Arkadaşlar 60-70 bin TL alıyor normal beyaz yakalı olarak çalışanlar diye bir rivayet var, siz ne diyorsunuz? Doğru mu bu? Ben bir şirkete başvurdum 25 bin tl istedim esneklik payi olur mu diye sordular? Madem öyle bu paralari kimlere veriyorlar? Siz 60 bine filan mi çalışıyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kimse o kadar maaş almıyor, vermezler burası Türkiye.
Alıyor canım 🤗
@kimolduğumönemlidğil peki.
Nereye basvuracagiz biz de gidelim aq beyin kanamasi gecirecegim
Türkiye'deki işverenler çok çalıştırayım az para vereyim şeklinde endeksli, kimse o kadar maaş alamaz.
Yönetici falan ise belki alabilir.
Ben de inanmiyorum ya
Askerde LC Waikiki ürün müdürü bir ağabey vardı, aldığı maaşı sormadım ama tahminen belirttiğiniz ücretler kadar maaş alıyordur herhalde.
Yonetici kadrosu aliyordur ama normal calisan nasil aliyor bu parayi herkes mi yonetici yani
Bu site gerçeği yansıtmıyor genel olarak, insanlar çok kolay yalan söyleyebiliyor.
Doğru
Şu kadar kazanıyorum diyenlere bir baktımda hepsi gizli üye, wtf.
😃😃😃 ya ben inanmiyorum salliyorlar bence
Alan var mesela fabrikalarda beyaz yaka olur formen mühendis şef amir müdür bunlar yüksek para alırlar
İşi yapan işçi olur az parayı işçi alır nerde adalet 🙂
@kimolduğumönemlidğil Yönetici kadrosu alır sadece, beyaz yakalar o kadar para almıyor.
Mühendisler zaten boş tamamına yakını, çok çalıştırayım az para vereyim sistemine endeksli işverenlerin olduğu bir ülke burası.
Fabrika dostum ya 🤦 işi bilen adama basarlar parayı fabrika bi dursun bakalım kaç milyon lira zarar eder
Mühendisler Çok bişe yapmaz
@kimolduğumönemlidğil tamam.
Valla benim gordugum calismiyorsan git diyor yerine yenisini aliyor para vermiyor
Bilmiyor ki, kafadan sallıyor işte.
Aşağıda 76.500TL maaş alıyorum demiş, kendi bile inanmıyor bence buna.
Lan essolesk essek ben içindeyim benden iyimi bilecen
@soran sen çalış orada yükseltirler zamanla emek olmadan bişey olmaz
@kimolduğumönemlidğil derken?
Pardon sen kimsinde benimle böyle konuşuyorsun, yıkıl karşımdan atarlı giderli konuşuyor birde.
Bilmiyorsun konuşma sallama o zaman cahil herif
@kimolduğumönemlidğil he bilmiyorum he, yıkıl karşımdan atarlı giderli konuşma bana.
Ben senin gibi maaşlı bordro mahkumu değilim canım ama fabrikaların ve işverenlerin sistemini çok iyi bilirim, senin hayatında asla erişemeyeceğin milyonlarca lira parayı ve asla sahip olamayacağın mülkleri işletiyorum ben.
Aynen aynen baba parasıyla adam olan ç@kal seni hahaha 😂 maaş mış bodroymuş hasi ordan ibiine seni 6 ayda bir zam alıyorum ben 6 ay sonra olur sana 100 bin 100 lira parayı hayatında gördün mü sen hiç ayda filan alın teri lazım alın şunu bunu yapıyorum diyerek adam olunmaz kafa lazım ne olduğun belli oluyor zaten az çok
@kimolduğumönemlidğil hahaha 100 bin lirayı hayatında gördünmü diyor o parayı 3 ay önce bedelliye bastım, parayı işletmek için akıl gerekir kafası basmayanlar bordro mahkumu olup patronları zengin eder.
Sen belirli bir statüde olmadığın için asla anlayamazsın, alın teri cart curt demenden anlaşılıyor yoksul olduğun.
büyük şehirlerde alınıyor o paralar... senin meslek neydi IK mı?
Yoo istanbuldayim ve saglikciyim
allah yardımcın olsun sadjknas
Olmuyor aq ya valla cildiracagim
Bende asgari ücretliyim bana yardımcı oluyor. Evden çıkmayınca sorun yok 😂😂
E biz bu hayata evden cikmamak icin mi geldik
Evde yaparız bişiler ya, balkonda kafe salonda sinema mutfakta lokanta yatakta pavyon 😂😂😂😂
Onlar alır onlar formen mühendis olur genelde fabrikamı benimki 76.500
Anlamadim
Fabrika değilmiş tamam
60 a çalışan yöneticidir
Benim kazancim 67 bindi bu sene 80 olur gibi 28 yasindayim çok çalısıyorum. Akademik kariyerim iyi. 27 yasima kadar hic para kazanmadim egitimle gecti
Benim de ayni sekilde universite yuksek lisans filan hep boyle gecti ama su an 3 kurus teklif ediliyor yani , siz nerede calisiyorsunuz ki mesleginiz ne
Sen nereye başvurdun fabrikamı
Yooo şirket mediikal firma
Bilmiyorum
Ben 60 a selam. vermem kimseye manyakmisin
60 civarı alıyorum. Muhendisim
Muhendisler de agliyor düşük maaş veriyorlar diye sen nasil aliyorsun? Ne yapmaliyim ya cok moralim bozuk 2 tane uni okudum yuksek lisans yaptim saglik alaninda calisiyorum ama 25 bin bile cok diyorlar psikolojim çöktü
14 yıllık çalışanm. Türkiye şartları bu şekilde çalışıp tecrübe kazanmaya bak
Calisiyorum olmuyor iste 5 bucuk yildir çalışıyorum tecrube de yetmiyor ki onlarin istediigi alanda tecrubeli olman gerekiyor anlamiyor kimse ya neyse
Durum bu. hayırlısı
Min 25 olmalı
25 az o ne diyorlar, bir yere basvuruyorsun adamlar seni 20 bine kitlemeye çalışıyor, bunalima girecegim ya. 2 üni okudum saglikciyim delirecegim cidden
Bence KPSS ye asıl sağlıkçıysan döner sermaye falan toplam 40 alırsın
Bizden 90 filan istiyorlar ya bu yasta onunla ugrasmak istemiyorum artik hayatim okumakla gecti okul kitap gormek istemiyorum artik bıktım
Şu dönemde değer bence. Özelin nerdeyse iki katı ama yine de sen bilirsin
Teşekkürler
Rica ederim Allah gönlünüze göre versin
Ben asgari alıyorum vay be
Ya ben şoktayim ya insan hayattan soguyor 2 üni okudum ben 20 bin tl icin mi
Yaş kaçç
31 yasi dayim
Benim 120 bin aylık
Yok daha neler a. mk inanmiyorum s. ktir git ya
İnanma
Club işletiyorum
Ya sen kendini niye sayiyorsun bir yere bagli calismaktan bahsediyorum ben