Benimle ciddi düşünüyor evlenmek istiyor büyük ihtimalle kız bulamamış yaşı da olgun zaten...
Ben okuyorum avukat olucam az kaldı. Kendisi asgari ücretli işçi.. Kadının çalışma mevzusundan konu açıldı. Dedikleri şu ; " kadın dediğin çalışmalı, kendi ayaklarının üstünde durmalı, eğer çalışmıyorsa kocasına karşı menfaati olduğu için yanında duruyor demektir. Kocası onun gerçek sevgi mi menfaat ilişkisi mi olduğundan emin olamaz " dedi..
ben zaten okumak için gece gündüz kendimi hırpalıyorum. Genel konuşsa bile bu düşüncesi beni ondan çok soğuttu ve ayriyeten evlenince kapanmam, başımı örtmem konusunda baskı yapıyor..
Tamamen soğudum parasını yiyip ayrılmaya karar verdim. Benim için işçi olması önemli değildi ama kafa yapısı kötü. Haksiz mıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Adam mantıklı bişi demiş kötü bir şey dememiş ki, kapanma konusuna gelince ona bir şey diyemem
Nesi mantıklı ya? Annem çalışmıyor diye babamı kullanıyor mu oluyor? Menfaat için mi yanında kalmış oluyor? Ev hanımı olmak kolay mı? Evin işi biter mi hiç? Ev hanımları yan gelip yatmıyor? Ben avukatım ama o gün gelir de atamam olmazsa ya da işsiz kalırsam riskine karşı geleceği düşünüyorum. Demek ki okumasam beni istemeyecek okuduğum için benimle birlikte. Bu da onun menfaati oluyor iste
Aslinda kendine senin icin bir yol yapmis bak calisiyorsun calismamazlik yapma demeye gwtirmis
Demek ki o da beni avukat olduğum için istiyor
Buyuk ihtimalle. Meslek bakmak bence sacmalik onemli olan aradaki jstek arzudur ben esime birkere calis demedim kendi secimi evde evhanimi olmak asla dusuncemde bana yuk vs demedim kredi krtim onda parasi eksik olmadi ama asla boyle dusunceleri getirmedim ha mutkumuyum mutmu olsaydim burada olmazdim
Helal olsun sana. Büyük kralsın. Tamam tek kişinin maaşı bu devirde zor. Kadın zaten çalışmasın demiyoruz okusun kendi ayaklarının üstünde dursun. Ama çalışmıyor diye de eziklenmez ya da menfaatçi olarak görülmez ev hanımının işi kolay değil. Bu düşünce yapısı soğuttu beni ondan haksız miyim hala
Aslinda ev hanimi daha buyuk is cocuk olunca daha sorunlu bence ben ise bakmiyorum olan oldugu sekild eolur yeterki yasamak isteyen yasamayi secsin
@Gezdolas01 haklı. Dinen de kanunene de insani olarak da bir erkek karısına çalış diyemez. Erkek evin geçimini sağlamak zorunda, bunu yapmak istemiyorsa evlenmemeli. Şimdi ki erkekler bir garip, çalıştırıp parasını yeme derdinde eşinin, lafa gelince kadın çalışmazsa kocasını kullanıyor, iyi de erkekte kadının kadınlığını kullanmış olmuyor mu. Bu nasıl mantık aile içinde. Karın o senin karın. Ailen. Bir kadın çalışsa bile evine para harcamak zorunda değil ama harmayanda olmaz, bu da eşine / kocasına ikramdır, zira çalışmak zorunda değildir. Yani; gezdolas kardeşim haklı, adam gibi adamlar aileye böyle değer vermekte. Gerisi işine nasıl gelirse öyle konuşuyor işte. Kardeşim değerli ailenle bir ömür mutlu olmanızı diliyorum. Hanenizden / yuvanızdan huzur, bereket, sevgi, saygı eksik olmasın.
@neyzen37 hay ağzını öpeyim senin. Şimdiki erkekler doyumsuz aç gözlü iğrenç bisey olmuşlar. Yukarıda 2 mal var sabahtan beri laf anlatamaya çalıştım kaz kafaları hala anlamamakta ısrarcı. Köre rengi anlatamazsin o hesap.. menfaatçi erkeklerden Allah uzak tutsun. Kadın parasına bakan sümsük hepsi
Ye parasını helaldir. 😉 adam sığır belli. Kadına bakacak dötü yok. Evlenecekmiş. Kopar kafasını
Adam ne kazanıyorda parasını yiyicem diyorsun. Ne olursa olsun karakterinizi koruyun ayrılacaksan şimdi ayrıl
Sensin
Hakin var parasını ye aklı başına gelsin salağın.. bazı erkekler böyle Angut olabiliyor ne yazık ki. sana da Angut denk gelmiş :))
burada çoğunlukla senin düşünce yapın hastalıklı
Neden
düşüncenin ne kadar hastalıklı olduğunu anlamayacak kadar bilinçsizsin
Kullanmak güzel değil her ne olursa olsun