Bağcılardaki egsoz dumanı kokan 3+1 vereceğin paranın yarısıyla Kalifornyada malikane +araba+vatandaşlık alıyorsun. Bunlar enayiler mi yoksa cidden büyük cahiller
Kesinlikle özürlüler
Engelliler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Amerikada ev alana vatandaslik verilmiyor bide Turkiyeye gelen ev alan tipleri amerikaya sokmuyorlar bile
Kekem ev satın alınabiliyorsa giriş vizesi alıyorsun. Bu süreç vatandaşlık ile sonuçlanıyor emsalleri var. Yani evin varken, el koymuyorlar gidip gelebiliyorsun. İşyeri ile anlaşırsan çalışma izni süresiz çıkartıyorlar eğer olumsuz hareketlerin olmazsa
Evet ama iste dedigim gibi oranin kapisindan bile sokmazlar bu tipleri. Zaten varandaslik alsalar bile barinamazlar. Yere cop atan bagirip cagiran tembel insanlara gore degil oralar. Onlara en uygun yer burasi
Adamın parası çok keyfi gezmek için alıyor çoğu tatile gelince kaliyo deniz kenarından alır çok zengin olan Ruslar gibi ama demekki ona yetiyor
Bilemedim,500 bin dolar ataşehir yolun kenarında toz leş, hergün ne olacağın sonun meçhul biri öldürecek mi tartışacak mısın, stres desen ayrı ama ABD teksas da emlakcı oluyorsun 100 bin dolardan 5 ev alabiliyorsun. Üstelik de hayatın değişiyor
İşte ben onu diyorum adam keyfi aliyordur yaşadığı yerde en lüks evde yaşıyordur yani bilemeyiz
Bizim ülkenin gibisi yok. Oranın toprağı ile buranın toprağı bir değil herkesin gözü ülkemizde
Engelliler
para yanlış kişinin elinde kekem
Hiç sorma ya bizde yok onlarda var