videoyu izleyin :)
Türkiye’de ki bu emlak yamyamlarına gerçekten lanet olsun! pic.twitter.com/N1sfxYHYzG
— Egemen (@Egemen_1881) January 10, 2024
videoyu izleyin :)
Türkiye’de ki bu emlak yamyamlarına gerçekten lanet olsun! pic.twitter.com/N1sfxYHYzG
— Egemen (@Egemen_1881) January 10, 2024
Herkes parasına takılmış 🤣🤣🤣
O evler sen ben alıp oturalım diye değil. O evler vergi kaçırmak için kara para aklamak için.
Örnek veriyorum marketler zinciriniz var ve 2 milyon dolar para kazandınız 1.5 milyonu bu eve 500 bin dolar başka şeye noldu 2 milyon dolar yatırıma gitti vergiden düşüldü. Sonra sattınız evleri aynı rakama ve alan kişi size satan kişiydi oda 50 100k cebine girdiği için bu işten kârlı sizde.
ya da ben sanat eserleri antikalar felan gerçekten değerli ki onca paraya açık arttırmalarla satılıyor derdim oda kara para aklamak için değersiz ürünlere değer yükleme olayıymış. Satan tanıdığınız alan siz gibi noldu paranız aklandı oda kazandı sizde.
Sadece gençler için değil yıllarca emek verip çalışan insanlar da şu andan itibaren ev sahibi olamayacağını düşünüyor. Ekonomi battıkça batıyor kimsenin umurunda değil. Sonra ülkemizde beyin göçü niye çok diyorlar. Valla gençler yurtdışına gidip hayatlarını kurtarsınlar. 1.5 sene önce Hollanda'dan bir firma çağırdı gitmedim. Yaptığım en büyük hatalardan biriydi.
Yorumlara bakıyorum da 1,5 milyon insan içinde de ancak 1 tane aklı başında insan kalmış gerisi hepsi canım yani mantıklı düşününce o 63² dükkanda ne yapabilirsiniz ki altında tonla gömü çıkmayacaksa
Cevap
32Cevap
Hayal maalesef
1.5 milyon dolara gider 30 tane ev alır yozgat bayburt Ankara fark etmez, kiraya verir stabil bir gelir elde ederim. Kadıköyünüzü de beşiktaşınızı da şişlinizi de alın başınıza çalın. Doğma büyüme istanbuldayım, İstanbul rezalet bir yer şişirilme balon başka bir şey değil.
Düzcede çatşıda bile bu yür yerler 20 milyon tl den başlıyor. Beşiktaş gibi bir yerde normal bir fiyat. Normal derken yanlış anlaşılmasın Yürkiye geneliyle karşılaştırıyorum yoksa saçmalık tabii
Insanları resmen illegal yollarla para kazanmaya teşvik ediyorlar
Türkiye İstanbul ve beşiktaştan ibaret değil.
nerde çokluk orada b. kluk
bu yüzden istanbuldan taşınmayı düşünmeyene acımıyorum sürünün
beşiktaş türkiye'nin en pahalı ve lüks ilçesi. bir zahmet ucuz olmasın. bence 1.5 milyon dolar beşiktaş için uygun
BEşiktaş İstanbul 'un en elit semtlerinden
gayet normal bu saçma sapan g. menkul fiyatlarını düşünürsen.
İstanbul da kaç milyon insan yaşıyor oradan yer almak özellikle dükkan almak zenginler için iyi bizler ancak Anadolu da ilçeler den alabiliriz
Beşiktaş ın nesi var dar dar itiş sıkış eski binadan başka ne var alsın o dükkanını neyse
1.5 milyon dolara vatandaşlık alır araba ev alır dükkan açarım
Hayal değil biomdaki linke tıklayarak sende eğitim setini al zengin ol
Gençler de gitsin Esenyurt'da dükkan alsın, gereksiz melodram yapma çarparım seni
O paraya Amerika'dan iki üç tane ev alırsın. üstüne de Tesla araba çekersin
Teslayı hayal edipte sahip olamayıp dünyaya küsmek diye buna denir.
Arkadaş esenlerle karıştırmış galiba bence normal
Beşiktaşta normal kapalı çarşının kiraları 3 4 belki 5 bin dolar
Hayal bilene değil artık herkes günü kurtarmanın peşinde
Çok normal ama beşiktaşın konumu mevkisi için
Beşiktaş gibi bir yerde normal bence. Bizim burada ara sokaktaki dükkana 16 milyon ₺ istiyorlar
ben buna daha iyi zamanlarimiz derim daha kotu günler geliyor keyflerince bu enflasyonu yaşıyoruz
Bu ülkede her şey hayal oldu
Karnını doyursunlar yeter
1.5 milyon dolarak yüz bina dikerim mmqq
herkes normal demiş :)))) vay ya
Besiktas İstanbul en zengin semti normal bir fiyat
Öhh 1.5 milyon dolar mı 😳
Babalarının ölmesini bekliycekler😁😁😁
Orası Beşiktaş Esenyurt değil 😂
Fiyat çok en fazla 30 eder
Beşiktaş topçuya o kadar para vermiyor
abarttilar gercekten...
Tam bedava dicektim ki dolar kelimesini gördüm 😅