Primatlarda erkekler avlanır kadınlar nispeten daha güvenli olan toplayıcılık yapardı 😂 onu modern döneme uyarla hacı, birey olup olmamakla bir ilgisi rolümüz bu tabiat tarafından biçilen
Düşünsene hacı her an ölümle burun burunasın, her şey yabancı ve sen ilk elden yaşamak ile haşır neşirsin. Yaşamı iliğine kadar yaşıyorsun her haliyle. şu an ise her şey dolaylı yoldan dijital alem olsun, para olsun cart curt falan
Çünkü ev hanımı oluyorlar kaldı ki her işten daha zor hem temizlik hem yemek hem çocuk işleri var niye ev hanımlığı meslekten sayılmıyor bu algıyı yıkın
Yaşadığın alanı temiz tutmak, kendini besleyebilmek ne zamandan beri meslek oldu? Her insanın yapması gereken minimum düzeyde şey değil mi bunlar? Çocuklarıyla ilgilenmeyen bi babayı neden ve nasıl koca olarak kabul ediyor kadınlar?
Yani bence her iki taraf da kendisi çalışıp kazanıp tek başına eve çıkıp, o evde kendisi yaşayabilmeli. Bu olgunluğa erişildikten sonra evlenilmeli. Yapamıyorsa bence iki taraf da eksiktir, bakıma muhtaçtır. Bunu ev işi yapamayan erkekler için de, çalışmayan kadınlar için de söylüyorum. Hiç kimseye muhtaç olmayın yahu, birey olun birey. Sonra ağlıyosunuz müge anlıya esra erola gidip.
Ahaha bu OK leri çok duyduk yazılıp çiziliyor köprüyü geçene kadar evet diyenlerin sonra nasıl U dönüşü yaptığını. Kadınlar zaten çalışıyor bunu dert etme sen ama erkekler bu sözleri hiçbir zaman tutmaz bu ülkede geç bunları
Kimsenin bakanına ihtiyacı yok zaten. Sen varya sakın evlenme kimsenin başını yakma. Bu devirde her evlilik bitiyor seninki hiç yürümez sakın bunu kendine de bir kadına da yapma
Sonuçta tüm yük erkeğe ait olmamalı. Karşılıklı yardımlaşma ile hayat sürer ev işleri, çocuk yetiştirme de aynı şekilde... Eğitimli bireyler Eğitimli çocuk yetistirir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkek çalışmayacakta ne olcak hacı? O kadar sakalımız var bırak da biz çalışalım hanım evi idare etsin
Erkeklikle çalışmanın ne alakası var 😃
Epey var kanka emin ol
Birey olamayanlar için evet var tabi
Primatlarda erkekler avlanır kadınlar nispeten daha güvenli olan toplayıcılık yapardı 😂 onu modern döneme uyarla hacı, birey olup olmamakla bir ilgisi rolümüz bu tabiat tarafından biçilen
Homo sapians Mağaradan çıkalı yüz yıllar oldu sen de denemelisin 😃
Modern yaşamdan haz ediyor musun cidden? Basitlik iyidir dostum
Mamut avlamaktan iyidir bence Şu an ki durumumuz 😃
Tartışılır 😅
Diyosun 😃
Ayneeen
Neden öyle dedin
Düşünsene hacı her an ölümle burun burunasın, her şey yabancı ve sen ilk elden yaşamak ile haşır neşirsin. Yaşamı iliğine kadar yaşıyorsun her haliyle. şu an ise her şey dolaylı yoldan dijital alem olsun, para olsun cart curt falan
Ölümle burun buruna olmak güzel bisey değil bence :) sevdiklerini de yiyebilirler
O zamanlar güzellik kavramını düşündüklerini pek sanmıyorum 🤣 salt yaşam mücadelesi
Çünkü ev hanımı oluyorlar kaldı ki her işten daha zor hem temizlik hem yemek hem çocuk işleri var niye ev hanımlığı meslekten sayılmıyor bu algıyı yıkın
Erkeklerde yapar ev işlerini
Bi kadının şu işleri yapmayan/yapamayan bir erkekle birlikte olması kendisine saygısızlıktır
Yaşadığın alanı temiz tutmak, kendini besleyebilmek ne zamandan beri meslek oldu? Her insanın yapması gereken minimum düzeyde şey değil mi bunlar? Çocuklarıyla ilgilenmeyen bi babayı neden ve nasıl koca olarak kabul ediyor kadınlar?
Yani bencede
Yapsınlar o zaman evlenmeyin kadınlar sizi çekmek zorunda değil
Kankim ben öyle birisiyle evlenmem zaten
Bende öylesiyle evlenmem
Kessssinlikle katılıyorum. Her iki tarafın da kendi ayakları üzerinde durabilmesi lazım bu devirde
Çalışmak sadece erkeklerin göreviymiş gibi bir algı var
Yani bence her iki taraf da kendisi çalışıp kazanıp tek başına eve çıkıp, o evde kendisi yaşayabilmeli. Bu olgunluğa erişildikten sonra evlenilmeli. Yapamıyorsa bence iki taraf da eksiktir, bakıma muhtaçtır. Bunu ev işi yapamayan erkekler için de, çalışmayan kadınlar için de söylüyorum. Hiç kimseye muhtaç olmayın yahu, birey olun birey. Sonra ağlıyosunuz müge anlıya esra erola gidip.
Çalışmaya razıyım ev işlerini çocuk çoluk yemek erkek halletsin, ben OK
Çalış o zaman
Diğer şartlar OK mi🤣
Ok tabiki
Ahaha bu OK leri çok duyduk yazılıp çiziliyor köprüyü geçene kadar evet diyenlerin sonra nasıl U dönüşü yaptığını. Kadınlar zaten çalışıyor bunu dert etme sen ama erkekler bu sözleri hiçbir zaman tutmaz bu ülkede geç bunları
Ben çalışıp kocasına bakan kadin görmedim 😃 ama çalışıp karisina bakan koca çok fazla
Zaten koca bakmak için değil, sen konuyu tamamen yanlış anlamışsin🤣
Kadin bakmak icin mi 🤣
Kimsenin bakanına ihtiyacı yok zaten. Sen varya sakın evlenme kimsenin başını yakma. Bu devirde her evlilik bitiyor seninki hiç yürümez sakın bunu kendine de bir kadına da yapma
Sordum sadece ya amma abarttın
Soru değil bakış açın yanlış, sen yine de beni dinle, kimsenin başını yakma
Hayır merak edip sordum sadece ne var bunda
Sadece merak olsa yorumların bu kadar sert olmazdı yoksa soru sormakta problem yok
Kimseye sert yorum yapmadım ki ben sadece soru sordum kime sert yorum yapmışım senden başka bunu diyen yok
Bence kadınlar çalışmalı net
Bencede
Sonuçta tüm yük erkeğe ait olmamalı. Karşılıklı yardımlaşma ile hayat sürer ev işleri, çocuk yetiştirme de aynı şekilde... Eğitimli bireyler Eğitimli çocuk yetistirir
Hersey ortak olmalı bencede