Alman usulü
Erkek ödemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ödeme yöntemi çiftler arasında değişebilir ve kişisel tercihlere bağlıdır. Bazı çiftler, masrafları eşit şekilde paylaşmayı tercih ederken, diğerleri ise geleneksel olarak erkek tarafından ödenmesini tercih edebilir. Önemli olan, bu konuda partnerinizle açık bir iletişim kurarak her iki tarafın da memnun olduğu bir çözüm bulmaktır. Her iki yaklaşım da kabul edilebilir olabilir, önemli olan kararın çiftin mutluluğunu ve ilişkisini güçlendirmesidir.
Bence kim ne kadar sevdiğine bağlı ben olsam sevdiğim kişiye asla hesap ödetmemeye çalışırım ama bazen cilveli bir şekilde onlarda iyilik yapmak istiyor 🙃 arada bir öyle şeyleri kabul ederim (:
yahu elbet erkek ödemeli. hasap kadına yıkılmaz.
burada çalışan bayanlar yanlış anlamasın. gücünüz yok anlamında değil. bu bir medeni davranıştır. kadın süper zengin de olsa erkek ödemelidir.
Cevap
19Cevap
Benim için sorun yok ikisi de olur hatta ben davet etdiysem hesabi da öderim böyle küçük şeylere takilmam✨
Ben öderim genelde kadınsa, erkekse ödesin güzel kardeşim derim ajdjdj
ya aslında hesabı bölüşmek bana saçma geliyor bir buluştuğunuzda o bir buluştuğunuzda sen ödeyebilirsin ya da o yemek ısmarlarsa sen tatlı ısmarlarsın. hep erkeğin ödemesine karşıyım.
Yerine göre değişir
Erkek ödemeli yaa diyen bir feminist varsa kendi hesabımıda ona ödetirim BCMCBCMCNCM
Oy veren pembelerin hepsi erkekten yana oy kullanmış kankim :d
Ben bunu dediğim için pick me ilan edildim bugün :d hem kadının hem erkeğin görevini üstleniyomuşum ilişkide çok yorulurmuşum :d
Onun üzerine soruyu sormak istedim, burasının genel kitlesini görebilmek için :d
Takmıyorum yahu tartışması eğlenceli oluyor :d
sevmediğim muhabbetler. arkadaşlarla bir yerde oturunca ben de öderim onlar da mesele edilmez asla. sevgiliyle de öyle olmalı.
Bu partnerlerin durumuna göre bakar arkadas cevresi ayridir ilişki ayridir, ama her türlü erkek centilenlik yapar öder bölesi uygundur.
Kimin parası varsa o ödesin, ya da davet eden... Bu konulara hala takılıyor musunuz gerçekten 🤓
Bazı kadınlar kuduruyor erkek ödemeli diye, daha yeni tartıştım öyle birisiyle de. Kadınların ne kadarı bu düşüncede merak ettim :d
Bunu aramda sorun yapacak insanla ben buluşmam ama şöyle bir durum da var ki eğer karşımdaki insanı henüz çözemediysem ve yeterince samimiyet kurmadıysam onun ödemesine seve seve müsade ederim o an ki yüz ifadesini görmem lazım sonsarında bir başka mekanda kendim öderim ya hızlı uzaklaşmak için ya da fifti fifti olsun diye 😅
Ya bu şeylere hâlâ takılıyor musunuz cidden kimin parası varsa öder işte önemli olan buluşup sohbet etmek
Takılmıyorum kankim, takılanlarla kavga edip genel düşünceyi öğrenmek için anket açtım :d
Uygulama erkek ödemeli diyen kadın kaynıyor :d
Pekii
Hiç bir kadına hesap ödetmedim.
Ödetmeyi de nasip etmesin ya.
⭐Ben kendimin hesabımı öderim çünkü tek başıma giderim zaten..⭐
İlla erkek ödeyecek diye bişey yok. Kadın da ödeyebilir, yarı yarıya da ödenebilir
Erkek adam sevgilisine, sözlüsüne veya eşine hesap ödetmez. Hiç olmasa bu düşünceye karşı durur.
Benim olduğum masada benden başkası hesap ödeyemez özellikle bir kadına asla hesap ödetmem
Alman usulü, veya kim davet ediyorsa o
Alman usulü ödenmeli.
Para ya da kartla ödenmeli, ibana da atılailir
Erkek ödemeli.
Erkek öder kadın organize eder
Davet eden ödemelidir
Erkek ödemeli
Mekanı seçen öder hihihiii😁
Alman usulü olmalı
Kadin odesin
herkes yediğini ödesin sorun olmasın:P
Ben öderim😂
Davet eden
A şıkkı
Alman usulü
alman usülü
Sana ödetesim var
Bu bi date teklifi mi0
bu bir sitemmm mkkkkk kızları yermekten bıkmadınız
Verilen oylara bakılırsa bazı kadınlar yerilmeyi hak ediyor kankim :d
kankin kızıyor hıı
Erkekler ödemeliyi gören 19 kadını görünce ben de kızıyorum ama napalım :d
sen niye kızıyosun bakim
İnsanların sal*klığına
işte yanlış düşünüyorsunuz
Neden?
hesap ödeme nezaket işidir çünkim
Kadınlar hesap ödemeyerek nezaketsiz oluyorlar yani?
ha adam cüzdanı hesabı isterken ne diyorsun dur ben ödeyeyim falan mı kdksndj
Sen yapmıyosan bu senin nezaketsizliğindir kankim, kendin söyledin hesap ödemek nezaket işidir diye...
hayır olaya çok farklı bakıyorsunuz biz kızlar zaten nezaket abidesiyiz😄
Ben senin mantığın üzerinden ilerliyorum şu an tamamen...
hayır genelde yarı yarıya ödüyoruz
Okeyyyyyyyyyyto
o zaman bbana hak vermelisin..
Hayır
tamam zaten bu konuda insanlar ikiye ayrılıyor
Şimdiye kadar hiç bir kadına hedap ödetmedim
Davet eden
Erkek öder
Erko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?