Arkadaşlar kredi borcumu ödeyemedim bu gün yasal takibe düştüğünü söylerdiler ailem borcumun olduğunu öğrenmemeli eve kağıt gelir mi 50 gün gecikti
Yasal Takibe Düşen Borç Ödenmezse Ne Olur? Yasal takibe düşen borç ödenmezse borçlu tarafa ihtarname çekilir. İhtarname borçlu tarafın eline ulaştıktan sonra borcun 30 gün içerisinde ödenmesi gerekir. Bu sürenin sonunda da borç ödenmezse icra takibi başlatılarak borçların icra yoluyla tahsili sağlanır.
Evime ihtarname gelirse ben biterim eve gelir mi 15 şubatta hepsini ödeyecegim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kredi kartı yapılandırmasına gir. Faiz alırlar ancak borcu taksit taksit odersin
Nasıl gideceğim taksit olsun yeterki ailem öğrenmesin
Kartın bağlı olduğu Müşterisi olduğun bankanın tahakkuk servisini ara. Onlara durumu anlat
Tamamdır cok teşekkür ederim sizce işe yarar mı
Yarar
Cok teşekkür ederim
Rica ederim
bir şey olmaz korkma.
Bi 3 ay sonra icra memurları evine uğrar sadece
50 günden evime kağıt gelir mi
Gelmez gelse de bir şey olmaz korkma bu kadar.
Babamı tanısaydın anlardın beni 😢
Borcunu ödemek istersen yardımcı olabilirim
Nasıl
Çalışma hayatın var mı?
Hayır işten çıktım ama maaşım 15 şubatta yatacak
Bankayı ara taksitlendirme iste korkma avukat dedigin insanı korkutuyor önce taktikleri bu çünkü ayın 16 yatıcanı söyle 15 şinde yatır ikinci taksite kadar iş bulursun taksidi zamanında yatırmazsan ihtar çekerler ailenle yaşadıgın için onların eline geçer korkma sakin konuş onlarda halden anlar
2. Ay gecikti zaten 50 gün gecikti
Bişey olmaz borç miktarı nekadar canım benim
Borç 14 bin aslında hemen ödenir asgari ücret bile değil ama sınavlarım yüzünden günlük işe gidebildim sadece oda 15 de yatacsk
Bak ihtar çekeriz icraya geliriz falan derler yavrucum artık icraya gelemiyorlar onu ele kafandan ok icraya gelseler bile bişey alamazlar her eşyadan iki tane olması lazım evde seni aradıklarında yapılandırma istiyorum de şubatın 16 sında ilk taksidi yatırcam de biraz faiz oynar 16 çıkar o borç faiz alırlar ha bu taksidi yaptırki beklesinler yoksa onların zamanı var gün boyu ararlar
Cok teşekkür ederim 2 taksidi birden ödeyeceğim inşallah yeterki beklesinler ailem sorun benim için
Sen derdini anlat güzelim onlar yardımcı olur nedemek önemli degil
Hayir gelmez 90 gunden sonra gelir
Emin misin garanti bankası bugün avukata vereceklerini söylediler
Acmasana telefonu kardesim ya keske daha onceden yazaydin
Acmasaydin sana soyleyemedikleri icin veremezlerdi
Bende ayni sekilde oyle bi durum oldugunda hic bi numarayi acmiyom
Bilmiyordum cok cahilim o konularda burslu hemşirelik okuyordum ama bir kaç dersten kaldığım için bursum gitti onu ödediö ailem öğrenmeöeli
Ah be acmasaydin biz teblig edemedik diceklerdi sana ulasipta sana haber veremeden hic kimse hakkinda bisey baslatamazdi
Ama simdi 1 ay icinde bekle derim
Ben telefonu acmayarak 4 ay beklettim
Şimdi 20 gün bekleseler ödeyeceğim
Her an gelebilir dosyaya bakilmasina bagli
Bankaya gidip konuşsam olmaz mı
İnsan halinden anlamazlar ki avukatla anlasman lazim anca istese zaman kazandirabilir ama oda para pesinde yani pek sanmiyom
Sanırım daha avukata düşmedi bugün düşecek dediler
Sen git bi konus o zaman
gelir
ne kadar borç
Asgarisi 14 elimde 10 bin var