dolar nakit parayı alayım ben mümkünse çünkü ölümsüz olmak asla istemezdim.
Ölümsüz olursam o parayı kazanma şansım var. Ölmemek güzel olurdu.
Aslında ölümsüz olduğumu biliyorum sadece ben değil hepimiz ölümsüz bence. 10 milyon dolar idare eder güzel para ama coin olarak falan alayım masakla uğraşamam
Ah yo..
10 milyon dolar nakit para isterim. Ölümsüz olmanın eksileri, artılarından fazladır gibi geliyor.
Parayı versinler dağıtayım. Sonra ertesi gün ölsem de olur. Dünyanın tadı tuzu mu var da ölümsüzlük isteyeyim
Sevdiklerim olmadıktan sonra ölümsüz olmanın manası yok yavrum. Evlatlarım annem babam kardeşlerim olmadan yaşamak sıkıntı...
Dünyanın zaten yeterince çivisi çıkmış. Ölümsüz olup ne yapacağım? 10 milyon doları alır, keyfime bakarım..
Ölümsüz olsam sıkılırım hatta şimdiden sıkıldım bile
Ölümsüz olmak için bu dünya fazla kötü. Nakit parayı alırım.
10 milyon dolara senin sülaleni satın almayı isterim.
Ölümsüz olup ne yapacağız? Her gün insanlarin zulüm gördüğünü görmek ebedi ıstırap.
10 milyon dolar nakit parayı seçiyorum. Bu dünyada ölümsüz olmak istemezdim.
Ben doları alırım sonsuza denk yaşamak istemem en fazla bir bu kadar daha yeterli…
Bu sefer parayı seçeceğim. Ölümsüz olup ne yapacam manyak mıyım ndjdj
Ölümsüz olmak.
Ölümsüzlükle 10 milyon dolardan daha fazlasına sahip olabilirim.
Ölümsüz olunca her şeyde özgür gibi bir şey oluyorsun. Git en azılı en güçlü mafyayı yok et ve yerine geç. Zaten ölümsüzsün. 10 milyon dolar sadece saatinin fiyatı olsun. 😅
O parayla hayatım kurtulurdu. Ölümsüz olsam ne olur? Ailem yanımda olmadıktan sonra...
Bu dünyaya kazıkmı çakacam. 10 milyon dolar daha mantıklı
Aman sayin Uberim daha yaratici paylasimlar bekliyoruz sizden.
Deadpool gibi bir ölümsüz olacaksam düşünmeden ölümsüzlük derim.
İlki çünkü ölümsüz olmak güzel olmazdı. İnsan vakti dolunca gitmeli
Yaşlanmışken gücünü kuvvetini güzel olan herşeyi kaybetmişken ölümsüz olmak cazip gelmezdi hiç.
10 milyon nakit para ölümsüz olup da ne yapcam 😅 dünyanın sonunu mu göreyim
Ölümsüz olmak istemem yaa.. Ailem, sevdiklerim gittikten sonra ne olacak?
Ölümsüz olup napcam bu saçma dünyada kalıp tabiki para.
İnan ne 10 milyon umrumda ne de olumsuz olmak insan yaşarken de ölebiliyor çünkü neden böyle konuştum depremde bütün ailemi kaybettim yaşayan bölümü o yüzden hiçbirini istemezdim
Bana ölümsüzlük sar ama ya bilim adamları yakalayıp yüzlerce yıl üstümde deney yaparsa🤔
10 milyon nakit iyidir, sonsuza kadar yaşamak işkence gibi.
Hiç biri yüz trilyon verse başka ya da yüz kent trilyon.
Gün içinde alabilir miyim parayı lütfen
Ölümsüzlüğe napiyim ondan daha büyük bir acı olabilir mi? Tabii ki parayi seçerdim.
Yanlışı seçtim, ölümsüz olmayı seçerdim çünkü çok daha bilgili olabilirdim kendimi zengin edebilirdim ve dünyanın en ünlü kişisi olurdum muhtemelen
10 milyon dolar nakit parayı derhal elime sayınız
Yok yanlış ibana mı attın yaa
Para iyidir ölümsüzlük bı müddet sonra kasar be bu dünyada...
Hep aynı yaşta kalmak
10 milyonu alayım lütfen 😏
Ölümsüz olmak cehennemden beter
Olumsuzluk gozumde bir kabustan ibaret.
Para alayım ben
İkisini de istemiyorum.
Olumsuz olmak daha iyi sanki
10 milyon dolar nakit para
Para tabikii ölümsüzlük başa bela
tabi ki para. daha ne çekicem burayı ahaha
Ölümsüz olsak para mı yağacak 😂
Ölümsüzlük sıkar ya , parayı aliim ben
Para lazım ölümsüzlük ne işe yarar
10 million dolları alıp çekiliyorum 😀
10 milyon dolar tabi ki
Parayı alayim zengin öleyim ya
10 M dolar nakit, temiz.
Parayı alıyım, napim ölümsüzlüğü...😄
Para
Ne yapıp ölümsüz olup
Ölümsüz olmak istemezdim ya 🙄
Ben parayı alayım. Ölümsüzlük gibi hayallerim yok.
tabikide olumsuz olmak
Para olsun olmasın ölümsüz olmak istemem
100 milyon dolar , ucuza gitmek istemem.
Ölümsüz olmak daha cazip geldi 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?