Güncellemeler
+1 yıl
ev, arsa ok ama onlar likidite değil.
Güncellemeler
+1 yıl
bakıyorum kıskanan aç köpekler olmuş 😂😂😂 kudurmaya devam et. başkalarının hayatı sizi gelip burada küfür edecek kadar çıldırtıyor demek ki.
benim aile bu konulara uzak olduğu için, 3 kişiyiz bu arada. ailece gelen tüm kazançtan elde kalanı ben yönetiyorum. şu an yaklaşık bir buçuk milyon. varlık gayrimenkul filan sayılmıyor. sadece likidite olarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Toprağa yatırıyorum para olduğu yerde eriyor değer kaybı çok oluyor
toprağa yatacak miktar hep olmaz ki insanın elinde.
Haklısın o ara döviz veya altında tutuyorum
👍👍
uc kurus luk beyniyle cebindeki 50 tp yi mi yonetiyon varos kopek.. ya da or. pu
napiyon nasil yonetiyon. nasilmis bu yonetim bi anlat bakalim
napiyon ne aliyon onu soyle. bisey soylimedin laf geveledin.
a mi na ko dumun sa lagi. yalan yalan konusup bide kendince bisey saniyor dan ga lak. git kumda oyna beyinsiz mahlukat
eline sağlık
teşekkürler
kadın dediğin diri durur
:d benim biraz ilgim var böyle şeylere diyelim. siz peki?
bn walla yaptığımı yaotım
mahlle kadar arazi aldım
yol kenarı ama biri ses etmiyor
ses etmiyor derken? kar iyi mi, arsa uzun vadeli diye biliyorum
üç arabayı bn aldım
üç arsa aldım
üç servis plakası aldım
biri bir şey yapmadı
bunlar en azından enflasyon açısından güçlü varlıklar. fakat bunları alana kadar elinizde biriktirdiğin para altın vs asıl onlar portföy sayılır
hala nakitimiz warr..
çok şükür
eskiden borç içindeydik
iki defa torba dolusu
borç para buldum..
anladın mı
borç paranızı nerden buldunuğuzu bilemem tabi. kredi mi
hyr hayatımda
bankaya girnedim.
ağzını neden bozdun
altta bir kıskanç kardeşimsin küfürleri için. yalan atıyormuşum güya.. Bir kısmını engelledim. kudurmuş it. muhtemelen bir buçuk milyon gibi bir para bile bu tip yaratıklara çok geliyor.
neden yalan olsun
herkes boşuna yaşamıyor
alt tarafı bir buçuk milyon bir de. bunun gibi aç sefil köpekler, bu kadarcık parayı bile çok sanıyor. Bir sürü küfür etti, kaldırttım. kafayı yemiş kıskançlıktan, ne kadar açsa it. başkasında da para olamaz, var diyorsa yalandır sanıyor. böyle aç itleri gördükçe zenginlerin, kapitalistlerin eline koluna sağlık, napıyorlarsa iyi yapıyorlar diyorum.
bir araba parası
yarım daire parası
sana bir şey söyleyim
paranın da hiçbir kıymeti kalmamış..
başka hesaptan gelip yine küfür etmiş 😂 düşün ki bu yaratıkların çok olduğu toplum nereye gidecek. idam şart!!!
valla şu an araba bile anca alınır bu rakama. İstanbuldayım. oturduğum daireyi iki sene önce 300 bine almıştım. küçücük bir daire şu an 3 milyondan fazla. yani paranın maalesef değeri hızla eriyor.
drkeklerde de oylesinwar
kızlarda da
inanılmaz varlıklar
muhtemelen kendi durumu aşırı kötü. bu rakamları yüksek sanıyor ve salladığımızı sanıyor. hiç acımıyorum, beter olsunlar. canları cehenneme ama bunlar, topluma zarar verecek.
birde huylanmış olmalı
yazıların dik gelmiştir
tutuyorum yazdıklarının bir kısmını seyirlik 😂 bunlara baktıkca mutlu olalım. Ben kendimi fakir sanıyorum ama bunlar direkt sefil.
içten sakat insanlar war
malulden emekli
kişiliği az kişiler..
yaşın kaç
28im.
maşallah sana
e o kadarcık
bir birikimin de olsun
aç sefil yaşamaktan kat kat iyidir
teşekkür ederim. hepimiz için hayırlısı olsun bakalım. sizin benim gibi insanların bu kötü şartlar altında ezilmemesini diliyorum. bizler elimizden geleni yapıyoruz en azından ve bilinçliyiz. şu enflasyonla başetmek için uğraşıyoruz.
ne olur harama
faize girme..
helali haramı gözet..
emin ol dolu cüzdan görsem içine bakmam..
bu çok değerli bir özellik. şu duyguyu bilen bilir, gökten milyarlar yağsa insanın kendi emeği ile biriktirdiği beş kuruş daha değerlidir. Bu duyguyu çok iyi biliyorum.
harikasın,
ama babam oyle değill
o yüzden hala sefil hayatı yaşıyor..
bize devir de öğretiyor işte bu şeyler biraz sanki değil mi. yoksa benim kendi alanımı ekonomiyle ilgisi yok. Bana kalsa uğraşmazdım da. altındır hissedir borsadır şudur budur. ama mecbur öğreniyoruz. devir bizi itiyor.
yatırımların nerelerdedirve çalışan birisi misin
dediğim gibi her üründe olmaya çalşyorum. nakit döviz de borsa da dahil. ben freelanc olarak iş yapıyorum. dijital sitelere yabancı kaynaklardan içerik çeviriyorum.
yabancı dilin iyimidir
olduğu kadar işte. 4 sene eğitim gördük :d
inglizce mi
evet.
neyse ben kahvaltıya kaçacam artık. :) sonra niye yazmadı demeyin
emeğine sağlık..
bnde yeni kahvaltı yapacam
afiyet olsun..
gizlicann..
Ticaret sende yani
ticaret dğeil bu ticaretten de anlamam :d
Evin tek cocugusun
yok bir kardeş bir baba var sadece. onlar yoğun zaten yeteri kadar ilgileri de yok
Tavsoyem nakitte kalmayin. Deger kaybediyor her gun
teşekkür ederim. dağıtmaya çalşyorum
Bu aralar borsadan kripto dan uzuk dur
Hiç kadar bir şey
olsun, ilerde olur
Sanmam bu gidişle olmaz
bin liradan bile olur o başlangıç
Sorun orada ben paraya önem vermediğim için çok Zor
ha o başka. harcıyorum diyorsun direkt.
Nasılsa ölünce harcayamayacagin