Tazminat davasında ne kadar isteyebilirim?

İşyerim tarafından küçülmeye gidiyoruz diyerek işten çıkarıldım. Aslında 1 yılım doldu ancak bugün yarın diyerek sürekli patladıkları için sigortamı geç yaptılar. Şimdi de sigorta girişimi baz alıp tazminat vermeyeceklerini söylediler. Benim şahidim de var bu döneme ait.
Arabulucuya başvurdum ve ne kadar istiyorsun kendince düşün hesapla dedi. 2022 Aralık 2023 Aralık arası çalıştım.

Kıdem tazminatı

İhbar tazminatı

29 ekim, 1 Mayıs gibi 1 günlük resmi tatillerde çalışıyorduk. Bunlar için bir ödeme yapılmıyordu. Bunları da istiyorum.

Ben danışma görevlisiydim. Sabah 7 akşam 9 çalışıyordum. Bazen orada yatıyordum evim uzak diye. Bunların mesai ücretini alıyordum ama asgari üzerinden saatlik hesaplanıyordu. Her gün bu kadar çalışmaya rağmen patron beyle muhabbetimiz olmasına rağmen yeni aldığı müdür aracılığıyla beni işten çıkardı. Hiç konuşmadı. Konuşmak istediğimde yurtdışında olduğumu söyledi. Ortada bırakılmış gibi hissettim kendimi. Yıpranma payı gibi bir şey istiyorum. Her gün bu kadar mesai yıpranma ödemesini hak ediyor bence.

Başka ne isteyebilirim ve ne kadar istemeliyim?

Güncellemeler
+1 yıl
*Bugün yarın diyerek sürekli erteleyip sigortamı 2 ay sonra yaptılar.
Tazminat davasında ne kadar isteyebilirim?