3 yıldır dava devam ediyo ve sonunda şu an da satışta.. ihalede kesin alıcı çıkar mı? Çıkmazsa ikinci ihale olacak ama ondan da çıkmaz ise bu iş ne olacak? Evin degeri çok düşük gösterildi satılır diye umut ediyorum sizce nasıl olur?
AI Persona’ya Sor

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer 2. ihalede de alıcı çıkmazsa satış düşer. Ve tekrardan satış prosedürü en başa döner. Artık ihaleler online bu arada
Satış prosedürü derken mahkeme en baştan mi başlar yoksa sadece yine bilirkişi gidip değer biçip satışa mi çıkar? Evet biliyorum UYAP e satışta yapılıyor.. teşekkürler
Mahkeme süreci bitti karar kesinleşti. Sadece satış memurluğu işlemi naştan başlar. 2 yıl grçmediyse de yeni kıymet takdiri yapılmaz
Anladım teşekkür ederim.. inşallah tekrars gerek kalmaz
Yer değerli mi?
Konum olarak mükemmel konumda Ankara Kızılay'a çok yakın dolmuşla 5 dk aynı mahallede bulunan ve aynı durumda olan evler 2,500.000 basliyo bizimki tabiki daha az 600 bin
İhalede yükselebilir belki
Günaydın.. ihaleye katılanlar birbirinin ne kadar verdiğini gorebiliyodur değil mi?
Hayır göremiyor hatta online ihalede kimlerin kaç kişinin girdiğini dahi göremezsiniz sadece verilen en son teklifi görürsünüz. Atıyorum 5 den başladı ben teklif butonuna bastım 10 yaptım sadece 10 u görürsünüz
Hmm tamam onu sordum aslında. yani teklif verecek kişi son verilen teklifi görüp teklif yapıyo.
Çok teşekkür ederim 🙂 sağ olun
😊 bu kadar bilgiyi müvekkilime vermemişimdir sanırım
Yaa çok çok teşekkür ederim 🙏
:) umarım işe yarar da bari
Valla çok güzel bilgi verdiniz teşekkür ederim 🙂.. ben de umarım satılır da şu ortaklik biter diye umud ediyorum
Umarım biter ve kimse de dava açmaz
Merhaba.. dava neye açma hakları var mesela.. şu an satış olmuş görünüyor.. ne kadara satıldığını bilmiyorum ama alıcı taraf eklenmiş UYAP a. Şu an itiraz edebilir mi karşı taraflar
Evet edebilr. İhalenin feshini isteyebilirler
Satılır ama yazık olur ev nerede bizde girelim ihaleye
Ankara Dikmen normalde aynı konum aynı mahalle ve aynı şekilde olan daireler 2 milyondan basliyo bizimki 600 bin
Sizin alma durumuz yok mu yazık olur ihale numarası varsa atarsanız memnun olurum
şu an numarasını bilmiyorum inanın... Naci Çakırda
İnternetten bir araştırayim bakalım satışa cikanlarda var mi
şu an satışta da biz burdan konuşuyorsunuz usulsüzlük olmaz demi?:)
Usulsüzlük derken parayı bastıran alır
Yani orası öyle ama şimdi siz girmiş olsanız 60 bin yatircaksiniz başkası alırsa eğer sizin 60 bin devlete kalacak
Zannedersem devlet ilk önce bölecek sonra üstünüze alacaksınız.
Hepsi yapıldı biz alamıyoruz şu an 3. Şahıslar için satista
Alanlar olur galiba
Umarım
Satilir zaten davayı bir açan var sonucda :)
İnşallah satılır
Satılır evet