Paramı alamadım Üstüne birde sizi hakarett ve tehditten mahkemeye vereceğiz diyorlar siz ne düşünüyorsunuz?

lazer epilasyon full paket satın alıp 3 gün sonra caymak istedim yasal hakkım varken vermediler paket değişikliği vs teklif ettiler beni takmadılar mahkemeye gittim 7 ay geçti karar çıkmış 1 ay önce firmayı aradım ödeyin karar çıkmış dedim bize daha karar gelmedi bi çıksın bakalım mahkeme işleri uzun sürer mahkemeye vermeseydiniz keşke dediler. Mahkeme kararı çıkmasına rağmen ödemiyorlar ben arayıp yine istiyorum Sonra mesaj attım patron erkek beni aradı ördek dudaklı dediğiniz sizin benim nişanlım dedi hakaret tehditten şikayet edicem kızlar şikayetçi sizden dedi. şimdi siz uğraşın paranızı göndeririz dedi.7 aydır paranın değeri düştü sürekli hakem heyetine gidip uğraşan benim umurlarında aslla değil mesajımı dert etmişler şimdi anlıyacakları dil diye dediğimde google üzerinden 2. şikayeti oluşturmak şikayet vara herkes görsün yaptıklarını diye firma ismini googleye yazan siz ne düşünüyosunu?

Paramı alamadım Üstüne birde sizi hakarett ve tehditten mahkemeye vereceğiz diyorlar siz ne düşünüyorsunuz?