Avanslı kullanabilir bakiye ne oluyor tam olarak, düzgünce ayrıntılı açıklar mısınız?

Avanslı kullanabilir bakiye ne oluyor tam olarak, düzgünce ayrıntılı açıklar mısınız?
Eksi bakiye gibi düşün. Kendi paran 8125 tl ama banka -5000 tl'ye kadar sana izin veriyor kendi olmayan paranı kullanmana. Kullanırsan da o - bakiyeyi kapatana kadar -'de kaldığın her gün sana günlük bir faiz uyguluyor. Eğer 8125 tl'den fazla harcamazsan da bir işlevi veya faizi olmuyor.
Tamamdır teşekkür ederim🌸
Ek hesap yani KMH Hesabı. Hesabında kendi paran olmasa bile belli bir limite kadar nakit para çekebilirsin.
Erkanda görünene göre 5.000 TL Ek hesabın tanımlı. Normalde sekiz bin TL var ama toplamda 13 bin TL çekebilirsin hesabından
Anladım teşekkür ederim🌸
Olduğu kadar al gerisini alma faizini alırlar
Bugün de bilgilendik çok şükür.
Avans senin bankadan alacağın cüzi bir faiz ödeyerek sonraki ay falan kapatabileceğin bir borç türüdür. Banka şu anda sana 5bin TL gibi bir avans tanımlamış.
Anladım teşekkür ederim 🌸
Rica ederim, çok naziksin.
5 bin tl daha kullanabilirsin demek ama borç olarak 😅
Anladım teşekkür ediyorum🌸
Cevap
9Cevap
5 bin tl daha kullanabilirsin
Tez vakitte avansı kapatmanı tavsiye ederim. Banka aklı sıra sana borç verip faiziyle alacak.
Tamamdır teşekkür ederim 🌸
Ek hesap gibi düşün çekersen kredi kartı faiz oranı ya da üzerinde bir faiz alır banka artık para gibi dusun
Teşekkürler
Rica ederim
Ben teşekkür ederim yardımınız için🌸
5 bin TL avans alabileceğin anlamına geliyor minik bir kredi gibi düşün
Anladim teşekkür ederimm🌸
5.000 tl avans hesabın var demek oluyor.. hesabında 8.000 tl var ama 13.000 kullanabilirsin demek.. ATM den anladığım kadarıyla garanti bankası
oh my god ah bebeim ah bebeim oraya maaşın yatınca o avansi alirsna maaşından vekilir
Anladım teşekkür ederim 🌸
Esnek hesap limitide kullanılabilir bakiyeye dahil. Bakiyen sıfıra inince esnek devreye girer esnek limiti kadar eksiye inebilirsin düşükte olsa faiz alır ama kullanırsan
5bin TL avans paran var demek. Kredi kartının canlı para hali
Bi nevi kredi. 5000 TL avans verebiliyor
İstemiyorum ben böyle bir şey gidip konuşsam iptal olur mu
Bankayı ara kapatılır muhtemelen o
Tamamdır teşekkür ediyorum🌸
Rica ediyorum
Avans hesap bankanın verdiği
Kredi gibi mi
Gidip konuşsam bankayla iptal olur mu? İstemiyorum ben böyle bir şey
Ya öyle mi, tamamdır teşekkür ederim🌸
Geçiriyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?