İzmir de tek yaşıyom 1+1 evim var. yaş 23 IT uzmanıyım ofiste çalışıyom ilk iş deneyimi ilk etapda nasıl sizce fikirleriniz nedir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet iyi
Olabildiğince kendini geliştir kardeşim normalde IT uzmanı olarak düşük ama başlangıç için paraya bakmamak lazım
Junior başladım
Yaş ve iş hayatına başlangıç olarak fena değil. Genelde 30 dır başlangıç seviyesi
İyi bence ev kira mı kendinin mi?
ev kira Uranüs hanım :)
Evet
kötü
Semt buca mı
aynen
Belli oluyor
nasıl
Bunu sadece gerçek bucalılar anlar hocam
Çalıştığın yerde pc programcısı lazımsa gelelim broo 19k ya çalışıyorum böyle vaziyetin içine soxum
ıdfhweğofwqefqewdepo yok bro valla öyle bisey olursa sölerim. buca da gerçek bucalı kaldı mı ya bu arada :D
Kutsal topraklarda azınlık olarak devam ediyoruz
geçen taga bindim nerelisin dedim bucalıyım doğma büyüme burası dedi. Ha iyi dedim son zamanlarda baya göç almış herhalde burası dedim çok doğulu-kürt var dedim. bende kürdüm dedi :D
Tam o an beyaz bir ışık geliyor işte sağ taraftan insanın gözüne, bunlara denk gelmediğin sürece buca gayet elit bir semt. Als da çalışıyorum ama bucanın elitliğini bulamıyorum
buca da bu has tayfa nerelerde takılıyor bunların olmadıgı yerler yani
Aga öyle bir şey yok her yerdeler
vay ya ya
İşte İzmirlilerin gerçek yüzü, saf kibir 😂😂
Abla sen ne anlatıyon
Boş ver amca anlamazsın sen 😂
K*rtlük sezdim
Değilim ama ırkçılık var sende 😂😂
Aksini iddia etmedim. Ayrıca olmaması içinde sebep yok
süper sohbet olmuş :D
Bu mutfak robotları böyle kral maydanoz olmadan duramazlar
Irkçılık normal mi sizce ya? Kendinize insan demeyin o zaman. Hani "edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar" o hesap. Diğerinde demiş süper sohbet 😂 gizliden çıkta millet ne olduğunu görsün senin.
@Papatiam Ben Irkçıyım demedim yanlız :D.
@_wra1th yok onu diğeri için dedim, sende destek çıkar gibi "süper sohbet olmuş" diyince sendende bahsetmeden olmaz dedim 😂 Ama cümlelerim içinde sadece o cümlede sen varsın, diğerleri hep gizliye.
@Papatiam son dönemdeki göç olaylarından dolayı yabancı uyrukluların şehri cehenneme çevirmesine istinaden pek de haksız sayılmaz ama.
ayrıca ırkçılık yaptıgı kisiler aynı şekilde bize ırkçılık yapıyor emin ol :)
Suriyelilerden bahsetmiyoruz, Kürtlerden bahsediyoruz.
Sıkıntısı olana adres de atarım yeterki çözüm odaklı olsun. K*rtlere de gelince biraz tarih bilgin varsa osm. Döneminden yola çıkarsak son zamanları ve Kurtuluş Savaşı zamanında biz İtilaf Devletleri ile mücadele ederken ülkenin işgalini fırsat bilip güneydoğu bölgesinde k*rdistanı kurduk tanıyın diye nida atanlara topal osman gerekli cevabı verdi. Ayrıca şu an ki dönemde ne kadar yasadışı iş varsa onlar da en basite indirgersek bile kullandıkları kaçak elektriklerde yetimlerin hakkı var. Şimdi sen bu toplumun neyini övüyorsun bana emin ol onlarda ilk fırsatta yine arkadan vuracaklar. Tarih tekerrürden ibarettir.
Enteresan ya jdjskjs
enteresan olan nedir
Hayal dünyan
hayal olan ne :D
Kafanda kurduklarin 🥳
Kafamda bir şey yok dostum bunların hepsi gerçek
Çalışayım dedim ama sık sık bildirim atma kız kdjjd
I t ne
bilgi teknolojileri
İyi bence.